Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم عوام فریبی تا کِی؟؟ امشب همه شما را در دادگاه منصف نواندیشان (حضوری یا غیابی) محکوم خواهیم کرد 2
Ssara 14641 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم بذار ببینم اول موفق میشی؟! ولی خداییش خیلی باحالی..! 2
zahra22 19501 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 khob ? ای بابا همیچی رو که نمیشه گفت..من اطلا عاتیم باید نفوذ کنم تو گروهه اونا... 1
zahra22 19501 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 دستگاه های اطلاعاتی انجمن خبر از بروز درگیریها و تشنجات داخل حزبی شورشیان خبر داد چرا شلوغش میکنی الکی ... 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 بذار ببینم اول موفق میشی؟! ولی خداییش خیلی باحالی..! :ws3: مرسی گلی از خودتون هستش:ws3: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 ای بابا همیچی رو که نمیشه گفت..من اطلا عاتیم باید نفوذ کنم تو گروهه اونا... ضمن تایید خبر درگیری درون حزبی، دستگاه های اطلاعاتی از سازش رسانه ای در درون گروه شورشی خبر دادند/ پایان خبر 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2011 دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم من به داشتن ادمینی چون شما افتخار میکنم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 چرا شلوغش میکنی الکی ... اااااااااااا بزار خبر رسانی کنه دیگه ما تا حالا دو نفر کشته دادیم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 ضمن تایید خبر درگیری درون حزبی، دستگاه های اطلاعاتی از سازش رسانه ای در درون گروه شورشی خبر دادند/ پایان خبر http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=564411&postcount=68 shoma aval dargirie khodeto hal kon k man delam kabab shod:ws44: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... عزیزم شما جوش شیرین نزن چون هماهنگ شده 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 کیفرخواست متهم ردیف اول " شاهین": شاهین با برگزاری جشن پیروزی در خیابان ولی عصر، جنب دارو خانه، موجی ناآرامی و تشویش افکار عمومی شد. و نیز تلاش باری سرنگونی حاکمان انجمن و تبلیغ علیه انجمن از دیگر جرایم ایشان میباشد. 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2011 یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... من به چند نفر گفتم در صورت صلاحدید تاپیک رو منتقل کنند.ولی گویا هیچکسی به این بخش دسترسی نداره:icon_pf (34):شب هم تاپیک کلا میره روو هوا.ولی فکر کنم همراش من هم برم آب خنک بخورم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 عزیزم شما جوش شیرین نزن چون هماهنگ شده ba vezarat keshvar hamhang shodi ?:jawdrop: pas nja am b daste ma oftade ? 1
zahra22 19501 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 یه چیزی رو خدمت دوستای عزیزم بگم : زدن تاپیک های اینچنینی درسته شوخی و خنده توش هست و خودم هم فضای خشک و عصا قورت داده رو نمیپسندم تو انجمن ولی جای این تاپیک در این مکان خصوصا با این عنوان درست نیست و به نظرم بهتره زودتر اقدامات مدیریتی انجام بشه ...... اگر همین تاپیک در تالار دیگه ای که ظرفیتشو داشت زده میشد اینو نمیگفتم و یا خودم حتی جزو اسپمرها میشدم ولی اینجا تو دفتر مدیریت کل سایت مناسب نیست خصوصا که هی داره اسپم میشه توش .... ضد شورش اومد...:banel_smiley_52: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 من به داشتن ادمینی چون شما افتخار میکنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=564411&postcount=68shoma aval dargirie khodeto hal kon k man delam kabab shod:ws44: من اون پست رو پس از مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ویرایش کردم 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 من به چند نفر گفتم در صورت صلاحدید تاپیک رو منتقل کنند.ولی گویا هیچکسی به این بخش دسترسی نداره:icon_pf (34):شب هم تاپیک کلا میره روو هوا.ولی فکر کنم همراش من هم برم آب خنک بخورم :ws3: 1
poor!a 15130 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 من اون پست رو پس از مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ویرایش کردم یعنی شتر بود اون که دیدی ؟:icon_pf (34): گاو نبود اگه بیشتر فکر کنی ؟ 1
ارسال های توصیه شده