شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ f|uid گفته است: نقل قول avataretam bezar axe onvane admininjori jalebtar mishe دوستان به من پیام دادن من عنوان نمی خوام من از شما هستم و بتد القاب نیستم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ای سست اراده:w00: بابا عنصر اطلاعاتی مون هستش می خواد بره کار سارا رو بسازه:w73: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ای سست اراده:w00: هنوز سرت به سنگ نخورده مثل اینکه :w00: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ای سست اراده:w00: :w00:این کارا آخرعاقبت نداره... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ zahra۲۲ گفته است: زهرا na baba bikhot tarso bazi dar miari midimon b koshtan:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من مدیران هم یکی پس از دیگری دارن با من بیعت میکنن امین نپو هم به جمع ما پیوست 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ Mr.Specific گفته است: هنوز سرت به شنگ نخورده مثل اینکه :w00: به به چشم و دلم روشن :icon_pf (34): مامور انجمن معتاد ؟:w00: نکنه رشوه هم میگیری که خبر الکی ببری بگو ببینم چقد دادن بهت من دو برابر میدم بشینی اینجا حرفم نزنی شترهم ندیدی گاو بود اون که رد شد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ ننگ بر این شاهین مردم فریب دروغ گو 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: na bababikhot tarso bazi dar miari midimon b koshtan:w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: na bababikhot tarso bazi dar miari midimon b koshtan:w00: اوه اوه دور برداشتیا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ Mr.Specific گفته است: ننگ بر این شاهین مردم فریبدروغ گو یه هفته دو هفته تازه امروز ممد حموم رفته 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ zahra۲۲ گفته است: اوه اوه دور برداشتیا manzor ? لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ zahra۲۲ گفته است: poor!a گفته است: manzor ? zahra۲۲ گفته است: اوه اوه دور برداشتیا دستگاه های اطلاعاتی انجمن خبر از بروز درگیریها و تشنجات داخل حزبی شورشیان خبر داد 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ دوستان از این انتخاب شایسته ی شما کمال تشکر را دارم امید وارم بتونم خدمت رسان خوبی برای شما باشم و یه نکته مسئول طراحی این کودتا من بودم دوستانی همچون زهرا fuid و دیگر دوستان هیچ نقشی نداشته اند و من بار تمامی این مسئولیت ها را می پزیرم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: khob ? همچنان این درگیری ها ادامه دارد 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ Mr.Specific گفته است: دستگاه های اطلاعاتی انجمن خبر از بروز درگیریها و تشنجات داخل حزبی شورشیان خبر داد 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ Mr.Specific گفته است: دستگاه های اطلاعاتی انجمن خبر از بروز درگیریها و تشنجات داخل حزبی شورشیان خبر داد کار نگیر بزار دوا بشه می خوام این ها رو بندازم گردن طرف دار های ممد ایششش:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده