Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ جوجه بود !همه کوبیده هارو میل نمودن بعد جوجه هارا اوردند !! کوفتمون شد کلا برادر غذارو اوردن سیر بودیم آخی... من الان گشنمه یک حس و حالی پیدا کردم که نگوووو من ویااار دارم :w821: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نصف نوشابه ام موند يادم رفت پولشو پس بگيرم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نصف نوشابه ام موند يادم رفت پولشو پس بگيرم:4chsmu1: منم پکیج صبحانمو نخوردم ! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نصف نوشابه ام موند يادم رفت پولشو پس بگيرم:4chsmu1: منم پکیج صبحانمو نخوردم ! من جای همتون خوردم،حلال ه حلالیه پرس اضافی هم خوردم فک کنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نصف نوشابه ام موند يادم رفت پولشو پس بگيرم:4chsmu1: نترس میلاد ورداشت با خودش برد تو ماشین تا بخوره 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نوشابه اسی رو بگو بیچاره تا باز کرد یخ زد تا تهران یخ بود من وظیفه دارم تا سفر بعدی همگان را با زنده کردن خاطرات زجر بدهم بازم میگم 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نوشابه اسی رو بگوبیچاره تا باز کرد یخ زد تا تهران یخ بود من وظیفه دارم تا سفر بعدی همگان را با زنده کردن خاطرات زجر بدهم بازم میگم عجرت با محمد با یه اخطار تپل که همه ی کسانی که نبودیم با اخطار دادن به تو دلمون به حال بیاد. دی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عجرت با محمد با یه اخطار تپل که همه ی کسانی که نبودیم با اخطار دادن به تو دلمون به حال بیاد.دی اجرت با گرند اسپمر 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یه نفر اسم منو آورد کی بود؟؟ چرا؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ یه نفر اسم منو آوردکی بود؟؟ چرا؟ گروهی از اسپمر ها رهبرشان را ندا سر دادندی:imoksmiley: (فارسی دری) لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به وخت ناهار نزدیک میشویم ! مشاهده این عکس خالی از لطف نیست !! به ترتیب : من مهندس خوش فکر اوری ستی اخ حمید عکس رو گذاشتی این عمق فاجعه رو نشون میده به ما برنج خالی با گوجه دادن به کی بگیم ما اخه زیبا،جادار،مطمئن...چی؟ عزیزم شما فقط مدلی که میخوایو بوگو نترس میلاد ورداشت با خودش برد تو ماشین تا بخوره قرار بود نگی بهشا 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام از بچه های کاشان کسی فیلم یا مستندی در مورد کاشان نداره؟؟؟ برای درس انسان طبیعت به یک مستند در مورد شهر کاشان نیاز دارم ؛ ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام از بچه های کاشان کسی فیلم یا مستندی در مورد کاشان نداره؟؟؟ برای درس انسان طبیعت به یک مستند در مورد شهر کاشان نیاز دارم ؛ ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه:icon_gol: توی خودش سی دی داشت میفروخت در مورد جاذبه هاش........ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ممنونم عزیزم ولی اینطوری که فقط دلم اب شد:w821: حالا چطوری تهیه اش کنم!! کاش منم اون روز باهاتون بودم.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا اگه شما گذاشتید این تاپیک خاک بخوره :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابااگه شما گذاشتید این تاپیک خاک بخوره :brodkavelarg: صداتو بیار پائین چه خبرته:w00: حسود بخاطر این حرفت میذاریم تاپیک سفر خودت خاک بخوره:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ صداتو بیار پائین چه خبرته:w00: حسود بخاطر این حرفت میذاریم تاپیک سفر خودت خاک بخوره:ubhuekdv133q83a7yy7 اونو که نمیذارم خودم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اونو که نمیذارم خودم من میذارم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ممنونم عزیزم ولی اینطوری که فقط دلم اب شد:w821: حالا چطوری تهیه اش کنم!! کاش منم اون روز باهاتون بودم.... من فقط از گلاب گیری دارم،که اونم انقدر این کج فکر اومد وسطش که... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده