goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نه دیگه نشدمن نمی شینم تا شما نشینی همهههه من که همش پیش شمام مامان که وقت نمی کنه تربیتم کنه اون دلت بزرگ و مهربونت جا بده :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ پس کی شروع میشه این صندلی داغ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ هر وقت ارکیده ok بده ایشاالله کی اوکی میدن؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ایشاالله کی اوکی میدن؟؟؟؟ هر وقت خدا بخواد!!! 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه دیگه این نشد زود باشین تبلیغ کنین به پا کنم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ ایشاالله کی اوکی میدن؟؟؟؟ هر وقت خدا بخواد!!! نه دیگه این نشد زود باشین تبلیغ کنین به پا کنم بچه هاواقعا استقبال کمه بچه ها پیشنهاد دادن که بذارم یه چند نفری ثبت نام کنند بعد شروع کنیم که پشت سر هم بیفتن. من که خودم معتقدم باید کامیها شناسایی بشن و هر هفته با توجه به رای گیری یکی بشینه. من به خیلی از بچه ها گفتم بیان بشینن اما اصلا استقبال نکردنو نیامدن. نظر شماها چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ تینا جونی من حاضر!با اینکه زیاد با کسی آشنایی ندارم خوشحال میشم شرکت کنم. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ بچه هاواقعا استقبال کمه بچه ها پیشنهاد دادن که بذارم یه چند نفری ثبت نام کنند بعد شروع کنیم که پشت سر هم بیفتن.من که خودم معتقدم باید کامیها شناسایی بشن و هر هفته با توجه به رای گیری یکی بشینه. من به خیلی از بچه ها گفتم بیان بشینن اما اصلا استقبال نکردنو نیامدن. نظر شماها چیه؟ به نظر من با موارد موجود شروع کن هر کی خواست طی این تایم به لیست اضافه میشه... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من با موارد موجود شروع کن هر کی خواست طی این تایم به لیست اضافه میشه... عزیزم از هفته دیگه شروع میکنیم. خودتو اماده کن 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزم از هفته دیگه شروع میکنیم.خودتو اماده کن پس سحر و ارکیده چی؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ پس سحر و ارکیده چی؟ به ترتیب پیش میریم هر وقت نوبتت شد ازت میپرسم بعد لینکشو برات میفرستم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ به ترتیب پیش میریم هر وقت نوبتت شد ازت میپرسم بعد لینکشو برات میفرستم آیم ردی... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ :JC_thinking: :ydm47612zsesgift969 :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ :JC_thinking: :JC_thinking: اگه سوالی داری میتونی بپرسی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دارم تار عنکوبتهای تالار کامپیوتر رو نظاره میکنم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دارم تار عنکوبتهای تالار کامپیوتر رو نظاره میکنم :JC_thinking: اوگی ! نظاره کن مزاحمت نمیشم... لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اوگی !نظاره کن مزاحمت نمیشم... باز خوبه شما هستین :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده