شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ چون مقام در بر شیخان خار است در چشمشان.., این مقام را به ادیم اسبق اسبق بخشاییدیم که همچنان مستر عارف ادمین بماند. این حکم حکومتست و چیز میکنیم بهش عمل نکنین که اگه نکنین چیزتون میکنم. :smiley (18): دیگه هم بحث نشنفم تو این تاپیک. دههههه من که رو حرف داداشم حرف نمیزنم ولی منظور از چیز دقیق بگو ببینم چی بودش؟ منظور پنیر بود دعوا بود یا همون چیز بودش 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ من که رو حرف داداشم حرف نمیزنمولی منظور از چیز دقیق بگو ببینم چی بودش؟ منظور پنیر بود دعوا بود یا همون چیز بودش احسنت برادرم. حقا برادر خلفی هستی. احسنت :rose: همون چیز باز گذاشتم به تخیل ذهن همه کاربرا.:smiley (18): از چیز داغ کردن بگیر تا چیز کشیدن ..... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ احسنت برادرم. حقا برادر خلفی هستی. احسنت :rose: همون چیز باز گذاشتم به تخیل ذهن همه کاربرا.:smiley (18): از چیز داغ کردن بگیر تا چیز کشیدن ..... :gnugghender: :ws47: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ داداش یاد اون دوست قزوینی مون افتادم کی بود با خانومش اومده بود 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ داداش یاد اون دوست قزوینی مون افتادم کی بود با خانومش اومده بود :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ داداش یاد اون دوست قزوینی مون افتادم کی بود با خانومش اومده بود 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شیخ حمایت می کنیم شیخ جان حمایتت می کنیم ادامه بده 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بسهدیگه تکلیف ادمین که معلوم شد دستو پای بیخودی نزنین برین بخوابین. شب همتون خوش. خواباتون رنگی. دست حق نگهدارتون. یاحق 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بسهدیگه تکلیف ادمین که معلوم شد دستو پای بیخودی نزنین برین بخوابین. شب همتون خوش. خواباتون رنگی. دست حق نگهدارتون. یاحق حق نگهدارت از من هم شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بلهه ادمین انتخاب شد SH E I KH 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ به کجا کشید؟؟ تعداد انقلابیون چندتا شد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اصن این مریم کیه که هی مریم مریم میکردی پشت تلفن که زدتتو اینا؟ من که هنوزم چیزی یادم نیوم جریا چیه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): پشت تلفن....ای خائن ادمین برقی سابق الان تو سایته...:banel_smiley_52::banel_smiley_52: نهضت 20 ساعته شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده