تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان بابا عجب این کامی ها بیحالن همه رشته ها فعالند به جز ماها. میخوایم صندلی داغی بپا کنیم بیاین اینجا اعلام حضور کنین.این صندلی داغ به مدت یک هفته دایره. منتظر اعلام امادگیتون هستم. 12 نقل قول لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام منم اماده ام در مورد کامپیوتر میخوان سوال کنن؟ یا ما سوال کنیم؟:icon_pf (34): 5 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ لیست اعضا 1.hakan68 2.hosein.t(متخصص علوم کامپیوتر) 3.ملیسا 4 Partow .*sepid. .Nightingale.6 7.اارکیده .goddess8 9.مریم راد .panisa . . 6 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها چرا نمیان امادگیتونو اعلام کنید من منتظرتون هستم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها چرا نمیان امادگیتونو اعلام کنید من منتظرتون هستم دومین نفر تینا 2 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ دومین نفر تینا من خودم میشینم اما الان منتظر بچه ها هستم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تینا! تینا! تینا! تینا! بشین دیگه نیسوزونیمت خیلی! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تینا!تینا! تینا! تینا! بشین دیگه نیسوزونیمت خیلی! الهه خودتو نفر دوم بنویسم؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ الهه خودتو نفر دوم بنویسم؟ تینا تینا تینا ینی من بشینم؟؟؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تینا تینا تینا ینی من بشینم؟؟؟ من خودمم میشینم اما اول دوست دارم دوستان بشینن 3 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من خودمم میشینم اما اول دوست دارم دوستان بشینن شوما بیشین! قول میدم shift+dellete نگیرم باست!!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ شوما بیشین!قول میدم shift+dellete نگیرم باست!!! حالا دیدم اگه بچه ها نیامدن میشینم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ حالا دیدم اگه بچه ها نیامدن میشینم بچه ها نیاین تینا موخاد بشینه!!:4chsmu1: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نیاین تینا موخاد بشینه!!:4chsmu1: متاسفانه هیچکدوم از کامیها استقبال نمیکنن حتی نمیان از هاکان سوال بپرسن 4 نقل قول لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه هیچکدوم از کامیها استقبال نمیکنن حتی نمیان از هاکان سوال بپرسن غصه نخول!! کم کم دنس میشه!! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه هیچکدوم از کامیها استقبال نمیکنن حتی نمیان از هاکان سوال بپرسن آخه چرا؟ تینا تو باید این کامی ها رو هدایت کنی:ws2: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ در خدمتیم! :persiana__hahaha: (البته سوالاتتون با ضرائب دروس مهندسی شیمی باشه! چون من کامی نیستم!):icon_pf (34): 5 نقل قول لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ تینا خودت بشین رو صندلی داغ. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به بچه های ناز کامپیوتر بزار این امتحانا تموم بشه شاید بعدش حوصله و اعصاب فعالیت تو تالار رو داشته باشم مرسی بابت دعوتت داداشی منم کامپیوتری هست اون فعال تر از منه خودمم نباشم به اون می گم قفون همتون:aghosh: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اسم منم بنویس تینا جان .... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .