مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 :vahidrk: 100 دفه گفتم جلو جمع آبرو داري كن ستی از من نخواه دروغ بگم 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 :vahidrk: 100 دفه گفتم جلو جمع آبرو داري كن راس میگه خو 3
setiya 12665 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 ستی از من نخواه دروغ بگم شوما لازم نيس حرف بزني:3384s: راس میگه خو :vahidrk: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 شوما لازم نيس حرف بزني:3384s: :vahidrk: چه بدشم میادواقعیت تلخه 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 راس میگه خو البته باید بگم باز ستی یه هوشی داره تو چی حمید که کلا شوما لازم نيس حرف بزني:3384s: تازه میخوام حقایقه دیگری رو هم همینجا فاش کنم چه بدشم میادواقعیت تلخه حقیقت یا واقعیت بین اینا فرق هست 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 البته باید بگم باز ستی یه هوشی داره تو چی حمید که کلا تازه میخوام حقایقه دیگری رو هم همینجا فاش کنم حقیقت یا واقعیت بین اینا فرق هست باز من یه ذره پشت این بشر کج فکر در اومدم:w888: برو تو اتاقت بینم:zadan: 3
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 دو ماه گذاشت و هنوز هم عکس مرا نداده اند !!!!!!!! چه خبطی کردیم عکس گرفتیم !!!!!!! 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دو ماه گذاشت و هنوز هم عکس مرا نداده اند !!!!!!!! چه خبطی کردیم عکس گرفتیم !!!!!!! برا چی جو سازی میکنی؟من که عکستو دادم بهت 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 برا چی جو سازی میکنی؟من که عکستو دادم بهت فقط از تو گرفتم و یکی دیگه... بقیه حقمان را بالا کشیدن. 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 فقط از تو گرفتم و یکی دیگه... بقیه حقمان را بالا کشیدن. غصه نخور،مث اینکه یکی دیگه قرار برسه دستمون ولی معلوم نیست کی حقتو میگیرم خودم 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 والا ما به هر کی گفتیم عکسمونو بده گفت پاک کردم منم پاک کردم 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دو ماه گذاشت و هنوز هم عکس مرا نداده اند !!!!!!!! چه خبطی کردیم عکس گرفتیم !!!!!!! دقیقا :icon_razz: بگو چه خبطی کردیم که قبول کردیم با همون یکی دو دوربین عکس بگیریم فقط و بقیه دوربینهارو گذاشتیم تو کیف!! اینقدر احترام میذارن به بقیه که به هرکی گفتیم یه جوری پیچوند! 5
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 دقیقا :icon_razz: بگو چه خبطی کردیم که قبول کردیم با همون یکی دو دوربین عکس بگیریم فقط و بقیه دوربینهارو گذاشتیم تو کیف!! اینقدر احترام میذارن به بقیه که به هرکی گفتیم یه جوری پیچوند! خوب اینجا بی تجربه هستند. مثلا ما با بچه ها یا دانشگاه که میریم جایی،یکی به طور کامل مسئول عکاسی میشه و یک دوربین فقط مجاز به عکاسیه. ایمیل همه را هم میگیره و برای همه سند میکنه. اما اینجا هرکس برای خودش عکس میگیره و فرار میکنه،نمیگه هم من عکستو دارم به تو هم بدهم !!! 5
M_Archi 7762 ارسال شده در 19 مهر، 2011 خوب اینجا بی تجربه هستند. مثلا ما با بچه ها یا دانشگاه که میریم جایی،یکی به طور کامل مسئول عکاسی میشه و یک دوربین فقط مجاز به عکاسیه. ایمیل همه را هم میگیره و برای همه سند میکنه. اما اینجا هرکس برای خودش عکس میگیره و فرار میکنه،نمیگه هم من عکستو دارم به تو هم بدهم !!! بی تجربه نیستن اسی من برداشت دیگه ای دارم وقتی میدونی طرف عکستو داره و اعلام هم شده و بهش میگی هربار بهونه میاره یا اصلا جواب نمیده این بیتجربگی نیست! من اینو بی احترامی و توهین میدونم من نباید یک ماه تموم دنبال دوتا عکس بدوئم و منت اینو اونو بکشم! کسی که قبول کرده و خودش گفته عکس میگیریم و برای همه میفرستیم مسئوله. حالا بفرض بیتجربگی ما خودمون پیگیر هم میشیم ولی وقتی با این برخورد روبرو میشیم نمیشه گفت بیتجربگی علت این موضوعه. به هر حال من که دیگه فکر نکنم با این تور جایی برم اگرم به هردلیل بخاطر دوستانم برم دیگه دوربینم رو به احترام هیچ کس زمین نمیذارم که وقت کسی تلف نشه یا ...!! خودم عکس خودم رو میگیرم! ارزشی هم برای وقت و حرف بقیه قائل نخواهم بود! 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بابا برادر اسی چی میگی من هنوز عکس های نمایشگاه کتاب رو نگرفتم شما دنبال عکس کاشانی 3
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 بی تجربه نیستن اسی من برداشت دیگه ای دارم وقتی میدونی طرف عکستو داره و اعلام هم شده و بهش میگی هربار بهونه میاره یا اصلا جواب نمیده این بیتجربگی نیست! من اینو بی احترامی و توهین میدونم من نباید یک ماه تموم دنبال دوتا عکس بدوئم و منت اینو اونو بکشم! کسی که قبول کرده و خودش گفته عکس میگیریم و برای همه میفرستیم مسئوله. حالا بفرض بیتجربگی ما خودمون پیگیر هم میشیم ولی وقتی با این برخورد روبرو میشیم نمیشه گفت بیتجربگی علت این موضوعه. به هر حال من که دیگه فکر نکنم با این تور جایی برم اگرم به هردلیل بخاطر دوستانم برم دیگه دوربینم رو به احترام هیچ کس زمین نمیذارم که وقت کسی تلف نشه یا ...!! خودم عکس خودم رو میگیرم! ارزشی هم برای وقت و حرف بقیه قائل نخواهم بود! حالا جالبیش اینجاست که یک عده که اصلا در سفر نبوده اند،عکس ها را کامل داشته اند !!!!! کی میواهیم یاد بگیریم به حریم خصوصی هم احترام بذاریم،معلوم نیست. همش فضولی تو کار دیگران !!! 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بی تجربه نیستن اسی من برداشت دیگه ای دارم وقتی میدونی طرف عکستو داره و اعلام هم شده و بهش میگی هربار بهونه میاره یا اصلا جواب نمیده این بیتجربگی نیست! من اینو بی احترامی و توهین میدونم من نباید یک ماه تموم دنبال دوتا عکس بدوئم و منت اینو اونو بکشم! کسی که قبول کرده و خودش گفته عکس میگیریم و برای همه میفرستیم مسئوله. حالا بفرض بیتجربگی ما خودمون پیگیر هم میشیم ولی وقتی با این برخورد روبرو میشیم نمیشه گفت بیتجربگی علت این موضوعه. به هر حال من که دیگه فکر نکنم با این تور جایی برم اگرم به هردلیل بخاطر دوستانم برم دیگه دوربینم رو به احترام هیچ کس زمین نمیذارم که وقت کسی تلف نشه یا ...!! خودم عکس خودم رو میگیرم! ارزشی هم برای وقت و حرف بقیه قائل نخواهم بود! باهات موافقم من اون اول چون بهتون گفتم که عکس داشته باشید بهتون میدم،تا برگشتیم از همه ایمیل گرفتم و فرستادم براش.حتی تغییر سایز هم ندادم و با سایز اصلی فرستادم که یادگاری بمونه براش اینم که میگی باهات موافقم و اون قضیه هم بهم گفتی قبلا،باور کن من چیزی ندیدم،یعنی اصلا ندیدم که برات پیگیری کنم 4
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 بابا برادر اسی چی میگی من هنوز عکس های نمایشگاه کتاب رو نگرفتم شما دنبال عکس کاشانی عکس های نمایشگاه که با سانسور توی سایت گذاشته شده بود...... :zadan: 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بخدا من چند تا عکس از اکیپ دخترونه خودمون گرفتم، فرداش که به نت دسترسی پیدا کردم اولین کاری که کردم همین بود که اونهارو فرستادم براشون! دلیلشم فقط یه چیز بود، چون وظیفم بود! چون خودم قبول مسئولیت کرده بودم و گفته بودم. چون باید برای اونها هم ارزش قائل میشدم . اونها هم هم اندازه من حق داشتن عکسهارو داشته باشن .. ولی برخوردهای بقیه رو که میبینم تعجب میکنم!!! 5
ارسال های توصیه شده