HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ درباره باخت دخترا شایعه پراکنی نکن که دیگه همه شاهد باخت بسیار جالبناکتون بودن... دیگه آخرش کلمه های اسون بهتون میدادیم که سرخورده نشید خودتونم از زیادیه قوی بودن ما کف کرده بودین خب گفتم که فکر میکردم تو آهنگش میگه تمپو حالا انقدر به این یه قسمت گیر ندهید ایییییییییییییییییش:4chsmu1: خب حالا مجبوذیم باهاتون مصالحه کنیم به درخواست شیخمون اسی این ایش گفتنت کشته مارو 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ آرتميس بيا عسك منو دخترم رو بده:167: 1000 تومن میشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااای خدا تئاتر خیابانیییییییییییییییییییییییی :persiana__hahaha::ws28: بی احساس های بی ذوق....... :zadan: اینهمه حس گرفتم و یک صحنه رمانتیک تئاتر را بازی کردم،دیگه هنری برای این جماعت رو نخواهم کرد. :w589: 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ 1000 تومن میشه خسيس:smiley (18): ميريزم به حساب ممد بيا بگير:ws2: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من همون دیشب این و تو نظر سنجی به محمد گفتم ....گفت دوروز تعطیلی بوده به خاطر راحتیه بچه ها گذاشته من که خودم امتحان ندارم ولی با اینکه ممکنه خیلیا به خاطر امتحانا نیان موافقم از خنده چرا؟ به چی میخندیدی؟ منظورم این بود که شما بهم میخندید اگه بفهمیدبد بیان شد... نیمیییییییییییییییییگم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بی احساس های بی ذوق....... :zadan: اینهمه حس گرفتم و یک صحنه رمانتیک تئاتر را بازی کردم،دیگه هنری برای این جماعت رو نخواهم کرد. :w589: باور بفرمایید در خیابانهای فرانسه هم تئاتر به اون زیبایی(رکیکی)نمیبینید به من میگه تکون نخور پانتومیمش خوب دراد 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطفا در فضاهای آپلود عمومی عکسی نذارید کسی اگر میخواد من میتونم مشخصات هاساتم رو بدم بهش که روی اون بریزه بعد خودش پاک کنه 5گیگ خالی دارم به جهت امنیت عکسها عرض کردم فقط 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ یکی به ما هم یه عکسی بده! تو اون دسته جمعی که من دارم روت اونورهمیمیکت خوب افتاده ولی امیمیلتو بفرست برام تا همین الان بدم بهت راستی :بچه ها گل محمدی یون داره به داده هاتون اضافه کنیدیک ترکیب شیمیایی به شمار میرود گویا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ گریه کن تو می تونی پیش اون نمی مونی اون دیگه رفته بسه تمومش کن گریه کن ته خطه عشق تو دیگه رفته تو دل یکی دیگه نشسته تمومش کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطفا در فضاهای آپلود عمومی عکسی نذاریدکسی اگر میخواد من میتونم مشخصات هاساتم رو بدم بهش که روی اون بریزه بعد خودش پاک کنه 5گیگ خالی دارم به جهت امنیت عکسها عرض کردم فقط خوب عکس ها رو میل کنه :icon_pf (34): امنیتش هم یشتره 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دست همه درد نکنه خوش گذشت از دیروز بعدازظهر که رسیدم مشهد تا همین الان خواب بودم ! اشخاص زیر ایمیلشان را برای من بفرستند: محمدمهدی - اسی - اوری - ستی - خوش فکر - حمید نوزده هزار و خورده ای - اتروس وختی از کلاس برگشتم عکس هارا میل خواهم نمود گزارش هم باشه برای بعد پ ن : بازگشت خود را پس از یک ماه و شانزده روز به سایت تسلیت عرض میکنم !!:there: از قبر منو به بیرون اوردند 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بی احساس های بی ذوق....... :zadan: اینهمه حس گرفتم و یک صحنه رمانتیک تئاتر را بازی کردم،دیگه هنری برای این جماعت رو نخواهم کرد. :w589: پیشته بابا خودشیفته! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ دست همه درد نکنه خوش گذشت از دیروز بعدازظهر که رسیدم مشهد تا همین الان خواب بودم ! اشخاص زیر ایمیلشان را برای من بفرستند: محمدمهدی - اسی - اوری - ستی - خوش فکر - حمید نوزده هزار و خورده ای - اتروس وختی از کلاس برگشتم عکس هارا میل خواهم نمود گزارش هم باشه برای بعد پ ن : بازگشت خود را پس از یک ماه و شانزده روز به سایت تسلیت عرض میکنم !!:there: از قبر منو به بیرون اوردند حمیییییییید ایمیل منو که داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر عکس من در جمعی بود و خواستید برای کسی بفرستید،لطفا راس مبارک را کامل سانسور بفرمایید. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر عکس من در جمعی بود و خواستید برای کسی بفرستید،لطفا راس مبارک را کامل سانسور بفرمایید. برای من هم همینطور 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اگر عکس من در جمعی بود و خواستید برای کسی بفرستید،لطفا راس مبارک را کامل سانسور بفرمایید. برای من هم همینطور چرا عكس ميگيرين كه بعد بگين سانسورمون كنين؟ بچه هايي كه بودن كه ديدنتون وقتي شما عكس اونارو دارين اونا هم حق دارن داشته باشن :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عکس هیچ کس و برای من با سانسور نفرستید وگرنه مجبورم بیام تهران حسابشونو برسم:167: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ستی تو هم رفته بودی؟ :4chsmu1:اوهوم جات خالي بود 10 هم بيا حتما :icon_pf (17): همين الان عكسارو به مامان و داداشم نشون دادم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده