رفتن به مطلب

هدفتون از طی کردن مراحل مختلف زندگی چیه؟؟

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

خوشبحال حاجی :icon_redface:

خداقسمت کنه :ws3:

تو تو مهندسان نیشت باز بود اینجا چرا بسته شده

حتما چون سنت رفته بالا:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو تو مهندسان نیشت باز بود اینجا چرا بسته شده

حتما چون سنت رفته بالا:a030:

اگه بزنی پروفایلم، عکس بچگی ام نیشش بازه :ws3:

اما آره دیگه سن که میره بالا آدم یادش میره باید بخنده:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه بزنی پروفایلم، عکس بچگی ام نیشش بازه :ws3:

اما آره دیگه سن که میره بالا آدم یادش میره باید بخنده:JC_thinking:

:a030::a030::a030:

ادم تو لحضات خندش زندگی میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

من همیشه برای خودم زندگی رو یه جاده تصور کردم که از یه جایی شروع می شه و می دونم که نقطه پایانی هم داره اما موقعیتش برام مشخص نیست :ws52:

هر کاری که توی این جاده انجام می دم و سدایی که سعی می کنم از جلوی راه برشون دارم همه هدف های کوچیکی هستن

اما همه این هدف ها رو وسیله ای می دونم برای این که پر بار به آخر خط برسم :ws37:

به هر حال شاید اگه دست خودم بود هیچ وقت دوست نداشتم پا به این دنیای نامرد بذارم اما حالا که اومدم دوست دارم اون جوری که باید از زندگیم لذت ببرم

در حال حاضر اهداف زیادی داشتم که به تمام شون رسیدم البته با سهل انگاری دو تا فرصت رو از دست دادم و الان نهایت تلاشم رو می کنم که جبرانشون کنم :sigh:

زیاد به انتها نگاه نمی کنم بیشتر به این فکر می کنم که عرض جاده رو بیشتر کنم ؛ طولش اهمیتی نداره :a030:

اما در کل اگه یه روز خدا رو ببینم حتما ازش می پرسم که هدف واقعیش از آفریدن انسان چی بوده :w74:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هدف در زندگی لذت بردن هست ، که برای من 4 عامل لذت بخش وجود داره ، پس در نتیجه زندگی از دیدگاه من بر 4 پایه استوار است (:ws3:)

خوردن - خوابیدن - . . . - تفریح (برای من تفریح یعنی گشتن دنیا )

که آخری برای من از همه مهمتره ، من حاضرم نون پنیر بخورم اما برم ویتنام ، مسکو ، رومانی ، هند و ... :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
والا ما که هدفمون آینده نبوده هیچوقت. من بیشتر برای پر کردن چاله های گذشته دویدم. :icon_pf (34):

ما که چاله نداشتیم،فقط چاله کندیم:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

رسيدن به يه سطح ايده ال ............. البته اگه راضيم كنه !!!!

هر چي جلوتر ميري هنوز مراحل بيشتري رو بايد بگذرونيم ..... شايد كسب كمال اخلاقي و ارامش نسبي در زندگي !!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

البته من خودم این مشکل رو حل کردم و الان هدف مهم تری دارم تو زندگی ام ...اونم اینه که چند تا زن بگیرم :ws3: (شوخی بودا:JC_thinking:)

شما چطور؟

خب البته اهداف ما به اندازه شما والا نيس228319_nerdylaff.gif

ولي خب طي مدارجه علميو كسب درآمد و موفقيتو ايناس ديگه!! 806919_no1mom.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...