am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بازم نصفه شب شد و من دری وری گفتنم گل کرد اصلا چرا اومدم؟ آهان یادم اومد چطور با شکست مواجه میشین؟ همین دیگه توضیح نداره پ.ن: این برای اونائیه که جزو بنی اسرائیل تالار هستن هی بهانه میارن شکست انواع و اقسام داره عشقی، کاری، عاطفی، تحصیلی، خانوادگی، ورزشی و هرجور دیگش که فکر میکنین 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به سختی! بستگی داره چه نوع شکستی باشه ولی به هر حال از هر نوعش که باشه شدیدا ناراحتم میکنه ولی وقتم و برای عزاداری کردن تلف نمیکنم کلا همیشه سعی میکنم به چیزایی که میخوام برسم ولی خوب مسلما رسیدن به خواسته ها همیشگی نیست و یه جاهایی ادم پیروز نمیشه ... بیشتر اوقات ازش درس میگیرم و سعی میکنم اشتباهی رو که باعث شکستم شد و دیگه تکرار نکنم 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ من تا دلت بخواد شکست خوردم تو این اندک زمان عمر اما چون آدم در اصطلاح پررو ای ام و گاهی مغرور معمولا به روی خودم نمیارم البته برخی از این شکست ها ناراحتم می کنه و یه مدتی محتاط میشم اما بعد از مدتی روز از نو وروزی از نو 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ :smiley (18): منم که خدای شکست خوردن و شکست دادنم یا کاملا پودر میشم یا کاملا پودر میکنم کسی میدونه چرا؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه تندرویی و احتمالا قضاوت می کنی یه طرفه! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ هر وقت شکست بخورم دوباره از نو شروع میکنم با تجربه بیشتر 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ اگه شکست عشقی باشه..کاملا پودر میشم..اما به قول کهربا پر روو تر از این حرفام که آدم بشم یا به روی خودم بیارم.... اگه در حیطه درس و اینا باشه...نمره ای بد بشه(فرصت جبران باشه)اینقدر تلاش میکنم که از اوونیم که میخواستم نتیجم بهتر از آب در میاد.... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ شکست چی اصلا؟ هرچی شکست بنداز دور یکی جدید بخر کلا عوض شو چینی بند زده بدرد نمیخوره 5 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ ديگه پوستم كلفت شده ، عشقي و اينا رو كه بي خيالش ، همونجوري كه اومده ميره همونجوري كه عشق رفته يه عشق ديگه مياد :دي كاري كه ،لعنت به اين زندگي ، تحصيلي هم ، به جز چن سالي كه دارم پشت سر هم كنكور ميدم شكست ديگه اي نخوردم ، نمي دونم ، خودم باهاش ريلكس برخورد مي كنم و ميگم چيزيه كه شده ،ولي نمي تونم بعدا با خانواده ريلكس برخورد كنم بگم شده بد ديگه ، و اينش استرس ميده به آدم ، ولي حالا بايد چي كار كرد ؟؟؟ نمي دونم ، 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلامبازم نصفه شب شد و من دری وری گفتنم گل کرد اصلا چرا اومدم؟ آهان یادم اومد چطور با شکست مواجه میشین؟ همین دیگه توضیح نداره پ.ن: این برای اونائیه که جزو بنی اسرائیل تالار هستن هی بهانه میارن شکست انواع و اقسام داره عشقی، کاری، عاطفی، تحصیلی، خانوادگی، ورزشی و هرجور دیگش که فکر میکنین خوشم میاد بچه ی صادقی هستی ولی با این وجود ادم از شکست هاش درس مگیره و به قول یه پیری ادم شکست بهتر از اونی هستش که شکسته میشه و ادم اگر پیروز شد به خودش مقرور نشه و هوا برش نداره چرا که یک شکست هم بعد هر پیروزی به دونبال داره جون که طعم شیرینی بر بد از شکست خوردن ها براش مزه داره 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ در باز شد من از هجوم حقیقت به خاک افتادم. شکست زیاد خوردم و بعد از این هم میخورم بد ترین نوعش اینه که بفهمم حقیقت رو برعکس دیدم. هیچ دردی نیست که با گذر زمان کمرنگ و محوو نشه 3 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خيلي سخت باهاش كنار ميام يعني هميشه از ديگران كمك گرفتم تنهايي در بعضي مواقع از پسش بر نميام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده