samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خب از این هفته به بعد هر هفته مسابقه برق میذاریم موضوع مسابقه عکس این هفته چون بار اولمونه که مسابقه داره بر گذار میشه موضوع مسابقه رو دکل برق میزاریم دوستان عکس از دکل های برق استاندارد قرار بدن در آخر هم نظر سنجی میذاریم و به بهترین عکس جایزه ارزنده ای عطا میکنیم 15 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خب از این هفته به بعد هر هفته مسابقه برق میذاریم موضوع مسابقه عکس این هفته چون بار اولمونه که مسابقه داره بر گذار میشه موضوع مسابقه رو دکل برق میزاریم دوستان عکس از دکل های برق استاندار قرار بدن در آخر هم نظر سنجی میذاریم و به بهترین عکس جایزه ارزنده ای عطا میکنیم بخشدار و فرماندار و شهردارم قبوله؟؟؟؟؟:ws3::ws3: ما نیز میشرکتیم عکس از نتم مجازه؟؟؟:smiley (18): 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منم میتونم شرکت کنم؟ بچه ها برقی هستند تو خونه............ 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منم میتونم شرکت کنم؟بچه ها برقی هستند تو خونه............ شرکت برای عموم (عموت و عموی بقیه هم هست) آزاده 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ شرکت برای عموم (عموت و عموی بقیه هم هست) آزاده میشرکتم فقط ببینید نتی هم میشه تا زحمت بکشم بگردم........ عموهام نیستند........ ممنون بابا برقی اعظم:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ منم میتونم شرکت کنم؟بچه ها برقی هستند تو خونه............ اره عزيزم شما هم ميتوني میشرکتم فقط ببینید نتی هم میشه تا زحمت بکشم بگردم........عموهام نیستند........ ممنون بابا برقی اعظم:wubpink: دستت درد نكنه 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان طی صحبتی که با سمانه جان داشتیم تصمیم گرفتیم که اولا عکسها کار خود بچه ها باشه و دوما جوایز به این شرح باشه نفر اول مدال و 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ عكس بايد از خودمون باشه؟ يا دزدي از نت؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ عكس بايد از خودمون باشه؟ يا دزدي از نت؟ همین پست بالایی رو که تنکس زدی نوشتم که خودمون باید عکس بگیریم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ همین پست بالایی رو که تنکس زدی نوشتم که خودمون باید عکس بگیریم فقط جايزه هاشو خونده بودم:4chsmu1: سخت شد 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ پس من شرکت نمیکنم عهههههههه چرا؟ تو خیابون که پره از تیر و دکل برق 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عههههههههچرا؟ تو خیابون که پره از تیر و دکل برق آخه از این دکلهای خوشگل و با ابهت که نیست نزدیکمون برم از چی عکس بگیرم خوب 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آخه از این دکلهای خوشگل و با ابهت که نیست نزدیکمونبرم از چی عکس بگیرم خوب بابا ازونا نشد همین تیر برقا خوبه تازه همه که نمیتونن ازونا گیر بیارن یکیش خود من حداقل برای دومی که میتونی بشرکتی تازه بستگی داره به سلیقه بقیه نه فقط یکی دو نفر 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ منم میتونم شرکت کنم؟؟؟؟ :62izy85: کی عکسمو بفرستم؟؟؟ آخه یه عکس خوب گرفتم:shad: منم باشم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اومممممم مهلتش تا کیه؟ شهرسازام بازی ان؟ 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ منم میتونم شرکت کنم؟؟؟؟ :62izy85: کی عکسمو بفرستم؟؟؟ آخه یه عکس خوب گرفتم:shad: منم باشم عزيزم هر چه زودتر بفرست اومممممم مهلتش تا کیه؟شهرسازام بازی ان؟ تا هفته ديگه مهلت داره براي ارسال عكس بله همه ميتونند شركت كنند 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ گردن درد گرفتم انقدر چشمم به تير برقا بود:4chsmu1: ولي همچنان عكس خوشجل نگرفتم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم میرم بیرون عکس بگیرم الان فهلن بابای 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم میرم بیرون عکس بگیرم الانفهلن بابای جاي منم عكس بگير 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده