داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ افرين به دوستانه پر انرژيم خوش گذشته بهتون انصافا كار قشنگي كرديد 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی دمت گرم ... واقعا با ذوقی. کلی خندیدم. 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ولی بچه ها تورو خدا خواستید با همه بروید بیرون دیگه بااین توره نروید مفتشم گرون بود............ خودتون یک اتوبوس کرایه کنید بیمه هم میشید و بهتونم بیشتر خوش میگذره........... 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ از خوشحالی دوستان ما نیز خوشحالیم البته دم ستیا نیز گرم 9 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ از خوشحالی دوستان ما نیز خوشحالیمالبته دم ستیا نیز گرم :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): انشاالله عملیات بعدی غصه نخور 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): این ستی یک اسپمری ها ... تو دنیای واقعی اسپم میکرد! با اون اوری! :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ این ستی یک اسپمری ها ... تو دنیای واقعی اسپم میکرد! با اون اوری! :icon_pf (34): بيا تعريف كن اسي گل يا پوچ هم بلد نبود دستشو مشت ميكرد 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم همیشه خنده رو لبهاتون باشه ولی متون آغازین تاپیک خیلی یا حال بود. دمت گرم حاج اسی. 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): من که چیزیم نشد:w00: انشاالله عملیات بعدی غصه نخور :w00: اسی جلوی باغ فین در سفرنامه ات نیست؟ 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من که چیزیم نشد:w00: :w00: قرار بود با آب و لجن چشمات ناكار بشه ولي شانس اوردي 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ قرار بود با آب و لجن چشمات ناكار بشه ولي شانس اوردي اسی گفت تو باغ بندازمت تو آب،بهت رحم کردم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی گفت تو باغ بندازمت تو آب،بهت رحم کردم رحم كردي يا ترسيدي؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ رحم كردي يا ترسيدي؟ از کی؟از تو؟ حیف اوری گفت کاریش نداشته باش:w00: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اسی جلوی باغ فین در سفرنامه ات نیست؟ باغ فین،صحنه دلخراشی بود !!!! امیر کبیر را بدجوری کشت میرغضب،اعصابم ریخت بهم،ناصر کجایی که امیرتو کشتند........ 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سفرنامه من شده اسکانیا و ساندیس...........و کوه نوردی 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ مجبور شدم یکسری از رفقا را سانسـور کنم !!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ باغ فین،صحنه دلخراشی بود !!!! امیر کبیر را بدجوری کشت میرغضب،اعصابم ریخت بهم،ناصر کجایی که امیرتو کشتند........ آخ آخ چقدر با میلاد خندیدم :ws28: اسبه یادته؟دهنش با گوشت مماس شده بود که نجاتت دادم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده