رفتن به مطلب

گاو هستم

VINA

ارسال های توصیه شده

ولی مسئلة

طرف چطور باشخصیت و عضو هیئت علمی بود که بچه اش تو منطقه محروم درس می خوند؟:jc_thinking:

شاید پروژه ای چیزی داشته

یا عضو هیت علمی دانشگده پیام نورای شهرای کوچیک بوده

• Like 2
لینک به دیدگاه

هی ، یه لحظه که عنوان تاپیک رو دیدم یاد داستان " گاو " غلام حسین ساعدی افتادم ؛

ولی کلا با اون فرق داشت ، معلم های ما با شیلنگ و کابل دستامونو کبود می کردند ، حالا اینا ......

در ضمن اینجا تو داستان یه تناقضی هست ، اول گفته که مدرسه ای تو یه منطقه محروم و آخرش هم گفته که باباهه دکتر بوده !

یه سوال : مگه میشه بچه یه دکتر تو منطقه محروم درس بخونه ؟ اونم هم چنین دکتری !!!! :jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هی ، یه لحظه که عنوان تاپیک رو دیدم یاد داستان " گاو " غلام حسین ساعدی افتادم ؛

ولی کلا با اون فرق داشت ، معلم های ما با شیلنگ و کابل دستامونو کبود می کردند ، حالا اینا ......

در ضمن اینجا تو داستان یه تناقضی هست ، اول گفته که مدرسه ای تو یه منطقه محروم و آخرش هم گفته که باباهه دکتر بوده !

یه سوال : مگه میشه بچه یه دکتر تو منطقه محروم درس بخونه ؟ اونم هم چنین دکتری !!!! :jawdrop:

باباش عضو هیئت علمی بوده

اگه پزشک بوده که پزشکا واسه گرفتن مجوز مطب 5 سال باید تو مناطق محروم خدمت کنن

شایدم طرف دنبال یه پروزه بوده

شاید خودش واسه همونجا بوده به یه جایی رسیده رفته تو زادگاه خودش خدمت کنه

.....

• Like 2
لینک به دیدگاه

:w58:وااااااااااااا.....شماها مگه چن سالتونه که معلماتون با کابل میزدتتون؟؟؟:JC_thinking:

من یادمه کلاس دوم بودم معلممونم فامیل بود ولی همیشه بهم میگفت برو گوشه کلاس دو تا دستو یه پاتو بگیر بالا! بخاطر اینکه خیلی حرف میزنم و شیطونی میکنم!!!:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ای بابا حالا کحاشو دیدین.

سال چهارم ابتدایی معلم ما یا سیم برق همیهایی که سفید هستند افتاد به جون یکی بچه حتی به سرش هم میزد

که به زور ازدستش نجات دادیم هرچند بعدا خودش ناراحت شد و عذر خواهی کرد.

راهنمایی بودم معلم زبان ما خودکار می زاشت لایه انگشت ها، آدم شروع می کرد به بندری رقصیدن

دبیر ریاضی یه سیلس زد به یه دانش آموز بیش از 180 سانتی متری طرف بیهوش شد.

سال دوم دبیرستان دبیر نگارش با سیلی زد پرده گوش یکی از بچه هارو نابود کرد.

و.............

که اینها تازه خوب هاش بودن اون یکی هارو دیگه نگو..... .

زمان ما مدیر،ناظو ،دبیر هرکدوم که یکی از بچه ها رو بعد از مدرسه بیرون می دید فردا تو مدرسه به حسابش می رسید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

زمان ما بیشتر معلم ها در حد دیپلم و فوق دیپلم بودن.

بیشتر هم تحت تاثیر معلم های زمان شاه که اغلب میشه گفت روانی و عقده ای بودن.

البته سطح فکری و فرهنگی اون زمان با امروز یا بهتربگم از دهه 70 به یعد خیلی بهتر شد.

هیچ وقت یادم نمی ره سال پنجم ابتدایی می اومد تو کلاس می خوابید و من و یکی دوتا از بچه ها بجاش درس می دادیم.

یه هفته درمیون هم نمی اومد.

ولی امروزه منظم تر شده.

تنها مشکلی که امروزه هست اینه که معلم ها کمتر نسبت یه دانش آموز ها احساس مسئولیت می کنن و بیشتر دنبال کلاس خصوصی و درآمد زایی هستن.

• Like 2
لینک به دیدگاه

شماها احیانا مکتب نمی رفتین؟:w58:

من همش دوبار خط کش خوردم اونم یکیشو ناظم مون بهم زد که حقم بود شیطونی می کردم

یکی هم معلم اول ابتدایی بود به همه مون یکی یه دونه زد تا یادمون بمونه زنگ که خورد بایدقبل معلم برگردیم کلاس

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...