pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ بله تازه امشب قراره تفسیر موضوعی بخونم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ بله تازه امشب قراره تفسیر موضوعی بخونم آفرین عالیه بخون حالشو ببر.اون کتابی هم که از نمایشگاه خریدی بخون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ همون رو می خوام بخونم اخه کی رو دیدی برا تفسیر موضوعی 5 تا کتاب خونه :167: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ همون رو می خوام بخونم اخه کی رو دیدی برا تفسیر موضوعی 5 تا کتاب خونه :167: بچه عوض اسپم کردن برو درستو بخون! اه ستایش دیدم حالم گرفته شد لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سریال های ایرانی خیلی حرصه الان دیدمش اعصابم خورد شد دیگه نمیبینمش ! البته کلا خیلی وقته تلوزیونو سریالاشو نمیبینم این یکیم چون جمعه شب بود موقع شام میدیدم گاهی ! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ يكي بياد اين تاپيك رو ببنده اگه اینجا صاحب داشت که وضعش این نبود!!!! لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ يكي بياد اين تاپيك رو ببنده چرا؟؟؟ خوفه که 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ چرا؟؟؟ خوفه که آخه ديگه به كاشان ربط نداره خوف شد ديدمت كارت دارم:4chsmu1: الان ميام پروفت 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ يكي بياد اين تاپيك رو ببنده تو دیگه چی میگی آخه :w00: 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ تو دیگه چی میگی آخه :w00: حالا شما احساساتتو کنترل کن 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حالا شما احساساتتو کنترل کن باشه،ایندفعه قتل عام نمیشه سفارشتو کردم بهشبرو هماهنگ کن باهاش 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ باشه،ایندفعه قتل عام نمیشهسفارشتو کردم بهشبرو هماهنگ کن باهاش آره دارم حرف میزنم مرسی خوب دیگه درباره چی اینجا اسپم کنیم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آره دارم حرف میزنم مرسیخوب دیگه درباره چی اینجا اسپم کنیم دیگه خدایش 10بار تا کاشان رفتیم و اومدیم ولی برا اینکه کم نیاریم درباره اسی اسپم کنیم من هنوز نگفتم اون شب چطور رسیدم خونه چه رکبی خوردیم من و علیرضا 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خوب تعریف کن دیگه حالا فردا میگم که سوژه هامون تموم نشه بهمون بخندن بگن کم آوردن 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه خدایش 10بار تا کاشان رفتیم و اومدیمولی برا اینکه کم نیاریم درباره اسی اسپم کنیم من هنوز نگفتم اون شب چطور رسیدم خونه چه رکبی خوردیم من و علیرضا خوب تعریف کن که دیگه کامل همه چی را تعریف کرده باشیم خدای نکرده چیزی جا نمونه کجا تعریف کنی بهتر از اینجا بگو........ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حالا فردا میگم که سوژه هامون تموم نشه بهمون بخندن بگن کم آوردن نه تو حالا بگو برای فردا هم یک چیزی پیدا میکنیم ......... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نه تو حالا بگو برای فردا هم یک چیزی پیدا میکنیم ......... خوب تعریف کن که دیگه کامل همه چی را تعریف کرده باشیم خدای نکرده چیزی جا نمونهکجا تعرفی کنی از اینجا بهتر بگو........ با تشکر سقید برفی و آرتمیس عزیز و وقتی که در اختیار من گذاشتید هیچی یه بنده خدایی به ما گفت،مترو تا 11:30بازه(اول اسمش اسی ه) ما رفتیم اونجا دیدیم ایستگاه متروک ه البته اونا خودشون رفتن سمت کرج ما رفتیم سمت مقابل دیدم گیت ها که کلا بسته هست به روش قاچاقی(فک کن من با این عظمت خودمو به زور بردم اونور گیت) رفتیم پایین،پرنده پر نمیزدگفتن دیگه قطاری در کار نیست هیچی دست از گردن درازتر رفتیم بالا سوار یه اتوبوسی شدیم که روش نوشته بود:ونک بعد از نیم ساعت فهمیدیم داره میره آزادی هیچی دیگه رفتیم آزادی و خط یازده رو با بدبختی پیدا کردیم و پریدیم به سمت خانه،که پریدنمان 1ساعت به طول انجامید البته اسی بی تقصیر بود،شنونده باید عاقل باشهاون منظورش متروی کرج بود 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ با تشکر سقید برفی و آرتمیس عزیز و وقتی که در اختیار من گذاشتیدهیچی یه بنده خدایی به ما گفت،مترو تا 11:30بازه(اول اسمش اسی ه) ما رفتیم اونجا دیدیم ایستگاه متروک ه البته اونا خودشون رفتن سمت کرج ما رفتیم سمت مقابل دیدم گیت ها که کلا بسته هست به روش قاچاقی(فک کن من با این عظمت خودمو به زور بردم اونور گیت) رفتیم پایین،پرنده پر نمیزدگفتن دیگه قطاری در کار نیست هیچ دست از گردن درازتر رفتیم بالا سوار یه اتوبوسی شدیم که روش نوشته بود:ونک بعد از نیم ساعت فهمیدیم داره میره آزادی هیچی دیگه رفتیم آزادی و خط یازده رو با بدبختی پیدا کردیم و پریدیم به سمت خانه،که پریدنمان 1ساعت به طول انجامید البته اسی بی تقصیر بود،شنونده باید عاقل باشهاون منظورش متروی کرج بود یعنی مسیرو هم ندیدید؟ خوببه تلافی اون همه راهی رو که ما پیاده رفتیم در اومد............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده