گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چی میگه..... :JC_thinking: میدونی برای رسیدن به آبشار چند تا پله بالا و پایین رفتیم؟ میدونی در اتوبوس چه قدر خود خوری کردم و سکوت معنا دار کردم و آن جماعت را به کهــریزک نبردم؟ این مشقت ها را چطور میخواهی تحمل کنی؟ منم پارسال اون پله ها رو بالا رفتم البته از سکوت معنادارت سخت تر نیست میدونم حالا یه عکس دسته جمعی بذارید دیگه.....لاقل خصوصی برام بفرست 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منم پارسال اون پله ها رو بالا رفتم البته از سکوت معنادارت سخت تر نیست میدونمحالا یه عکس دسته جمعی بذارید دیگه.....لاقل خصوصی برام بفرست من خودم هنوز یکدونه عکس دسته جمعی ندارم !!!!!! نمیدونم کی این عکس ها را از ما شکار میکرد..... خرمان کردند و نذاشتند دوربین خود را بر آوریم،خدا کنه سی دی ما چند وقت دیگه به بازار نیاد. :w768: 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چی میگه..... :JC_thinking: میدونی برای رسیدن به آبشار چند تا پله بالا و پایین رفتیم؟ میدونی در اتوبوس چه قدر خود خوری کردم و سکوت معنا دار کردم و آن جماعت را به کهــریزک نبردم؟ این مشقت ها را چطور میخواهی تحمل کنی؟ توام که همچیو می کشی به سیاست.... تهوع! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ انصافا که یک سفر زیارتی تمام عیار بود 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چی میگه..... :JC_thinking: میدونی برای رسیدن به آبشار چند تا پله بالا و پایین رفتیم؟ میدونی در اتوبوس چه قدر خود خوری کردم و سکوت معنا دار کردم و آن جماعت را به کهــریزک نبردم؟ این مشقت ها را چطور میخواهی تحمل کنی؟ نذار بگم همچین خودتم از حرکات موزون بدت نمیاد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ نذار بگم همچین خودتم از حرکات موزون بدت نمیاد کی؟اسی؟بنده خدا که گریه میکرد میگفت بلد نیستم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ کی؟اسی؟بنده خدا که گریه میکرد میگفت بلد نیستم چشاتو باز میکردی قر دادنشو میدیدی 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ چشاتو باز میکردی قر دادنشو میدیدی تو از اونجا هی با من لج افتادی ها:w00: ببین کی هست که گقتم،این میشه قاتل من 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ تو از اونجا هی با من لج افتادی ها:w00:ببین کی هست که گقتم،این میشه قاتل من ای باابا مگه بیکارم دستمو به خون الوده کنم بیخودی!؟؟ البته اگه پای پول در میون باشه قول نمیدم چشم پوشی کنم!! تو ام یکم رو حافظه ت کار کن پسرم! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ ای باابا مگه بیکارم دستمو به خون الوده کنم بیخودی!؟؟ البته اگه پای پول در میون باشه قول نمیدم چشم پوشی کنم!! تو ام یکم رو حافظه ت کار کن پسرم! هی روزگااااااااااااااااااااااااااااااااار وآنجاست که پول جای همه چیز را میگیرد...:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار رفتید کاشان هاااااااااااا حالا هی بیاید اینجا الکی گزارش کنید تا لوس بشه دیگه جمع کنید بابا اه :w00: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار رفتید کاشان هااااااااااااحالا هی بیاید اینجا الکی گزارش کنید تا لوس بشه دیگه جمع کنید بابا اه :w00: هزار سال پیش یک اتفاقی تو سرزمین دیگری افتاده کلی فیلم و کتاب و.... درباره اش ساخته و نوشته اند. اونوقت این حماسه را حتی برای یک هفته نمیشود نقل کرد. 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار رفتید کاشان هااااااااااااحالا هی بیاید اینجا الکی گزارش کنید تا لوس بشه دیگه جمع کنید بابا اه :w00: نبینم حسودیت شه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا حسودی کجا بود؟؟ آخه دیگه کلا حرفا حول چند موضوع بیشتر نمیچرخه لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار رفتید کاشان هااااااااااااحالا هی بیاید اینجا الکی گزارش کنید تا لوس بشه دیگه جمع کنید بابا اه میدونی اصلا تور کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w000::w000: کاشان آقا،کا شا نننننننننننننننننننننننننننننننننننن:w589::w589::w589::w589: دیگه نبینم اعتراضی ها!!!!:w888::w888: :icon_razz: :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ میدونی اصلا تور کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w000::w000: کاشان آقا،کا شا نننننننننننننننننننننننننننننننننننن:w589::w589::w589::w589: دیگه نبینم اعتراضی ها!!!!:w888::w888: :icon_razz: :icon_razz: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه پیشنهاد بچه هایی که میرن تور اگه دوست دارن توی یه منظره جالب ودیدنی جمع بشن عکس دسته جمعی بندازن بعد برا بچه ها بذارن. خوب نیست؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ توي مناظر ديدني عكس گرفتيم ولي قرار عكس نذاريم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار رفتید کاشان هااااااااااااحالا هی بیاید اینجا الکی گزارش کنید تا لوس بشه دیگه جمع کنید بابا اه :w00: منم اومدم همینو بگم حالا یه کاشان رفتنا عکس هم نمیزارن که فقط حرف میزنن برین ببینین گیلان چخد خوکشله=====>>>> http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=55617&page=3 ؛ دفعه بعد بیاین گیلان لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ میدونی اصلا تور کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w000::w000: کاشان آقا،کا شا نننننننننننننننننننننننننننننننننننن:w589::w589::w589::w589: دیگه نبینم اعتراضی ها!!!!:w888::w888: :icon_razz: :icon_razz: صداتو بیار پایین حالا برا من زبون کلفتی میکنی گردن دراز؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده