کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ زیبایی یه امر سلیقه ایه.... من اگه یه آدمی تو برخورد اول به دلم نشست که نشست اگه نه که دیگه تمومه تا اخر عمرم هم نمی تونه به دلم بشینه... حالا ممکنه اون ادم به نظر خیلی ها اصلا خوشتیپ و جذاب نباشه... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ بازم سلام :JC_thinking: خوبین؟ در طول تاریخ انسانها مدلی خاص برای خوشتیپ بودن و دلربا بودن رو انتخاب میکردن . وقتی به زیبا ترین زن ناصرالدین شاه نگاه میکنیم میبینیم که تعریف از زیبایی در اون زمان چقدر با زمان حاظر متفاوته به نظر شما چی باعث میشه این سلیقه ها تغییر کنه ؟ تبلیغات ؟! وقتی تو فیلمها شخصیت های دوست داشتنی رو با ظاهری خاص نشون میدن . این باعث نمی شه که سلیقه ها عوض شه؟ این امین حیایی رو خیلی دوسش دارما حاضریا دنیلو بخیر که همیشه با ظ مینوشت:icon_pf (34): قیافه؟قیافه انسانیت میاره؟ شعور میاره؟ دل خوش میاره واسم؟ هر وقت اورد واسم مهم میشه 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ این ناصر خانی که من میشناسم اگه به دنیای امروز میومد مطمئنم تاجو تختو ول میکردو دیگه برنمیگشت خب اونموقع که لوازم ارایشی های امروز که نبوده الانم اگه دخترای این زمونه ارایش نکنن خشگلاشون تو همین مایه هان البته در مورد اقایون هم وضع همینه اگه مثلا انواع ریش تراشایی که الان هست اون موقع بود خب مردام اون همه ریش نداشتن وقطعا معیار زیبایی فرق میکرد مطمئني؟ 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ حاضریا دنیلو بخیر که همیشه با ظ مینوشت:icon_pf (34):قیافه؟قیافه انسانیت میاره؟ شعور میاره؟ دل خوش میاره واسم؟ هر وقت اورد واسم مهم میشه حالا چرا اینقدر عصبانی جواب میدی؟ من سوالم این نبود که قیافه چی میاره . گفتم سلایق انسانها برای انتخاب یک قیافه ی زیبا چطور عوض شده؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ حاضریا دنیلو بخیر که همیشه با ظ مینوشت:icon_pf (34): قیافه؟قیافه انسانیت میاره؟ شعور میاره؟ دل خوش میاره واسم؟ هر وقت اورد واسم مهم میشه رلکس رلکس رلکس تر ....!:imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ مطمئني؟ ی همسایه داشتیم رومون نمیشد نگاش کنیم اخه از اون سبیلوها بود شوهر که کرد اقا سبیلا رو زد انقد خوشگل شده بود که نگو به خاطر همین میگم حالا شایدم اشتباه کنم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یه استادی داشتیم خیلی جالب این معیارای زیبایی شاختی رو تفسیر میکرد میگفت یه زمانی کار زیاد وجود داشته و اینکه زن بتونه امورات خونه رو بگردونه پس مردا زنای چاق تر و میپسندیدن که اولا قوی بنیه باشه دوما بتونه بچه های زیادی به دنیا بیاره ادمای لاغر به نوعی مریض محسوب میشدن ..خلاصه ازین جور چیزرا و یه سری تفسیرای دیگه که حسش نیست توضیح بدم ولی واسه خود من زیبایی جز معیارای اخره...در حدی که قیافه طرف و دوست داشته باشم یا برام دلنشین باشه کافیه تازه بعضی وقتا اخلاق نقدر تاثیر گذاره که زشتیارو به زیبایی و زیباییا رو به زشتی تبدیل میکنه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خب تیپ و قیافه به مرور زمان تغییر می کنه. یکی دوست داره همیشه ساده باشه. یکی دوست داره همیشه رو مد باشه حتی اگه اوم مد بهش نیاد....یادمه یه زمانی مانتوی قرمز مد شده بود! واقعا" جیغ بود! زیبایی خواهی هم یه کم برمی گرده به جامعه. خدایی 80% خانومایی که جراحی زیبایی می کنن از رو چشم و هم چشمیه. به همینی که هستن قانع نیستن! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده