رفتن به مطلب

همه چیز , همه کس و دخالت در امور

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

فقط شعار بوده و بس،نه تنها در ایران بلکه همه جای دنیا.....

خب اسی جان این جمله رو بذات قبول داری؟ برداشتتو از این دو جمله بگو :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ترجمه خوبیست.

یک سوال: باید کاری کرد که مردم سیاسی گردند و از احساسات به دور؟ یا همین جریان موجود خوب است؟

چرا فقط از این جمله برداشت سیاسی می شه !؟

چرا درباره توانایی ها صحبت نمی کنم ؟!

وقتی یه بیماری تو یه مملکتی شیوع پیدا می کنه

رسانه آزاد توانایی حزب حاکم رو می ذاره زیر ذره بین

این یعنی مشارکت مردم تو اداره کشور

مشارکت و دخالت مردم فقط در دوران انتخابات و رقابت های حزبی و کمپین نامزدها نیست !

خیر ! نباید مردم رو سیاسی کرد، بلکه باید مردم آگاه کرد.

سیاست تنها بخشی از آگاهی مردم به شمار میاد، نه همش

• Like 6
لینک به دیدگاه
منظورت اینه اول باید کاری کرد که همه کس خوب یا بد بودن همه چیز را بداند و بعد همه چیز را بداند و در نهایت در همه چیز دخالت کند؟

فکر نمیکنی هرکسی در حد خودش یه خوب و بدی رو میدونه؟

آره اگه واسه ی خونواده باشه میگیم باز فوق فوقش 10 نفر ضربه میبینن یا مدرسه یا دانشگاه باشه هزار نفر

ولی وقتی بحث درباره ی کشوره ریسک خیلی بزرگیه ک ندونی عواقب کاری ک میکنی راءیی ک میدی چیه و ناخودآگاه چند میلون آدمو بدبخت کنی همه کس باید بدونه خوب یا بد بودنشو بعد تصمیم بگیره دخالت بکنه یا نه

پدرومادرای ما تو جو قرار گرفتن نشناخته و با شناختی ک در حد خودشون داشتن از یکی حمایت کردن پشتش واستادنو گفتن ما حق دخالت داریمو نتیجش ما ک نسلای بعدیشونیم بدبختیم !

مثال دیگه ای پیدا نکردم

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهرداد جان این حرفت کاملا متین فکر کنم خیلیا بات موافق باشن. اما یه شبه ای ایجاد میکنه. اونم اینه که مردم که از علم سیاست نمیدونن هیچ کار سیاسی نکنند؟ مثلا رای هم ندهند؟

:banel_smiley_4: شیخ جوووون متن های منو موقع خوندن از سر باز میکنیا ... من که اشاره به این موضوع کردم :banel_smiley_4:

با اجازه شیخ بزرگوار

در مورد مباحث اجتماعی این سخن کاملا غیر قابل اجراست ، هر چند از نظر چرخه طبیعی شاید بتوان این جمله رو بسط داد.بطوریکه میگن حتی قطره آبی نیز در چرخه گردش طبیعت نقش دارد و وجود و عدم وجودش میتواند مسیر چرخه را هر چند ناچیز برای ما دچار تغییر کند.ولی در امور و روابط انسانی به خصوص گسترش و بسط آن به مسائل سیاسی و حکومتی قابلیت اجرایی ندارد و امکان پذیر نیست.

اینکه ما به هر نوع طرز فکر و رفتاری در جامعه اجازه موجودیت بدیم انگاه هنجارهای جمعی جامعه دچار اختلال و آسیب میشه.این کلام در حالتی آرمانی و خاص فقط می تواند مورد بررسی قرار گیرد و اون هم زمانیست که ما فرض بر این بگیریم که جامعه کاملا مدنی و با فرهنگی یکسان در کنار مذهب و قومیت یکسان و خلاصه با یک جهان بینی عام وجود داشته باشد تا بیان نظرات و عقاید هنجار های جامعه را مخدوش نکند و در همه دیدها و نظرات چون در پایه دارای مذهب ، فرهنگ و جهان بینی یکسان هستند در یک چارچوب و ضابطه مشخص خواهند بود.

ایجاد چنین فرهنگی در جوامع امروزی که جهان بینی ها و فرهنگ ها و مذاهب بیش از تعامل ، در تقابل قرار دارند امکان پذیر و عملی نیست و اینکه در نظر بگیریم تمامی افراد یک جامعه می توانند بر سرنوشت جمعی نقش آفرین باشند به نظر من اشتباه است.

در نهایت و در بهترین حالت فرض بر این باید بگیریم که تک تک اعضای جامعه می توانند با نخبه گزینی و شایسته گزینی ، افرادی با صلاحیت را بر سرنوشت عامه حاکم کنند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم این حرف از کیه ولی خیلی هم حرف بزرگی نزده

حامد جان دوست داریم برداشتتو به ذات از اون دو جمله بگی. که اگرخوبه پس بهش عمل کنیم. ما در حد خود عمل کنیم تا به دیگران بگویم در حد خودشان عمل کنند. همین عزیزم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا فقط از این جمله برداشت سیاسی می شه !؟

چون درخصوص سیاست گفته شده. اما اگر مایلی میتونی هر جور برداشت کنی و قراره اصن اینجا برداشتهای گوناگون مطرح بشه.

خیر ! نباید مردم رو سیاسی کرد، بلکه باید مردم آگاه کرد. سیاست تنها بخشی از آگاهی مردم به شمار میاد، نه همش

سپاس :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اسی جان این جمله رو بذات قبول داری؟ برداشتتو از این دو جمله بگو :w02:

نه من این جمله را به ذات هم قبول ندارم. :JC_thinking:

برای قبول داشتن آن در هر کجای دنیا،نیاز به محیا بودن شرایطی هست و چون این شرایط فعلا محیا نمیشه،قبول داشتن فقط میشه آرزو و آرمانگرایی.

برای باور به ذات یک چیزی باید بشه آنرا حداقل در یک جایی تجربه کرد. :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی وقتی بحث درباره ی کشوره ریسک خیلی بزرگیه ک ندونی عواقب کاری ک میکنی راءیی ک میدی چیه و ناخودآگاه چند میلون آدمو بدبخت کنی همه کس باید بدونه خوب یا بد بودنشو بعد تصمیم بگیره دخالت بکنه یا نه

عالی بود. سپاس فراروان. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه جای این همه چیز و همه کس فاعل و مفعول درست گذاشته بشه خوبه اگه نه بده

ممکنه با قرار دادن درست فاعل و مفعول نتیجه کار یک حکومت مترقی زیر نظر مردم و برخواسته از مردم نتیجه بده و با اشتباه قرار دادنش همچین صحنه ای:

بنا به درخواست شیخ عزیز این تصویر سانسور شد :ws3:

امیدوارم منظور کسی که این جمله رو گفته دخالته همه کس ( حکومت) در همه چیز ( زندگی مردم) نبوده باشه.

البته دخالت 100٪ مردم در حکومت میسر نیست ، مردم باید در حدی در جریان امور باشن که از فساد سیستماتیک جلوگیری به عمل بیاد، مثل چیزی که الان تو س.پ.ا.ه میبینیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4: شیخ جوووون متن های منو موقع خوندن از سر باز میکنیا ... من که اشاره به این موضوع کردم :banel_smiley_4:

خدایی همشو میخونم. من با سوالم قصد داشتم بگم دو جور سیاست داریم. یکیش خیلی تخصصیه که باید متخصصانش وارد بشن یکیش عامه است که باید همه دخالت کنند که البته برای این عامه هم دوستان میگوید آگاهی لازم است.

نظرت در مورد اینایی که گفتم چیه؟ در مورد این آگاهی مردم حرفی داری؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
امیدوارم منظور کسی که این جمله رو گفته دخالته همه کس ( حکومت) در همه چیز ( زندگی مردم) نبوده باشه

گویا چنین نبوده است.

من توی پست اون روشن کردم که جریان برعکسه.

حامد جان لطفا اگه ممکنه اون عکسو بردار که تاپیک بسته نشه. سپاس عزیزم :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به هر حال این که چه کسی چه شعاری میده اصلا مهم نیست ، وقتی سیستم فاسد باشه همه بلا استثنا فاسد میشن ، یعنی مجبورن بشن ، اگه این جمله یک شعار انتخاباتی در یک سیستم فاسد بوده باشه که از این حرفا خیلی شنیدیم ، اما اگه مبنا برای تاسیس یک حکومت باشه ، به نظرم حکومت ایده آل و فرازمینی خواهد بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای باور به ذات یک چیزی باید بشه آنرا حداقل در یک جایی تجربه کرد.

فکر نکمااااااااااااا :ws52:

مگه اینکه بگی محدودیتهای دنیا این امکانو نمیده در هیچ زمان و هیچ شرایطی و هیچ مکان و هیچ حکومتی

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما اگه مبنا برای تاسیس یک حکومت باشه ، به نظرم حکومت ایده آل و فرازمینی خواهد بود

دقیقا در زمان تاسیس بوده است.

ینی معتقدی چنین چیزی اصلا امکان پذیر نیست؟ حتی به شکل 90 درصد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خدایی همشو میخونم. من با سوالم قصد داشتم بگم دو جور سیاست داریم. یکیش خیلی تخصصیه که باید متخصصانش وارد بشن یکیش عامه است که باید همه دخالت کنند که البته برای این عامه هم دوستان میگوید آگاهی لازم است.

نظرت در مورد اینایی که گفتم چیه؟ در مورد این آگاهی مردم حرفی داری؟

شیخ عزیز خودت که شهرسازی خوندی و واردی

مشارکت مردمی در مباحث باید بر اساس تاثیراتی باشه که اون جریان در اونها میذاره.ایجاد یک جامعه مدنی و اصولی حرف بدی نیست و من مشکلی باهش ندارم.منتها دید کلان و خرد رو باید در سطح عامه مردم جدا کرد.

مردم در امور جامعه خود به دو صورت می توانند شرکت کنند.البته حالت ایده آلشو دارم میگم که در اون فرض میگیریم هرم قدرت از پایین به بالاست و نه از بالا به پایین

در سطح محلات با شوراهای همیاری محله

در سطح شهر با انتخاب اعضای شورای شهر

در سطح ملی با انتخاب نمایندگان مجلس و رییس جمهور

مشارکت مردم در سطح اول به صورت مستقیم است یعنی فرد در مباحث مربوط به منطقه سکونتی خود وارد شده و تاثیر مستقیم بر روند بهبود امور میذاره

در سطح شهر مشارکت مردم از طریق نمایندگان منتخب خود است منتها در اینجا نظارت مردم در سطح بالاتری از مرحله سوم دارد و می توانند مستقیما نمایندگان خود را نقد کنند

در مرحله سوم مشارکت مردم در روند امور به صورت کاملا غیر مستقیم است و نظارت مردم بر نمایندگان مجلس کمی نسبت به شورای شهر کمتر ولی تاثیر گذار است.ولی بر رییس جمهور از طریق نمایندگان مجلس است.یعنی فرد عادی به طور مستقیم و فردی نمیتواند و نباید رییس جمهور را نقد کند بلکه باید مورد اشکال را با افرادی که در سطح بالاتر خود از نظر درک سیاسی قرار دارند مطرح کرده و ایشان قبل از طرح موضوع جوانب را بررسی و روال کار را طی کنند. در صورتی که نقد درست بود مطرح و در صورت برداشت اشتباه فرد عادی جامعه وی را روشن و آگاه نسبت به اصل موضوع کنند.

البته این باز یه سیستم کلی هست و در واقعیت دارای جزییات و زیر شاخه های متعددی می شود.

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا در زمان تاسیس بوده است.

ینی معتقدی چنین چیزی اصلا امکان پذیر نیست؟ حتی به شکل 90 درصد؟

به نظر من نهایت آزادی رو تو آمریکا داریم میبینیم (با توجه به بزرگی این کشور و تاثیرش در مناسبات جهانی ) ، و از این بیشتر امکان نداره ولی با این حال همچنان لابی ها و مافیای قدرت رو شاهد هستیم ، دیگه آزادتر و شفاف ترو مردمی تر از این نمیشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من نهایت آزادی رو تو آمریکا داریم میبینیم (با توجه به بزرگی این کشور و تاثیرش در مناسبات جهانی ) ، و از این بیشتر امکان نداره ولی با این حال همچنان لابی ها و مافیای قدرت رو شاهد هستیم ، دیگه آزادتر و شفاف ترو مردمی تر از این نمیشه

موافق نیستم ، خیلی از کشورهای اروپایی از لحاظ دمکراتیک بودن بالاتر از آمریکا هستن

نمونه هایی مثل دانمارک ، فنلاند ، سوئد و حتی فرانسه

نمونه های اعتراضات و اعتصاباتی که در فرانسه میشه رو اگه تو آمریکا رخ بده ، برخوردهای به نسبت شدید تری از حکومت سر خواهد زد.

تاثیراتی که آمریکا در معادلات جهانی داره بیش از آنکه ریشه در جامعه مدنی آن داشته باشه ، تحت تاثیر قدرت اقتصادی و نظامی اون هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
دیگه آزادتر و شفاف ترو مردمی تر از این نمیشه

شایدم شداااااااااا

یه روزی همین که میگی نبود و چون نبود همه فکر میکردن نمیشه.

لینک به دیدگاه
موافق نیستم ، خیلی از کشورهای اروپایی از لحاظ دمکراتیک بودن بالاتر از آمریکا هستن

نمونه هایی مثل دانمارک ، فنلاند ، سوئد و حتی فرانسه

نمونه های اعتراضات و اعتصاباتی که در فرانسه میشه رو اگه تو آمریکا رخ بده ، برخوردهای به نسبت شدید تری از حکومت سر خواهد زد.

تاثیراتی که آمریکا در معادلات جهانی داره بیش از آنکه ریشه در جامعه مدنی آن داشته باشه ، تحت تاثیر قدرت اقتصادی و نظامی اون هست.

فرانسه؟ فرانسه که به بدترین شکل سرکوب میکنه ، اونیکی کشورهایی هم که گفتی از هیچ نظر قابل مقایسه نیست ، سوئد چه تاثیری تو دنیا داره که با آمریکا مقایسه میکنی؟ قابل قیاس نیستن ، شما تو آمریکا این حق رو داری که با جمع کردن اکثریت به دور خودت کشور رو اسلامی بکنی ! کلا هرکاری دلت بخواد به شرطی که تهدیدی برای دیگری نباشه آزادی انجام بدی و هیچ تابویی وجود نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...