شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه ساعت خواب ما زنگ زد......... اهدای جوایز معنوی سفر فردا شب انجام خواهد شد. شب خوش. هم خیلی................... نامرد چرا اشتباه به من میگی گولاخی الحق که ملا هستی برای نون گیر اوردن دین میفروشی:w00: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ عمو با تو نبودم به مینا گفتم کی لو داده کی؟ بوگو جایزه مال تو اونجا هم گفتم ولی نشنیدی اگه میشنیدم الان بغل دست امیرکبیر خوابیدی بودی چپ به راست : پائین به بالا آریو برزن چکاوک شیخ اسی بالا سمت راست: سجاد ادمین آتروس پائین سمت چپ: حسام ( مصدوم سفر) حمید ( من نمیشناختم ) هادی عمو حمید شکمو جیمی فقط از م نخواهید دخترها رو شناسایی کنم که نمی تونم خدا خفت نکنه با اون شناسایی کردنت درمورد من:w00: این چه لقبی بود به ما دادی آخه بچه یادتون نیست گفتین من داشتم می افتادم دستم رو گرفته بودن میلاد و حمید کودکی خردسال در باغ فین داشت زمین میخورد که من و میلاد گرفتیمش،فقط این رو یادمونه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کودکی خردسال در باغ فین داشت زمین میخورد که من و میلاد گرفتیمش،فقط این رو یادمونه دنبال کودک مردم نکنید ای بچه *** ها ........ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ دنبال کودک مردم نکنید ای بچه *** ها ........ :shame: از حرم پست میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :shame:از حرم پست میدی؟ بله نوشته های من را هم اکنون از صحن مطهر دریافت میکنید. جو عجیب و شگفت انگیزی اینجا حاکم است،اینهمه پیروان بابصیرت (*****) یکجا ندیده بودم. :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جایزه من کوش؟ رفتی نورانی شدی و نهار خوردی اومدی جایزه منو بده میخوام برم کار و زندگی دارم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بله نوشته های من را هم اکنون از صحن مطهر دریافت میکنید. جو عجیب و شگفت انگیزی اینجا حاکم است،اینهمه پیروان بابصیرت (*****) یکجا ندیده بودم. :JC_thinking: همه نوشته هایت قابل حس میباشد ناهار چی دادن؟ با لباس مبدل رفتی یا لباس اصلی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ همه نوشته هایت قابل حس میباشدناهار چی دادن؟ با لباس مبدل رفتی یا لباس اصلی؟ با لباس اصلی رفتیم و بر کول عده ای طرفدار هم اکنون سوار هستیم..... ناهار طبق معمول خورشت قیمه است،مترو و اتوبوس ها هم در حرکتی خودجوش،مجانی هستند. بـــصیرت در حال جوشیدن و قُل قُل کردن است در این گرمای عشق....... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ با لباس اصلی رفتیم و بر کول عده ای طرفدار هم اکنون سوار هستیم..... ناهار طبق معمول خورشت قیمه است،مترو و اتوبوس ها هم در حرکتی خودجوش،مجانی هستند. بـــصیرت در حال جوشیدن و قُل قُل کردن است در این گرمای عشق....... :JC_thinking: آها که اینطور، سفرنامه حرم را تنظیم کن که بی صبرانه منتظریم سرویسهای پمپ بنزین هم مجانی میباشد؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آها که اینطور، سفرنامه حرم را تنظیم کن که بی صبرانه منتظریم سرویسهای پمپ بنزین هم مجانی میباشد؟ این سفرنامه ندارد،بلکه یک معراج و طی الارض است..... قابل کتابت نیست،چون جنس دیده ها و شنیده ها از عوالم انسانی نیست و به عالم دیگری وابسته است. حال آن عالم دیگر چیست،بهتر است بگویم......:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ یا شیخ الان در کدوم قسمت هتسید بیاییم به زیارتت من اکنون در صحن شمال شرقی قسمت جنوب هستم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ این سفرنامه ندارد،بلکه یک معراج و طی الارض است..... قابل کتابت نیست،چون جنس دیده ها و شنیده ها از عوالم انسانی نیست و به عالم دیگری وابسته است. حال آن عالم دیگر چیست،بهتر است بگویم......:JC_thinking: فقط بعد از معراج یادت نره پایین بیای من که نفمیدم چی گفتیبوی جوراب دگرگونت کرده حاجی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ یا شیخ الان در کدوم قسمت هتسید بیاییم به زیارتت من اکنون در صحن شمال شرقی قسمت جنوب هستم من الان بالای گُنبد هستم و دارم به کبوترها دانه میدهم........ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من الان بالای گُنبد هستم و دارم به کبوترها دانه میدهم........ پس ما هم به زیارتت تان می اییم :167: پس تا ما برسیم کفتر کاکل بسر فراموش نشه برای کبوتران بخونییید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من که نفمیدم چی گفتیبوی جوراب دگرگونت کرده حاجی بو کردن بوی جوراب زائران ثوابی اجیل دارد خدا نصیب همه کند انشالللله 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من الان بالای گُنبد هستم و دارم به کبوترها دانه میدهم........ ید مبارک را به گلدسته ها هم بمال 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ید مبارک را به گلدسته ها هم بمال ید مبارک که دراز نیست به گلدست برسد.... فعلا مشغول غبار روبی و زدن خاک گلدسته به چشم ها هستم..... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ بدو بیا تاپیک اومده در حد تیم ملی نگاه کنید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ید مبارک که دراز نیست به گلدست برسد.... فعلا مشغول غبار روبی و زدن خاک گلدسته به چشم ها هستم..... یا شیخ هوا خاک است زحمت غبار روبی رو نکشید چون باز هم خاک می نشیند فکری به حال مشکل گردو خاک بکنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده