p mehdi q 6226 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 بازم سلام :JC_thinking: خوبین؟ هر کس تو زندگی برای بدست آوردن یه چیزی تلاش میکنه راستش ما که بچه بودیم و دنبال توپ بازی مون بودیم همه ی آرزوم این بود که فوتبالیست بشم ! بعد اومدم دبیرستان ...همه میگفتن درس بخون پسر فوتبال چیه!!!! برو دانشگاه ، برای خودت کسی شو اینجوری بهت زن نمی دنااااااااااا بعد رفتیم دانشگاه......... گفتن درستو خوب بخون یه کاره ای بشی بهت زن نمی دناااااااااااااااا بعد درسمون تموم شد ..... اومدیم سربازی ، گفتن دیگه این سربازی رم که بگذرونی دیگه باید زن بگیری سربازی هم تموم شد گفتن دیگه لیسانس هم مدرکههههه آخه!!! برو فوقتو بگیر بیاااااااااااا رفتیم فوق هم قبول شدیم ------------------------------------------------------ شاید چند سال دیگه بیام چند مرحله اضافه کنم و برم :JC_thinking: اما آخرش چی ؟! چند سال دیگه زن هم گرفتیم با 6 تا بچه ی خوشکل و موشکل ... انوقت هدف از زندگی چیه ؟؟ ------------------------------------------------------- البته من خودم این مشکل رو حل کردم و الان هدف مهم تری دارم تو زندگی ام ...اونم اینه که چند تا زن بگیرم (شوخی بودا:JC_thinking:) شما چطور؟ 13
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 والا ما که هدفمون آینده نبوده هیچوقت. من بیشتر برای پر کردن چاله های گذشته دویدم. :icon_pf (34): 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 هدف کلا چیز خوبی هست من میخوام فعلا درس بخونم تا علمم زیاد بشه آخه زشته همه اطرافیان فوق هستند.............. یک زندگی راحت که با داشتن یک کار خوب محقق میشه 3
poor!a 15130 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 البته من خودم این مشکل رو حل کردم و الان هدف مهم تری دارم تو زندگی ام ...اونم اینه که چند تا زن بگیرم جالب بود هدفی که کلا ندارم مجبورم بگذرونم تا تموم شه دیگه این وسط بدم نمیاد اگه کارای مهم هم بکنم ولی در کل تلاش واسه یه هدف خاص نه 3
sepide16 364 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 والا ما که هدفمون آینده نبوده هیچوقت. من بیشتر برای پر کردن چاله های گذشته دویدم. :icon_pf (34): هدف میتونه پر کردن چاله های گذشته باشه..میتونه گذروندن زندگی طبق روال عادیش باشه..اما هدف من اینه که اون چیزایی که برام ناشناختس کشف کنم...بتونم از زندگیم اونطور که دلم میخواد لذت ببرم...واسه خودم خودم زندگی کنم نه اطرافیان ..درس و تحصیلات هم برام مهمه اما درسی که فقط مدرک بگیرمو هیچی بلد نباشم نه...درسی که تو زندگیم هم بتونم انجامش بدم و صرفا مدرکم رو قاب نکنم بزنم به دیوار! بازم سلام :jc_thinking: خوبین؟ هر کس تو زندگی برای بدست آوردن یه چیزی تلاش میکنه راستش ما که بچه بودیم و دنبال توپ بازی مون بودیم همه ی آرزوم این بود که فوتبالیست بشم ! بعد اومدم دبیرستان ...همه میگفتن درس بخون پسر فوتبال چیه!!!! برو دانشگاه ، برای خودت کسی شو اینجوری بهت زن نمی دنااااااااااا بعد رفتیم دانشگاه......... گفتن درستو خوب بخون یه کاره ای بشی بهت زن نمی دناااااااااااااااا بعد درسمون تموم شد ..... اومدیم سربازی ، گفتن دیگه این سربازی رم که بگذرونی دیگه باید زن بگیری سربازی هم تموم شد گفتن دیگه لیسانس هم مدرکههههه آخه!!! برو فوقتو بگیر بیاااااااااااا رفتیم فوق هم قبول شدیم ------------------------------------------------------ شاید چند سال دیگه بیام چند مرحله اضافه کنم و برم :jc_thinking: اما آخرش چی ؟! چند سال دیگه زن هم گرفتیم با 6 تا بچه ی خوشکل و موشکل ... انوقت هدف از زندگی چیه ؟؟ ------------------------------------------------------- البته من خودم این مشکل رو حل کردم و الان هدف مهم تری دارم تو زندگی ام ...اونم اینه که چند تا زن بگیرم شما چطور؟ هدف شما واقعا متعالیه!!!!موفق باشین! هدف کلا چیز خوبی هستمن میخوام فعلا درس بخونم تا علمم زیاد بشه آخه زشته همه اطرافیان فوق هستند.............. یک زندگی راحت که با داشتن یک کار خوب محقق میشه عین انشا هایی که تو راهنماییم واسه معلما مینوشتیمه!!!نه؟ هدف منم از زندگيه اينه كه يه اسمپر معروف بشم اینم میتونه یه هدف باشه!!! 4
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2011 هدف شما واقعا متعالیه!!!!موفق باشین! شوخی کردم بابا . یه چیزی گفتم که بچه ها بخندن 2
sepide16 364 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 شوخی کردم بابا . یه چیزی گفتم که بچه ها بخندن اومدو خدایی نکرده یکی این شوخی رو جدی گرفت!!!!اونوقت چی؟؟؟ 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2011 اومدو خدایی نکرده یکی این شوخی رو جدی گرفت!!!!اونوقت چی؟؟؟ احساس میکنم اکثرا منو اینجا میشناسن . متوجه میشن که شوخیه . اما خب یه ویرایش میزنم که شوخیه 3
sepide16 364 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 احساس میکنم اکثرا منو اینجا میشناسن . متوجه میشن که شوخیه . اما خب یه ویرایش میزنم که شوخیه آهان!حالا شد!!!ممنون! 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2011 هدفی جز خوشبخت کردن حاجی با بچه ها ندارم خوشبحال حاجی خداقسمت کنه 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2011 دست راستش رو سرت ما به حاج آقاتون خیلی ارادت داریم .تو مهندسان یکم تحویل میگرفت . اما دیگه الان .... :JC_thinking: هییییییییییی روزگار 3
poor!a 15130 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 آهان!حالا شد!!!ممنون! چرا انقد دخترا لوسن ؟ حالا مثلا چی عوض شد ؟ 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 ما به حاج آقاتون خیلی ارادت داریم .تو مهندسان یکم تحویل میگرفت . اما دیگه الان .... :JC_thinking: هییییییییییی روزگار نه بابا گرفتن چیه؟ کلا مظلوم و کم حرف بر خلاف من 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 من هدفم از زندگی خوشی کردنه و کار کردن تا روز مرگ:w00: حاجی یه سفر بای بریم پاتایا هم خوشی هم کار هم همکاری میای؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 نه بابا گرفتن چیه؟کلا مظلوم و کم حرف بر خلاف من این وحید این جوری نبود این تازمانی که باطوم دستش بود و زندان بان زنان بود خوب چلچلی میکرد ولی الان نمی دونم چش شده بچم:pichak29::ws54: خدا از باعث و بانیش نگذره 1
ارسال های توصیه شده