Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم عوام فریبی تا کِی؟؟ امشب همه شما را در دادگاه منصف نواندیشان (حضوری یا غیابی) محکوم خواهیم کرد 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم بذار ببینم اول موفق میشی؟! ولی خداییش خیلی باحالی..! 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ khob ? ای بابا همیچی رو که نمیشه گفت..من اطلا عاتیم باید نفوذ کنم تو گروهه اونا... 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دستگاه های اطلاعاتی انجمن خبر از بروز درگیریها و تشنجات داخل حزبی شورشیان خبر داد چرا شلوغش میکنی الکی ... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بذار ببینم اول موفق میشی؟! ولی خداییش خیلی باحالی..! :ws3: مرسی گلی از خودتون هستش:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا همیچی رو که نمیشه گفت..من اطلا عاتیم باید نفوذ کنم تو گروهه اونا... ضمن تایید خبر درگیری درون حزبی، دستگاه های اطلاعاتی از سازش رسانه ای در درون گروه شورشی خبر دادند/ پایان خبر 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم من به داشتن ادمینی چون شما افتخار میکنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ چرا شلوغش میکنی الکی ... اااااااااااا بزار خبر رسانی کنه دیگه ما تا حالا دو نفر کشته دادیم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ضمن تایید خبر درگیری درون حزبی، دستگاه های اطلاعاتی از سازش رسانه ای در درون گروه شورشی خبر دادند/ پایان خبر http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=564411&postcount=68 shoma aval dargirie khodeto hal kon k man delam kabab shod:ws44: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... عزیزم شما جوش شیرین نزن چون هماهنگ شده 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کیفرخواست متهم ردیف اول " شاهین": شاهین با برگزاری جشن پیروزی در خیابان ولی عصر، جنب دارو خانه، موجی ناآرامی و تشویش افکار عمومی شد. و نیز تلاش باری سرنگونی حاکمان انجمن و تبلیغ علیه انجمن از دیگر جرایم ایشان میباشد. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... من به چند نفر گفتم در صورت صلاحدید تاپیک رو منتقل کنند.ولی گویا هیچکسی به این بخش دسترسی نداره:icon_pf (34):شب هم تاپیک کلا میره روو هوا.ولی فکر کنم همراش من هم برم آب خنک بخورم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم شما جوش شیرین نزن چون هماهنگ شده ba vezarat keshvar hamhang shodi ?:jawdrop: pas nja am b daste ma oftade ? 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... ضد شورش اومد...:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ من به داشتن ادمینی چون شما افتخار میکنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=564411&postcount=68shoma aval dargirie khodeto hal kon k man delam kabab shod:ws44: من اون پست رو پس از مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ویرایش کردم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زده شورش اومد...:banel_smiley_52: ضد درسته لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ من به چند نفر گفتم در صورت صلاحدید تاپیک رو منتقل کنند.ولی گویا هیچکسی به این بخش دسترسی نداره:icon_pf (34):شب هم تاپیک کلا میره روو هوا.ولی فکر کنم همراش من هم برم آب خنک بخورم :ws3: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ من اون پست رو پس از مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ویرایش کردم یعنی شتر بود اون که دیدی ؟:icon_pf (34): گاو نبود اگه بیشتر فکر کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده