RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ اَه اَه ما که تو این 4 ترم خیری از دانشگاه ندیدیم هر روز مثل هم مسخره بازی دعوا با استاد و مسئول آموزش و...بدو بیا خاک بر سری و استرس و جون کنش و کلکل :w74: فک نکنم دلم واسه دانشگاهم تنگ بشه ولی واسه دوستای دانشگام هر چهار تاشون خیلی تنگ میشه چون سه تاشون از پیشمون میرن و بومی نیستن... 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ ما ترم اول6تا دوست بودیم الان 3تا شدیم ترم دیگه دوباره یکیمون برمیگرده میشیم 4تا. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ حالا بعد از دانشگاه چیکار کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ کفش اهن میپوشیم در پی شغل. :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): من اعصاب منت کشی ندارم.یعنی چقدر طول میکشه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): من اعصاب منت کشی ندارم.یعنی چقدر طول میکشه تسلیت میگم ، میطوله . تازه باید اصاب فولادینم داشته باشی ، یه دوره خود سازی برو . خیلی سوسولی :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ تسلیت میگم ، میطوله . تازه باید اصاب فولادینم داشته باشی ، یه دوره خود سازی برو . خیلی سوسولی :icon_pf (34): یعنی کار پیدا نمیکنمتازه حوصله تملق و تعریف الکی هم ندارم....الکی درس خوندما...کار کو؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی کار پیدا نمیکنمتازه حوصله تملق و تعریف الکی هم ندارم....الکی درس خوندما...کار کو؟ ارشد میقبولی دیگه . کار میخای چه کار ؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ارشد میقبولی دیگه .کار میخای چه کار ؟ انشالله بعدش چی؟آخرش که باید برم دنبال کار:icon_pf (34): یا وایسم تا کار بیاد سراغم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ انشالله بعدش چی؟آخرش که باید برم دنبال کار:icon_pf (34): یا وایسم تا کار بیاد سراغم :ws52: اینو دیگه خودت فکر کن ، من فسفرم تموم شد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ واسه دوستانی که تموم میشه، شیرینی فارغ التحصیلی فراموش نشه خاطراتتونو می تونین اینجا بگین: خاطرات دانشجویی واسه من که خیلی وقته تموم شده، ولی دوران خوبی بود، البته بیشتر خوابگاهش 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ الکی درس خوندما...کار کو؟ دست رو دلم نذار :w821: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ همه اين 4سال به عشق جشن فارغ التحصيلي درس خوندم:4chsmu1: رفتم واسه جشن هم ثبت نام كردم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دست رو دلم نذار :w821: بفرمایید...شاهد از غیب رسید خب یه شرکت تاسیس کنید...ما هم میاییم سر کار:JC_thinking: همه اين 4سال به عشق جشن فارغ التحصيلي درس خوندم:4chsmu1: رفتم واسه جشن هم ثبت نام كردم :ws27: جلوی من اسم جشن فارغ التحصیلی رو نبرید...گناه دارم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ بفرمایید...شاهد از غیب رسیدخب یه شرکت تاسیس کنید...ما هم میاییم سر کار:JC_thinking: :ws27: جلوی من اسم جشن فارغ التحصیلی رو نبرید...گناه دارم براتون نميگيرن؟ ميدم لياسمو بپوشي قصه نخور:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ براتون نميگيرن؟ ميدم لياسمو بپوشي قصه نخور:4chsmu1: غصه نه نمیگیرن خب تندیس از کجا بیارم؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ غصهنه نمیگیرن خب تندیس از کجا بیارم؟:icon_pf (34): غسه:4chsmu1: حالا مطمئني براتون جشن نميگيرن؟ من يه عكس ميگيرم بهدش بيا صورته منو بردار صورت خودتو بزار:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ ماهنوز یک جلسه دیگه باید بریم بعدشم پروژه پایانیمون این دوسالم مثل برق و باد تموم شد ورفت ........... بد نبود گذشت دیگه......... بازم میخوام برم دانشگاه کلا درس خوندن خوبه روحیمو عوض میکنه...... دلم برای هیچ کسی هم تنگ نمیشه ....... دوره جدید محیط جدید آدمهای جدید وابستگی کلا چیز خوبی نیست.......... یعنی میشه از شر پله های یونیمون راحت بشم......... 4 طبقه بالا و پائین رفتند پدر زانوهام در اومد........ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ غسه:4chsmu1: حالا مطمئني براتون جشن نميگيرن؟ من يه عكس ميگيرم بهدش بيا صورته منو بردار صورت خودتو بزار:4chsmu1: آره بابا مطمئنم...بودجه ای هم که به خودمون برای برگزاری جشن میدادن نفری 700 تومان بود:icon_pf (34): اگر مشکلم عکس بود میرفتم لباس کرایه میکردم و آتلیه عکس میگرفتم ولی مشکل اینه که اینها برای ما ارزشی قائل نبودن....:w821::w821: :167::167::167: عکس هم میگیرد هم جشن و هم عکس:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده