VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من نمیدونم چرا اغلب بچه ها میان میگن اونکه گفته دوس دارم اشتباه کرده چرا فکر نمیکنی اینی که گفته دوست دارم خودشم ادمه خودشم گاهی خستش خودشم گاهی دلش میخواد تنها باشه و حوصله هیچ کسو نداره چرا اونی که میشنوه دوسش دارن همیشه ادم خوبه میشه همیشه میخواد محبت ببینهچرا طرفشو نمیفهمه بابا یکی میبینه خستش زمان میخواد بعدشم دلیل نمیشه یکی گفت دوستت دارم ذلیلت باشه که اونم شخصیت داره اونم حریم هایی داره واسه خودش اشتباه اغلب ما همینجاست که اگه یکی بهمون گفت دوستت دارم میتونیم سوارش شیم چون یکی بهمون گفت دوستت دارم دیگه نباید اون بیاد از طرف انتقاد کنه دیگه حق نداره واسش عصبانی شه؟ 11 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا، دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را… این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی! باید آدمش پیدا شود! باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد! سِنت که بالا میرود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که خرج کسی نکردهای و روی هم تلنبار شدهاند! فرصت نداری صندوقت را خالی کنی.! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودت بِکشیاش… شروع میکنی به خرج کردنشان! توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی توی رقص اگر پابهپایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد برای یکی یک دوستت دارم خرج میکنی برا ی یکی یک دلم برایت تنگ میشود خرج میکنی! یک چقدر زیبایی یک با من میمانی؟ بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند متهمت میکنند به هیزی… به مخزدن به اعتماد آدمها! سواستفاده کردن به پیری و معرکهگیری… اما بگذار به سن تو برسند! بگذار صندوقچهشان لبریز شود آنوقت حال امروز تو را میفهمند بدون اینکه تو را به یاد بیاورند غریب است دوست داشتن. و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن... وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ... و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛ به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر. تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند 9 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ چه تاپیک باحالی شد .نظرات همه خیلی قشنگه . من که خیلی دارم یاد میگیرم 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من تا حالا نشده حس دوست داشتن نسبت به پسر يا دختري داشته باشم و تا حالا هم به كسي نگفتم كه دوستت دارم چون معتقدم بايد واقعا اين حسو پيدا كنم تا بگم خوشم نمياد به دروغ دوستت دارم بگم حالا چه دختر باشه چه پسر ديگه يادم نمياد استارتر چيا سوال كرده بود! 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ديگه يادم نمياد استارتر چيا سوال كرده بود! گفتم شاید سختتون باشه برید صفحه اول . رفتم کپی کردم آوردم اینجا:JC_thinking: # دلایلی که برای دوست داشتن وجود داره واقعا چیه؟ #چی میشه که شما به یک نفر میگید دوستت دارم ؟ #شما وقتی به یکی میگید دوستت دارم آیا واقعا دلیلی برای این دارید ؟ یا فقط یهو دوست دارید بگید ؟ و آیا این یههو گفتن باعث نمیشه که یهو هم بگید ازت بدم میاد؟ #چرا دوست داشتن ها ی این دوره زمونه مقطعی شده و خیلی زود از هم گسسته میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ گفتم شاید سختتون باشه برید صفحه اول . رفتم کپی کردم آوردم اینجا:JC_thinking: # دلایلی که برای دوست داشتن وجود داره واقعا چیه؟ #چی میشه که شما به یک نفر میگید دوستت دارم ؟ #شما وقتی به یکی میگید دوستت دارم آیا واقعا دلیلی برای این دارید ؟ یا فقط یهو دوست دارید بگید ؟ و آیا این یههو گفتن باعث نمیشه که یهو هم بگید ازت بدم میاد؟ #چرا دوست داشتن ها ی این دوره زمونه مقطعی شده و خیلی زود از هم گسسته میشه؟ كاره خوبي كردي آها دلايل دوست داشتن از نظرم برميگرده به رفتارو شخصيت كسي كه قراره مورد دوست داشتن قرار بگيره خب اگه يكي با من خيلي خيلي خوب باشه همينطور اخلاق و رفتارش منو اذيت نكنه من ميتونم دوستش داشته باشم البته احتمالا به نظرمم اگه يكي يهو بگه دوستت دارم چندوقت بعدشم يهو ميگه ازت بدم مياد اين قضيه برام به اثبات رسيده 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دوستی با دوست داشتن فرق داره صمیمی ترین دوست من تو دانشگاه یکیه که ازش خوشم نمیاد اما بنا به شرایط مجبورم باهاش دوست باشم دوست داشتن با دوست بودن کاملا جدا هست و این مشکل ادبیات فارسی هست که برای این 2 مبحث کاملا جدا 1 اسم گذاشته و البته مشکل ما هم هست که تا با یه جنس مخالف شروع به دوستی میکنیم همون شب اولش میگیم دوست دارم عاشقتم ...:icon_pf (34): خارجکیا ممکن 2 سال باهم رفیق فابریک باشن ، رابطشون تا تهش هم باشه اما تا حالا به هم نگفته باشن دوست دارم چون میدونن گفتن این جمله یعنی مسئولیت اما ما فرت و فرت الکی همه رو دوست داریم ( البته منظور از خارجکی ها افغانستان و بنگلادش نیست ) خب مثلا خود من دوره كاردانيم با يه اكيپ دوست بودم اون زمان همديگه رو دوست داشتيم:4chsmu1: ولي بعد كه دانشگاه تموم شد ديگه اصلا يادي از هم نميكنيم (بجز يكي 2تاشون) حالا يه وقتايي دلم برا يكيشون تنگ ميشه ولي بقيه نه:4chsmu1: ديگه دوسشون ندارم 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ خب مثلا خود من دوره كاردانيم با يه اكيپ دوست بودم اون زمان همديگه رو دوست داشتيم:4chsmu1: ولي بعد كه دانشگاه تموم شد ديگه اصلا يادي از هم نميكنيم (بجز يكي 2تاشون) حالا يه وقتايي دلم برا يكيشون تنگ ميشه ولي بقيه نه:4chsmu1: ديگه دوسشون ندارم اون يكي كيه ستيييييييي؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اون يكي كيه ستيييييييي؟؟؟ نميشناسيش:4chsmu1: زي زي شناختي؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نميشناسيش:4chsmu1: زي زي شناختي؟ زی زی گولو؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ زی زی گولو؟؟؟ هي من نميخوام اسپم كنم :4chsmu1: شماها نميذاريد داري نزديك ميشي 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ هي من نميخوام اسپم كنم :4chsmu1: شماها نميذاريد داري نزديك ميشي خو منم اگه میتونستم که...:4chsmu1: گولو زی زی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خو منم اگه میتونستم که...:4chsmu1: گولو زی زی؟؟ الان يادم اومد بهش ميگفتيم زي زي جنيفر 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ الان يادم اومد بهش ميگفتيم زي زي جنيفر :ws28: ستی خدا بگم چیکارت نکنه! بگو کیه دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده