El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ شایدم شداااااااااایه روزی همین که میگی نبود و چون نبود همه فکر میکردن نمیشه. خوب وقتی آمریکا تونست همچین کاری بکنه ما 500 ساله بعد از اون شاید تونستیم 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خوب وقتی آمریکا تونست همچین کاری بکنه ما 500 ساله بعد از اون شاید تونستیم چون قراره بیطرف بمونم حرفی نمیزنم. :smiley (18): از عزیزان خواهش میکنم از بحث اصلی دور نشن. لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خوب وقتی آمریکا تونست همچین کاری بکنه ما 500 ساله بعد از اون شاید تونستیم خیلی چشم اندازت دوره بحث در تونستن به زمان ربط نداره ، به افراد ربط داره ، بازه زمانی نیاز داره ولی نه چنین دور. راهکارهاش مشخصه و اولین قدمش دور شدن از تعصب و تبعیض هست هر وقت ما تونستیم در مباحث اجتماعی و روابطمون با دیگران جدا از تعصبات دینی ، قومی و اجتماعی وارد بشیم قسمت سخت راه رو رفتیم یه سری مشکلاتمون تو جامعه تحت تاثیر فرهنگ های غلط ، آموزه های دینی و تبعیضات و تعصبات قومی و نژادیمونه که هر گاه تونستیم بر اونا غلبه کنیم میتونیم بر بقیه موارد و موانع که سد راه ایجاد جامعه مدنیمون هست هم غلبه کنیم. هر وقت تو جک هامون قومیت ها رو حذف کردیم و تونستیم حتی به دوستانمون هم یادآوری کنیم که تحقیر قومیت ها ، نه تحقیر یک فرد بلکه تحقیر ایرانی هست اون وقت هست که میتونی ادعای روشن فکری و دید گسترده را داشته باشیم.باید خودمونو اصلاح کنیم و سپس اطرافیانمون رو تا گام به گام در راه جامعه آزاد مدنی مبتنی بر مشارکت همه پیش بریم . اینطوری حتی میتونیم بالاتر از همه دنیا قرار بگیریم. چون ما پشتوانه ای داریم به نام فرهنگ و قدمت و اصالت ایرانیمون که هر چند الان ضعیف و تحقیر شده هست ولی تو ذات تک تکمون وجود داره و وقتی بارورش کنیم بالاتر از همه کشورها میتونیم فریاد آزادی خواهی و سردمداری جامعه مدنی و مشارکتی رو داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ فرانسه؟ فرانسه که به بدترین شکل سرکوب میکنه ، اونیکی کشورهایی هم که گفتی از هیچ نظر قابل مقایسه نیست ، سوئد چه تاثیری تو دنیا داره که با آمریکا مقایسه میکنی؟ قابل قیاس نیستن ، شما تو آمریکا این حق رو داری که با جمع کردن اکثریت به دور خودت کشور رو اسلامی بکنی ! کلا هرکاری دلت بخواد به شرطی که تهدیدی برای دیگری نباشه آزادی انجام بدی و هیچ تابویی وجود نداره وقتی یک سیستم اجتماعی یا سیاسی در کشوری خوب و عالی اجرا می شود ، نشان از قدرت و درک بالای سیاسی ، اجتماعی مردم و مسئولان آن دارد. من نمیخوام تاثیر پذیری اون سیاست و سیستم اجتماعی رو به کل دنیا بسط بدم بلکه منظورم اینه که یک شهر یا کشوری که خوب اداره می شود چه بزرگ ، چه کوچک شایسته تحقیق و بررسی است تا آنچه موجب قدرت اجتماعی آن شده شناسایی شود. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی چشم اندازت دورهبحث در تونستن به زمان ربط نداره ، به افراد ربط داره ، بازه زمانی نیاز داره ولی نه چنین دور. راهکارهاش مشخصه و اولین قدمش دور شدن از تعصب و تبعیض هست هر وقت ما تونستیم در مباحث اجتماعی و روابطمون با دیگران جدا از تعصبات دینی ، قومی و اجتماعی وارد بشیم قسمت سخت راه رو رفتیم یه سری مشکلاتمون تو جامعه تحت تاثیر فرهنگ های غلط ، آموزه های دینی و تبعیضات و تعصبات قومی و نژادیمونه که هر گاه تونستیم بر اونا غلبه کنیم میتونیم بر بقیه موارد و موانع که سد راه ایجاد جامعه مدنیمون هست هم غلبه کنیم. هر وقت تو جک هامون قومیت ها رو حذف کردیم و تونستیم حتی به دوستانمون هم یادآوری کنیم که تحقیر قومیت ها ، نه تحقیر یک فرد بلکه تحقیر ایرانی هست اون وقت هست که میتونی ادعای روشن فکری و دید گسترده را داشته باشیم.باید خودمونو اصلاح کنیم و سپس اطرافیانمون رو تا گام به گام در راه جامعه آزاد مدنی مبتنی بر مشارکت همه پیش بریم . اینطوری حتی میتونیم بالاتر از همه دنیا قرار بگیریم. چون ما پشتوانه ای داریم به نام فرهنگ و قدمت و اصالت ایرانیمون که هر چند الان ضعیف و تحقیر شده هست ولی تو ذات تک تکمون وجود داره و وقتی بارورش کنیم بالاتر از همه کشورها میتونیم فریاد آزادی خواهی و سردمداری جامعه مدنی و مشارکتی رو داشته باشیم البته حرف من شوخی بود ولی باید واقع بین بود ، ما سالها از تمدن دنیا عقبیم و این فاصله روز افزونه ، مگر معجزه ای رخ بده که ره 100 ساله رو یک شبه بریم خب تابلو هست حکومت سوئد آرزوی من هست، آمریکا رو به عنوان بزرگترین نمونه گفتم و سایر کشورها رو رد نکردم 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی شیخ عزیز..:rose: توی جمله که هیچ ایرادی نیست... مملکتی که به دست آدم ها ساخته شده، نیاز به همون آدم ها داره و این نیاز تنها از راه دخالت مردم توی حل مسائل بر طرف می شه... این مردمن که خوب می دونن به چی نیاز دارن و چه راهکاری می تونه بهترین پاسخگو برای نیازشون باشه...اگر مردمی نباشن، مملکتی هم نیست اما در مورد اینکه این جمله کجا به کار می ره بحث هست... به نظر من توی جامعه بسته ای مثل ایران، این جمله تنها در حد یک شعار باقی می مونه... شعاری که بر خلاف خیلی از شعارای معمول اون قدر از بیانش ترسیدیم که همه از یاد بردیم که این مملکت مال ما هم هست!!! 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ شعاری که بر خلاف خیلی از شعارای معمول اون قدر از بیانش ترسیدیم که همه از یاد بردیم که این مملکت مال ما هم هست!!! دقیقا بعضی از دوستان میگن مردم ما در حال حاظر به علت احساسات و عدم آگاهی و علم سیاسی نمیتونن در همه چیزدخالت کنن. نظر تو چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا بعضی از دوستان میگن مردم ما در حال حاظر به علت احساسات و عدم آگاهی و علم سیاسی نمیتونن در همه چیزدخالت کنن. نظر تو چیه؟ اتفاقا" مردم ما هیچ چی هم ندونن در مورد یه چیزی نظرشونو می دن...انگار نظر ندن می میرن. :icon_razz: مثلا" می گما...طرف اصلا" نمی دونه معماری چیه میاد میگه: فلان ساختمونو دیدی عجب مزخرف ساختن طراحی نشه که انگار یه بچه اومده آجر گذاشته رو هم شده این! حالا همون ساختمون یه سبک خیلی معروف معماریه. یا همین میدون آزادی خودمون. تا مدت ها همه بحش می گفتن دامن شلواری 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. (همه کس همه مردم جامعه هستند) (همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ...) با سیلاااااااام در خصوص جمله ی پر از ایراد بالا عرض کنم منظورش این بوده که همه ی مردم میتونند در مسایل مملکتی دخالت کنند و کلا مسئولین مملکتی به خاطر وجود همین مردمه که الان این سمت و دارند میشه گفت سیر تکاملی حکومتها رو هم نگاه کنید به سمتی بوده که بجای اونکه یک فرد بر یک جامعه رهبری کنه مردم یک جامعه خودشون سکان داره هدایته جامعشون شدن و هر چی جلوتر میریم دولتها کوچکتر و مدیریت به دست خود مردم سپرده میشه در کل هم بخاطر پیچیدگی و پیشرفت عقل و دانش بشری دیگه یک نفر فرضا شبیه حکومت شاهنشاهی نمیتونه جامعه رو اداره کنه با این شیوه اون مملکت خیلی زود نابود میشه. کلا میشه دید که در خود قران هم به مشاوره و عقل جمعی تاکید شده البته باید بدونیم که برگزاری انتخابات و راهپیمایی نشون دهندی مردمی بودن نیست بلکه اجازه برای دانستن و اگاه بودن در مورد کار و وظایف مسئولین و تحمل شنیدن انتقاد از سوی رسانه های ازاد تحقق جمله ی بالا رو نوید میده. به امید اون روز 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلاااااااام در خصوص جمله ی پر از ایراد بالا عرض کنم منظورش این بوده که همه ی مردم میتونند در مسایل مملکتی دخالت کنند و کلا مسئولین مملکتی به خاطر وجود همین مردمه که الان این سمت و دارند میشه گفت سیر تکاملی حکومتها رو هم نگاه کنید به سمتی بوده که بجای اونکه یک فرد بر یک جامعه رهبری کنه مردم یک جامعه خودشون سکان داره هدایته جامعشون شدن و هر چی جلوتر میریم دولتها کوچکتر و مدیریت به دست خود مردم سپرده میشه در کل هم بخاطر پیچیدگی و پیشرفت عقل و دانش بشری دیگه یک نفر فرضا شبیه حکومت شاهنشاهی نمیتونه جامعه رو اداره کنه با این شیوه اون مملکت خیلی زود نابود میشه. کلا میشه دید که در خود قران هم به مشاوره و عقل جمعی تاکید شده البته باید بدونیم که برگزاری انتخابات و راهپیمایی نشون دهندی مردمی بودن نیست بلکه اجازه برای دانستن و اگاه بودن در مورد کار و وظایف مسئولین و تحمل شنیدن انتقاد از سوی رسانه های ازاد تحقق جمله ی بالا رو نوید میده. به امید اون روز سلام میلاد جون اولا از ایرادایی که میگی توی جمله هست حرفی نزدی؟ دوما به عقیده تو جمله بالا حکومت رو الزام به دموکراسی نمیکنه ینی ممکنه جمله بالا در حکومت پادشاهی هم اجرا بشه؟ ضمنا اون قسمت قرمزو از این جمله برداشت کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ تا حدودی این جمله میتونه درست باشه اما نه 100 در 100 همه مردم تو همه امور نمیتونن مستقیما دخالت کنن به چند دلیل ....اول اینکه برای دخالت کردن تو همه امور باید از همه امور اطلاع داشته باشن که فک نمیکنم دموکرات ترین دولتهای جهان هم همه مسائل رو با مردمشون مطرح بکنن چون ظرفیت ها متفاوته و بعضی چیزا مطرح شدنش بدتر تشنج و دردسر ایجاد میکنه پس باید بعضی از امور پنهان بمونه دوم اینکه دخالت در بعضی امور نیاز به دانش وتخصص داره که این هم محدود هستش به نظرم دونستن کلیات حق مردم هستش و میتونن از دانش افراد متخصص کمک بگیرن و از امور مملکتیشون باخبر بشن و جاهایی که لازمه دخالت بکنن یعنی مردم چکیده ای از اتفاقات و به صورت کلی بدونن و توش دخالت بکنن 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. (همه کس همه مردم جامعه هستند) (همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ...) همه چیز به همه کس مربوط است:وقتی انسانی در یک جامعه زندگی میکنه ،هر اتفاقی در آن کشور بر روی زندگی او اثر میذاره و بنابراین مسائل آن جامعه به او نیز مربوط میشه. همه کس در همه چیز دخالت کند:هر شخصی در جامعه وظیفه ای دارد که باید سعی کند ان را به بهترین وجه ممکن انجام دهد.برای دخالت در امور نظر همه اشخاص باید مورد توجه باشند اما بصورت سازمان یافته،در غیر اینصورت جامعه دچار هرج و مرج میشود ،چون هر کس میخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند.و خیلی از افراد به دلیل مشغله های دیگر از این حق خود صرف نظر میکنند.بنابراین بهتر است افراد از میان خود نماینده ای انتخاب نمایند.(مباحث حاشیه ای که مربوط به وجدان نماینده بر میگردد بماند) 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ بنابراین بهتر است افراد از میان خود نماینده ای انتخاب نمایند.(مباحث حاشیه ای که مربوط به وجدان نماینده بر میگردد بماند) پس نوع این دخالت در امورو غیرمستقیم میدونی؟ !!! نمایندم یا شل از آب درومد یا تو زدر اون وقت چی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ پس نوع این دخالت در امورو غیرمستقیم میدونی؟ !!!نمایندم یا شل از آب درومد یا تو زدر اون وقت چی؟ انتخاب نماینده بر میگرده به رشد اون جامعه ...مردمی که قراره فریب سخنان یک نماینده رو بخورن بنظرتون وقتی خودشون دخالت کنند،نتیجه بهتری خواهند گرفت. غیر مستقیم ،غیر مستقیم هم که نه..در مقاطع حساس حضور پر رنگ داشته باشند و بنحوی هوشیار در جامعه حضور داشته باشند،ولی بنظر شما چجوری میشه ،همه جامعه در امور دخالت کنند؟سرعت و کیفیت کار پایین میاد. 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ انتخاب نماینده بر میگرده به رشد اون جامعه ...مردمی که قراره فریب سخنان یک نماینده رو بخورن بنظرتون وقتی خودشون دخالت کنند،نتیجه بهتری خواهند گرفت.غیر مستقیم ،غیر مستقیم هم که نه..در مقاطع حساس حضور پر رنگ داشته باشند و بنحوی هوشیار در جامعه حضور داشته باشند،ولی بنظر شما چجوری میشه ،همه جامعه در امور دخالت کنند؟سرعت و کیفیت کار پایین میاد. ببین خب شناخت آدما خیلی سخته هر کسی ممکنه گول هر کسیو بخوره خیلیم عجیب نیست.... راستش من درست نگرفتم چه برداشتی از این دخالت کردن در همه چیز داری؟ همونجور که توی پست اول گفتم چون استارترم میخوام بیطرف بمونم تا بتونم بحثو جلو ببرم اماخب چون پرسیدی خیلی کلی بگم. به نظر من این دخالت مستقیم و غیر مستقیم باید باشه که بستگی به نیاز زمان و شرایط داره. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ راستش من درست نگرفتم چه برداشتی از این دخالت کردن در همه چیز داری؟ خب..این نشون میده که شما نسبت به چند سال پیش دیدتون بازتر شده،و بعضی از امور در بستر زمان چهره واقعی خودشون رو نشون میدن(هر بخشی از سخنتون رو پاک کردید من هم از نقل قول پاکش میکنم) برداشت من از دخالت کردن در امور:در همه امور حتی جزئی ترین،همه افراد صاحب نظر باشند و صاحب توقع که مطابق نظر آنها عمل شود. با قسمت آخر سخنتون هم موافقم. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد جوناولا از ایرادایی که میگی توی جمله هست حرفی نزدی؟ دوما به عقیده تو جمله بالا حکومت رو الزام به دموکراسی نمیکنه ینی ممکنه جمله بالا در حکومت پادشاهی هم اجرا بشه؟ ضمنا اون قسمت قرمزو از این جمله برداشت کردی؟ خوبی ؟چه خبر؟:w139: خب اگه بخوام بگم که باید در مورد گویندشم حرف بزنم منظورم این بوده که از نظر ادبی ایراد داره اخه نه فعل معلومه نه فاعل معلومه انگار به زبون مریخی حرف زده نه به طور کامل مثلا در حکومت پادشاهی سیستم خواه ناخواه بستس و اجازی فعالیت به روشنفکرا داده نمیشه مگر اعضای دربار و اطرافیان شاه ولی در پادشاهی مشروطه چون اختیارات شاه محدوده و به شاه بعنوان یک شخصیت نمادین نگاه میشه این اتفاق تا حدودی میفته و مردم در حکومت توسط نمایندگان سنا یا مجلس دخالت داده میشن ولی این امر در دموکراسی اسون تر بدست میاد. من میگم مسیر حرکت و ارمان مردم دنیا اینه که مردم بتونن در تمام امور نظارت کافی رو داشته باشند بعنوان مثال سیستمی که در کشور امریکا حاکمه رو نگاه کنیم قبل از انتخابات روزنامه ها اجازه داشتن تا تمام زوایای زندگی اوباما رو بررسی کنن سابقه ی کاریش علایقش تعداد ماشیناش و... نمیخوام بگم این ایدال ولی اگر دنبال دموکراسی هستیم این فعلا بهترین نمونست در جهان امروز و موفقیت امریکا هم مدیون همین ازادی های مدنی و سیاسیه که به مردمش میده هر چند سیاستش در مورد خیلی از اتفاقات جهان امروز خصمانست بله اون قسمت قرمز هم از اون جمله میشه برداشت کرد 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ در اون قسمت اول مشکل برای من این بود که اون فرد در زمانهای دیگه خوب خودشو نشون داد وزمانی که من انتخاب میکردم اون شرایط نبود که ببینم چی میکنه و گرنه اعتقاد من تغییری نکرده بود اگه زمان اتنخابش میدونستم توی اون شرایط اون کارا رو میکنه خب انتخابش نمیکردم. متاسفانه این حالت همیشه هست چون بین حرفو عمل از زمین تا آسمان است. اما شاید خوبی این جمله اینه که همیشه دست مردمو برای دخالت کردن باز میگذاره که حتی در صورت انتخاب غلط بازم امکان دخالت داشته باشن ... نظرت چیه؟ برداشت من از دخالت کردن در امور:در همه امور حتی جزئی ترین،همه افراد صاحب نظر باشند و صاحب توقع که مطابق نظر آنها عمل شود. بسیار عالی 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خوبی ؟چه خبر؟:w139:خب اگه بخوام بگم که باید در مورد گویندشم حرف بزنم منظورم این بوده که از نظر ادبی ایراد داره اخه نه فعل معلومه نه فاعل معلومه انگار به زبون مریخی حرف زده نه به طور کامل مثلا در حکومت پادشاهی سیتم خواه ناخواه بستس و اجازی فعالیت به روشنفکرا داده نمیشه مگر اعضای دربار و اطرافیان شاه ولی در پادشاهی مشروطه چون اختیارات شاه محدوده و به شاه بعنوان یک شخصیت نمادین نگاه میشه این اتفاق تا حدودی میفته و مردم در حکومت توسط نمایندگان سنا یا مجلس دخالت داده میشن ولی این امر در دموکراسی اسون تر بدست میاد. من میگم مسیر حرکت و ارمان مردم دنیا اینه که مردم بتونن در تمام امور نظارت کافی رو داشته باشند بعنوان مثال سیستمی که در کشور امریکا حاکمه رو نگاه کنیم قبل از انتخابات روزنامه ها اجازه داشتن تا تمام زوایای زندگی اوباما رو بررسی کنن سابقه ی کاریش علایقش تعداد ماشیناش و... نمیخوام بگم این ایدال ولی اگر دنبال دموکراسی هستیم این فعلا بهترین نمونست در جهان امروز و موفقیت امریکا هم مدیون همین ازادی های منی و سیاسیه که به مردمش میده هر چند سیاستش در مورد خیلی از اتفاقات جهان امروز خصمانست بله اون قسمت قرمز هم از اون جمله میشه برداشت کرد قربونت سلامتی تو سازی؟ در مورد قسمت آبی فهمیدم چی میگی پس با این شرایط بیخیالش :rose: سپاس میلاد جون توضیحاتت روشن و کامل بود. حالا که پایه شدی اینم بگو در مورد حکومت نخبگان این دو جمله امکان پذیر هست؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ [/url][/url]همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. (همه کس همه مردم جامعه هستند) (همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ...] خب جامعه رو مردم میسازند و همین مردم براش قانون تعیین میکنند .......... اگر تک تک افراد یک جامعه به قوانین پیرامونشون احترام بگذارند و اونو رعایت کنند یعنی به مسائل حکومتیشون دخالت کردند و اگر بعد از یه مدتی دیده بشه که اون قوانین با رعایت کردند خود افراد مشکل ساز هست پس نشان دهنده اشتباه بودند اون قوانین هست و بهتر است که عوض بشه....... این هم میتونه یک نوع دخالت درامور مربوط به خود جامعه باشه.... و نباید همیشه یکی باشه که فقط حرف حرف اون باشه....... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده