Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام واقعا ممنونم بابت اطلاع رسانی کنسل شدن تور.. ما باید از پست بچه ها متوجه بشیم تا یکی دو روز دیگه مشخص میشه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام واقعا ممنونم بابت اطلاع رسانی کنسل شدن تور.. ما باید از پست بچه ها متوجه بشیم تا یکی دو روز دیگه مشخص میشه با کسانی که ثبت نام کرده بودن تماس گرفته شد 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ با کسانی که ثبت نام کرده بودن تماس گرفته شد یک سری هام به یک سری هام قرار بود خبر بدن که ندادن مثل اینکه رشتهاشون محیط زیست و بیولوژیه:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یه مینی بوس بگیرید بیاین ساوه با هم بریم ددر یه باغی کوهی کمری خوش میگذره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چه برنامه جالبی..البته هزینش خیلی زیاده...ولیایده اش ایده جالب و زیبایی است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ چی هست این؟انگاری ویروسیه من نمیتونم دانلودش کنم سیستم خودتون ویروسیه...64 بار دانلود شده:vahidrk: درباره جشن مهرگان توضیح داده که 21 مهر هستش و در این روز کاوه اهنگر ضحاک رو به بند میکشه و مردم سعی میکنند کمتر دروغ بگن چون در ازای دروغ اونا طناب نازکتر میشه(از این تکش خوشم اومد گفتم شما هم بدونی) این جشن بعد از نوروز از مهمترین جشن های ایران باستان است....که برنامه هایی که در نظرم جالب اومد شاهنامه خوانی و مشاهده رقص محلی بود..البته هزینش با آف 84 هزار تومان شده بود ولی منظور من این بود که این سبک برنامه ها هم جالبه و نیم نظری بهش داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ یه روزه میشه رفت قزوین جاهای دیدنیشو دید و اومدا یا یه روزه بریم روستای فیلبند رو ببینیم به بهشت گمشده ایران معروفه غار آبی دانیال هم حال میده ها بریم خیلی هیجان انگیزه اینم یه روزه میشه رفت 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ یه روزه میشه رفت قزوین جاهای دیدنیشو دید و اومدایا یه روزه بریم روستای فیلبند رو ببینیم به بهشت گمشده ایران معروفه غار آبی دانیال هم حال میده ها بریم خیلی هیجان انگیزه اینم یه روزه میشه رفت بهشت گمشده شیراز بیا ببین اصن بیا خلیج همیشه فارس او نوع بوشهرش با اون موجهایی که ترس رو تو دلتون راه میندازه :gnugghender: یا اینکه، قرار بزارین، منم ایشالا میام 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها تو همین تهران یه میلیون تا جا هست...کلی پارک... همین جمشیدیه..پردیسان...نهج البلاعه...ملت....لاله. ما یه بار 1 نصفه شب رفتیم پارک لاله..اینقدر ملت داشتن بدمینتون و والیبال و شطرنج بازی می کردن من که اومدم ایران همش با دوستام و خانواده پارک بودیم...صفـــــــــــا راستی طالقان هم خیلی خوبه...منطقه ی فوق العاده قشنگیه...راهشم نزدیکه..2ساعت اینا 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ یه روزه میشه رفت قزوین جاهای دیدنیشو دید و اومدایا یه روزه بریم روستای فیلبند رو ببینیم به بهشت گمشده ایران معروفه غار آبی دانیال هم حال میده ها بریم خیلی هیجان انگیزه اینم یه روزه میشه رفت قزوین!!!!چه پیشنهاد خوبی 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام سلام. از دوستای گلم انوشه و محمد رضا خیلی تشکر میکنم. فقط یه نظر داشتم هادی گفت بیام اینجا بگم. میگم اگر امکانش هست ماهی یه میتینگ بذارید. چون خودم این دفعه نشد که بیام گلاب دره میگم اگه ماهی یه دونه باشه واسه کسایی مثل من که نمیتونن تو یه میتینگ بیان میدونن که ماه بعدی میتونن روی ماه دوستاشونو ببینن. بازم ممنون 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ هی میام اینجا نظز میدم. بچه ها از 9 تا 13 ابان چشنواره ی رنگ ودوستی تو برج میلاده. اینم تاپیکشه. اگه محمد رضا و انوشه صلاح بدونن بریم. فقط یه نظر بود اینم تاپیک معرفی جشنواره http://www.noandishaan.com/forums/thread100663.html 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ هی میام اینجا نظز میدم.بچه ها از 9 تا 13 ابان چشنواره ی رنگ ودوستی تو برج میلاده. اینم تاپیکشه. اگه محمد رضا و انوشه صلاح بدونن بریم. فقط یه نظر بود اینم تاپیک معرفی جشنواره http://www.noandishaan.com/forums/thread100663.html اینو که گفتی منو یاد یه نمایشگاه انداختی الان میرم تو تالار برق تاپیکشو میزنم... چند روز دیگه نمایشگاه صنعت برق...برم اونجا بگم شاید بچه ها اومدن 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ سلام سلام. از دوستای گلم انوشه و محمد رضا خیلی تشکر میکنم. فقط یه نظر داشتم هادی گفت بیام اینجا بگم. میگم اگر امکانش هست ماهی یه میتینگ بذارید. چون خودم این دفعه نشد که بیام گلاب دره میگم اگه ماهی یه دونه باشه واسه کسایی مثل من که نمیتونن تو یه میتینگ بیان میدونن که ماه بعدی میتونن روی ماه دوستاشونو ببینن. بازم ممنون هی میام اینجا نظز میدم.بچه ها از 9 تا 13 ابان چشنواره ی رنگ ودوستی تو برج میلاده. اینم تاپیکشه. اگه محمد رضا و انوشه صلاح بدونن بریم. فقط یه نظر بود اینم تاپیک معرفی جشنواره http://www.noandishaan.com/forums/thread100663.html سلام مرسی از پیشنهادات از زمان ایجاد این تالار به طور میانگین هر 2 ماه یکبار برنامه ای گذاشته شده با توجه به زمانی که برای هماهنگی هر برنامه لازم هست و مشغله مدیران این تالار فکر میکنم میانگین 2ماه یک بار مناسب باشه 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ اهان. ممنون مجمد رضا جان. حالا نمیشه یه میتینگ واسه همین جشنواره هه بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟ برای پاییز یه برنامه میذاریم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ برای پاییز یه برنامه میذاریم باشه. ممنوووووون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ رفقا این تاپیک رو دوباره باز کردم تا اگه کسی نظری، پیشنهادی، سوالی چیزی داشت اینجا مطرح کنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ رفقا این تاپیک رو دوباره باز کردم تا اگه کسی نظری، پیشنهادی، سوالی چیزی داشت اینجا مطرح کنه تشکر فراوان. سئوالم این بود که زمان تخمینی شما برای رفت و برگشت به دریاچه شورمست از تهران چند ساعته؟ لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ تشکر فراوان. سئوالم این بود که زمان تخمینی شما برای رفت و برگشت به دریاچه شورمست از تهران چند ساعته؟ قربون شما عارضم خدمتت که حدود 3 4 ساعت رفت و همین مقدار (بدون در نظر گرفتن ترافیک) برگشت. لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آقا اجاااااازه؟چیزه،چی بوود،اوااا یادمون رفت سوالمون رو آقا دفترتون موبارکاا باشه،صد سال به از این سال ها ببخشید دست خالی اومدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده