Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ واژه همه چیز و همه کسی این کلمات خیلی بزرگ اند جایگاه حریم خصوصی کجاست ؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ نه مهدی ما باید از یه جایی درست بحث کردن رو یاد بگیرم ولی امشب به نظرمن زمان مناسبی نبود چون با درگذشت هاله اسحابی همه دوستای سبزمون یه خورده غمگین و پرخاشگر هستن lمن به شخصه این جور هستم 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ واژه همه چیز و همه کسیاین کلمات خیلی بزرگ اند جایگاه حریم خصوصی کجاست ؟ همه کس همه مردم جامعه هستند همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ... در جایی ممکن است حریم خصوصیه فردی که جایگاهی دارد نیز شامل گردد چون اینده جامعه در گرو همین مسائل خصوصی است. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ این یه سخن کاملا غیر عقلانیه مثال کدوم زنی دوست داره مادر شوهر تو مسایل شخصیش با شوهرش دخالت کنه ادم وقتی حق داره تو مساله ای دخالت کنه که در اون موضوع ذی نفع باشه 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ من کاملا با این سخن موافقم.... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ این یه سخن کاملا غیر عقلانیهمثال کدوم زنی دوست داره مادر شوهر تو مسایل شخصیش با شوهرش دخالت کنه ادم وقتی حق داره تو مساله ای دخالت کنه که در اون موضوع ذی نفع باشه کاملن درسته وحید جان منم گفتم این همه چیز در خصوص مسائل مملکتی و حکوتی است و همه کس جامعه است. همه مردم در مورد همه مسائل حکومتیشان ذی نفع هستند خب. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ کاملن درسته وحید جانمنم گفتم این همه چیز در خصوص مسائل مملکتی و حکوتی است و همه کس جامعه است. همه مردم در مورد همه مسائل حکومتیشان ذی نفع هستند خب. بازم نمیشه نمیشه برا هر چیز کوچکی رفراندوم گذاشت اگر قرار باشه همه مردم از همه چیز باخبر باشن امنیت مملکت هم از به خطر می افته 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ همه کس همه مردم جامعه هستند همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ... در جایی ممکن است حریم خصوصیه فردی که جایگاهی دارد نیز شامل گردد چون اینده جامعه در گرو همین مسائل خصوصی است. با این تعاریف تضاد پیش میاد دوست من این تعاریف ابزار بحث سیاسی هستند. از طرفی مردم بزرگوار ما به صورت عام سیاسی نیستند، بلکه فقط احساسات پرشور سیاسی دارند. زمانی که بخوایم درصد مشارکت مردم رو در اداره یه مملکت بسنجیم، باید مدیای اون مملکت رو اول ارزیابی کنیم. من همه کس رو ابزار رسانه آزاد به علاوه مردم جامعه ترجمه می کنم. 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ با اجازه شیخ بزرگوار در مورد مباحث اجتماعی این سخن کاملا غیر قابل اجراست ، هر چند از نظر چرخه طبیعی شاید بتوان این جمله رو بسط داد.بطوریکه میگن حتی قطره آبی نیز در چرخه گردش طبیعت نقش دارد و وجود و عدم وجودش میتواند مسیر چرخه را هر چند ناچیز برای ما دچار تغییر کند.ولی در امور و روابط انسانی به خصوص گسترش و بسط آن به مسائل سیاسی و حکومتی قابلیت اجرایی ندارد و امکان پذیر نیست. اینکه ما به هر نوع طرز فکر و رفتاری در جامعه اجازه موجودیت بدیم انگاه هنجارهای جمعی جامعه دچار اختلال و آسیب میشه.این کلام در حالتی آرمانی و خاص فقط می تواند مورد بررسی قرار گیرد و اون هم زمانیست که ما فرض بر این بگیریم که جامعه کاملا مدنی و با فرهنگی یکسان در کنار مذهب و قومیت یکسان و خلاصه با یک جهان بینی عام وجود داشته باشد تا بیان نظرات و عقاید هنجار های جامعه را مخدوش نکند و در همه دیدها و نظرات چون در پایه دارای مذهب ، فرهنگ و جهان بینی یکسان هستند در یک چارچوب و ضابطه مشخص خواهند بود. ایجاد چنین فرهنگی در جوامع امروزی که جهان بینی ها و فرهنگ ها و مذاهب بیش از تعامل ، در تقابل قرار دارند امکان پذیر و عملی نیست و اینکه در نظر بگیریم تمامی افراد یک جامعه می توانند بر سرنوشت جمعی نقش آفرین باشند به نظر من اشتباه است. در نهایت و در بهترین حالت فرض بر این باید بگیریم که تک تک اعضای جامعه می توانند با نخبه گزینی و شایسته گزینی ، افرادی با صلاحیت را بر سرنوشت عامه حاکم کنند. 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ بازم نمیشه نمیشه برا هر چیز کوچکی رفراندوم گذاشتاگر قرار باشه همه مردم از همه چیز باخبر باشن امنیت مملکت هم از به خطر می افته رفراندم نه...... میگه دخالت کنن این دخالت میتونه رای دادن مسقیم یا غیر مستقیم باشه میتونه حرفزدن باشه میتونه اعتراض مدنی باشه یا هزاران چیز دیگه ..... وحید جان خب روشنه که یه چیزایی مسائل امنیتی هستند اما نباید این جریانو بهانه کرد. شاید هم باید همه چیزو همه بودونن. خب پس نظرت اینه که مسائل امنیتی رو نباید مردم بدونن. 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ با این تعاریف تضاد پیش میاد دوست مناین تعاریف ابزار بحث سیاسی هستند. از طرفی مردم بزرگوار ما به صورت عام سیاسی نیستند، بلکه فقط احساسات پرشور سیاسی دارند. زمانی که بخوایم درصد مشارکت مردم رو در اداره یه مملکت بسنجیم، باید مدیای اون مملکت رو اول ارزیابی کنیم. من همه کس رو ابزار رسانه آزاد به علاوه مردم جامعه ترجمه می کنم. ترجمه خوبیست. یک سوال: باید کاری کرد که مردم سیاسی گردند و از احساسات به دور؟ یا همین جریان موجود خوب است؟ 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ مهرداد جان اجازه نداره عزیزم گفتن چنین کلام منطقیی که ..... :rose: درمورد حرفی که زدی: این کلام در حالتی آرمانی و خاص فقط می تواند مورد بررسی قرار گیرد فکر نمیکنی چون اتفاقا این حالت آرمانی نیست و تفاوتها وجود دارد باید همه کس در همه چیز دخالت کنند؟ اگر این همه یکپارچگی بود که همه هم نظر بودند!!!! 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ تعجب می کنم از همه دوستای عزیزی که می گن با این سخن مخالفن. یه بار یه دوستی بهم می گفت اگه فقط می گی می دونی که دروغ بده اما خودت دروغ بگی، اگه فقط می گی می دونی که قضاوت زود بده ولی تو موقعیتش زود و خیلی زود قضاوت می کنی در واقع اصلا نمی دونی که این صفات نکوهیدن. دونستن واقعی فقط و فقط و فقط زمانی معنا پیدا می کنه که به اون عمل کنیم. در شرایطی که اگر جای دور هم نخوایم بریم توی همین انجمن خودمون امکان تاپیک سیاسی باز گذاشته بشه و یه موضوع سیاسی عنوان بشه تمام کاربران و حتی خود من نظر می دن که باید چه کرد و چه نکرد، یا محیط اطراف تقریبا همه و همه نظرات کاملا روشنی از مسائل سیاسی و اجتماعی دارن و خیلی قشنگ راه کار ارائه می دن و می شن یک اقتصاد دان، یک سیاست مدار، یک متخصص علوم اجتماعی، یک روانکاو چرا فقط وقتی می خوایم عنوان روی این کار بذاریم عمل ناپسندیده به حساب میاد؟ من نمی دونم این جمله رو کی گفته و کجا. ولی برداشتی که داشتم همین بود..... 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ ترجمه خوبیست.یک سوال: باید کاری کرد که مردم سیاسی گردند و از احساسات به دور؟ یا همین جریان موجود خوب است؟ به نظر من که سیاسی کردن همه مردم اصولا کار صحیحی نیست. سیاست علم است و اینکه اجازه داده شود هر کس در مورد آن اظهار نظر کند فقط بی نظمی و بی ثباتی رو حاکم کرده ایم. در سیاست هم فقط اهل فن خودش باید اظهار نظر کنند خصوصا که شاید بیش از سایر علوم تخصصی و پیچیده است. تهییج شور سیاسی در جامعه نه تنها به نظر من درست نیست بلکه در بسیاری موارد می تواند زمینه ساز شورش و بلوا و گاها انقلاب های رنگی و غیر رنگی شود. در کنار این تاثیر منفی سیاست نیز بر جامعه است که می تواند بر روابط اجتماعی جامعه عام تاثیر گذاشته و موجبات چند دسته گی و تعارضات اجتماعی را فراهم آورد و در نهایت تاثیرات فردی سیاست بر خود شخثپص است که می تواند باعث سر خوردگی و ناامیدی و عدم اطمینان به آینده را در فرد موجب شود و تاثیر آن در بهره وری فرد و در ادامه بر صنعت و اقتصاد جامعه شود.زیرا مردمی که در ثبات سیاسی مملکت خود دچار شبهه شوند ( نظیر آنچه در وضعیت فعلی بر کشور ما حاکم است ) از سرمایه گذاری های دراز مدت می پرهیزند و در نتیجه آسیب های آن دامن گیر ثبات اقتصادی کشور نیز خواهد شد. 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ مهرداد جان اجازه نداره عزیزم گفتن چنین کلام منطقیی که ..... :rose:درمورد حرفی که زدی: فکر نمیکنی چون اتفاقا این حالت آرمانی نیست و تفاوتها وجود دارد باید همه کس در همه چیز دخالت کنند؟ اگر این همه یکپارچگی بود که همه هم نظر بودند!!!! شیخ عزیز در ادامه مطلب و در پست بعدیم تا حدی توضیح دادم که این نظر من هست و احساس میکنم اینکار زمینه ساز تعارض اجتماعی ، اختلافات داخلی و ناامیدی فردی و اجتماعی می شود. 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. (همه کس همه مردم جامعه هستند) (همه چیز در خصوص مسائل حکومتی است و مملکتی ...) این همه کس ک همه چیز بهش مربوطرو خیلی دیدیم ینی تو جامعه از راننده تاکسی بگیر تا بقال سر کوچه بهش همه چیز مربوطه و داره درباره همه چیز بحث میکنه اماااا ب جز ی عده خاص بقیه ی این همه کسا نمیدونن اصن اصل قضیه ی این همه چیز چیه ! وقتی نه خوردیم نون گندم نه دیدیم دست مردم نمیدونیم خوبه یا بد ک همه کس در همه چیز ک داره تو همه زندگیه همه کس اثر میذاره دخالت بکنه خوبه یا بد ! 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ در سیاست هم فقط اهل فن خودش باید اظهار نظر کنند مهرداد جان این حرفت کاملا متین فکر کنم خیلیا بات موافق باشن. اما یه شبه ای ایجاد میکنه. اونم اینه که مردم که از علم سیاست نمیدونن هیچ کار سیاسی نکنند؟ مثلا رای هم ندهند؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی نه خوردیم نون گندم نه دیدیم دست مردم نمیدونیم خوبه یا بد ک همه کس در همه چیز ک داره تو همه زندگیه همه کس اثر میذاره دخالت بکنه خوبه یا بد ! منظورت اینه اول باید کاری کرد که همه کس خوب یا بد بودن همه چیز را بداند و بعد همه چیز را بداند و در نهایت در همه چیز دخالت کند؟ فکر نمیکنی هرکسی در حد خودش یه خوب و بدی رو میدونه؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ فقط شعار بوده و بس،نه تنها در ایران بلکه همه جای دنیا..... این جمله همه چیز به همه کس مربوط است،یک دروغ و وسیله ای برای فریب است. حالا این وسیله یکجا تحجر است،یک جا استعمار، یکجا استحمار،یکجا کالا کردن و بردگی اقتصادی انسان. گوینده این جمله زیادی آرمانگرا و ایده آلیست بوده. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند نمیدونم این حرف از کیه ولی خیلی هم حرف بزرگی نزده این مسئاله چیزی هست که الان سالهاست (نسبتا) تو کشور های متمدن داره پیاده میشه ، یک شعار خوبی هم بنیان گذار انقلاب داده : "ما اميد داريم که ايران اولين کشوري باشد که کوچکترين فرد ايراني بتواند آزادانه و بدون وجود کمترين خطر به بالاترين مقام حکومتي انتقاد کند و از او در مورد اعمالش توضيح بخواهد" (حضرت امام خميني/ صحيفه نور، جلد پنجم، صفحه 532) همونطور که شاه حکومت خودش رو عادل میدونست ، همونطور که پسرش الان داره قول میده حکومتش (!) موروثی نخواهد بود ، خیلیها خیلی وقت ها خیلی حرف ها زده اند و می زنند و خواهند زد ؛ مهم عمل هست ؛ مرد عمل لازمه ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده