maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زیبایی رو اول گفتم چون اولین موردی که باهاش مواجه میشی ظاهر هست..به نظر شما میشه ابتدا چند هفته با اخلاقیات طرف آشنا شد بعد از اینکه اخلاقیاتش تایید شد بریم سراغ ظاهرش؟؟ کدوم راحت تره؟؟ اگر ظاهرشو تایید نکنی چی بهت میگه هر دوتاشون مهم هستند کدوم مهمتره؟ شما داری میگی زیبایی اول باید تایید بشه. خب آدم وقتی اولویت تعین میکنه، مهمترین رو تو مرحله اول میذاره. 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم مهمتره؟ شما داری میگی زیبایی اول باید تایید بشه. خب آدم وقتی اولویت تعین میکنه، مهمترین رو تو مرحله اول میذاره. پس شما اول بشین 10 جلسه با آقا صحبت کن فرض کنیم اخلاقش که تایید شد .. بعد از 10 جلسه به ظاهر طرف فکر کن!! اگر از ظاهرش خوشت نیومد میخوای چی بگی؟؟ . . اون کاری که اول انجام میدی دلیل نمیشه مهمترین باشه!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ پس شما اول بشین 10 جلسه با آقا صحبت کن فرض کنیم اخلاقش که تایید شد ..بعد از 10 جلسه به ظاهر طرف فکر کن!! اگر از ظاهرش خوشت نیومد میخوای چی بگی؟؟ . . اون کاری که اول انجام میدی دلیل نمیشه مهمترین باشه!! خب پس چرا اول انجامش میدیم؟ به نظر من باید اخلاق و قیافه و بقیه فاکتورهایی که داریم رو باهم بررسی کنیم و براساس یه جمع بندی کلی تصمیم بگیریم. اومدیم و تا 100 سال یکی پیدا نشد شما از قیافه اش خوشت بیاد ولی 1000 جور ویژگی مورد نظر شمارو داشت. خب تکلیف چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ خونه ی یه دختر خانوم رفتن قبل از دیدن اون یه کار کاملا اشتباهه... من یه بار این کار رو کردم و همین مشکل شما برام پیش اومد . اینقد بد شد که دو هفته وجدان درد داشتم همشم تقصیر مامانم بود . هی اصرار کرد که گفتن تو هم باید بیای ببیننت .... بعد که رفتیم اونجا ... میگفت خودت یه کارش بکن که زشت نشه :jawdrop: خلاصه من هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم اما اینقدر حول شده بودم کتمو که در آورده بودم میخواستم بپوشم یه آستینش گیر کرده بود هر کار میکردم نمی رفت تو .... کتو یه آستینه پوشیدم اومدم بیرون:w874: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی از قیافه دختره خوشت نیومد؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی از قیافه دختره خوشت نیومد؟ من نمی گم قیافه ش خوب نبود . اما بالاخره سلیقه ست . قیافه هم باید تا حدی باشه که به دل بشینه و این یه چیز کاملا نسبیه... من تو آشناهامون یه زن و مردی میشناسم که باهم سالهاست ازدواج کردن و عاشقانه هم رو دوست دارن مشخصات اونها مرد: قد 165 - صورتش به نظر زشته - وزنش 80 زن : قد 170 - خیلی خوشکله ممکنه بر عکس اینم باشه .... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بیچاره دخترها که باید بشینن یکی بیاد از قیافه شون خوشش بیاد:shame: بعد طرف میاد به من میگه شما دخترها بزرگترین حق رو دارین یعنی حق انتخاب... بقیه حق و حقوقی که ندارین به این در میشه :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بیچاره دخترها که باید بشینن یکی بیاد از قیافه شون خوشش بیاد:shame: بعد طرف میاد به من میگه شما دخترها بزرگترین حق رو دارین یعنی حق انتخاب... بقیه حق و حقوقی که ندارین به این در میشه :icon_razz: پسر هم ممکنه تو خواستگاری جواب رد بشنوه من شده رفتم به خاطر نداشتن کار مناسب اصلا اجازه معرفی خودمم پیدا نکردم .... این کاملا دو طرفه ست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خونه ی یه دختر خانوم رفتن قبل از دیدن اون یه کار کاملا اشتباهه... من یه بار این کار رو کردم و همین مشکل شما برام پیش اومد . اینقد بد شد که دو هفته وجدان درد داشتم همشم تقصیر مامانم بود . هی اصرار کرد که گفتن تو هم باید بیای ببیننت .... بعد که رفتیم اونجا ... میگفت خودت یه کارش بکن که زشت نشه :jawdrop: خلاصه من هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم اما اینقدر حول شده بودم کتمو که در آورده بودم میخواستم بپوشم یه آستینش گیر کرده بود هر کار میکردم نمی رفت تو .... کتو یه آستینه پوشیدم اومدم بیرون:w874: هول خوب چحوری شد که نه گفتید استارتر اینو پرسیدن 3 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وای خدای من!!!!!!!!! به نظرم دیدن ظاهر هر شخص اولین و ابتدایی ترین شرط انتخابه..نمی خوام بگم زیبایی خیلی مهمه نه! ولی نگاه..اولین برخورد برای آشنایی است..چطور ممکنه کسی رو ندیده برین خواستگاریش..؟ به نظرم خیلی عجیبه..!!! حداقل 1بار حتی اگه از نزدیک هم نباشه لازمه.. خوب اگه این خانوم معرف داشته باشه میتونه در محیط بیرون به شما نشونش بده یا عکسشو نشون بده ..همینطوری که آدم پا نمیشه بره خواستگاری..نه معرف داشته نه خودتون دیدینش ....!!! اگه ظاهر که خیلی معمولی ترین اطلاعاته رو ندارین .سن و سال..تحصیلات..شغل ..؟ پس این اطلاعات چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خب پس چرا اول انجامش میدیم؟ به نظر من باید اخلاق و قیافه و بقیه فاکتورهایی که داریم رو باهم بررسی کنیم و براساس یه جمع بندی کلی تصمیم بگیریم. اومدیم و تا 100 سال یکی پیدا نشد شما از قیافه اش خوشت بیاد ولی 1000 جور ویژگی مورد نظر شمارو داشت. خب تکلیف چیه؟ حالا تا100 سال که نمیشه!! بعضیا وسواسین باید درمان بشن راجع به آدمای عادی داریم صحبت میکنیم . روش شما هم مناسب هست .. برای دخترا که زیاد حق انتخاب ندارن بیشتر کاربرد داره .. مثلا ببینیم دختر یا پسر از لحاظ ظاهری معمولیه ولی از لحاظ اخلاقی عالی .. اخلاق میتونه ضعف ظاهرو جبران کنه لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بیچاره دخترها که باید بشینن یکی بیاد از قیافه شون خوشش بیاد:shame: بعد طرف میاد به من میگه شما دخترها بزرگترین حق رو دارین یعنی حق انتخاب... بقیه حق و حقوقی که ندارین به این در میشه :icon_razz: ناراحت نباش :icon_gol: لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خونه ی یه دختر خانوم رفتن قبل از دیدن اون یه کار کاملا اشتباهه... من یه بار این کار رو کردم و همین مشکل شما برام پیش اومد . اینقد بد شد که دو هفته وجدان درد داشتم همشم تقصیر مامانم بود . هی اصرار کرد که گفتن تو هم باید بیای ببیننت .... بعد که رفتیم اونجا ... میگفت خودت یه کارش بکن که زشت نشه :jawdrop: خلاصه من هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم اما اینقدر حول شده بودم کتمو که در آورده بودم میخواستم بپوشم یه آستینش گیر کرده بود هر کار میکردم نمی رفت تو .... کتو یه آستینه پوشیدم اومدم بیرون:w874: کار چندان ساده ای نیست ولی انجام بشه خیلی بهتره ;-) لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وای خدای من!!!!!!!!!به نظرم دیدن ظاهر هر شخص اولین و ابتدایی ترین شرط انتخابه..نمی خوام بگم زیبایی خیلی مهمه نه! ولی نگاه..اولین برخورد برای آشنایی است..چطور ممکنه کسی رو ندیده برین خواستگاریش..؟ به نظرم خیلی عجیبه..!!! حداقل 1بار حتی اگه از نزدیک هم نباشه لازمه.. خوب اگه این خانوم معرف داشته باشه میتونه در محیط بیرون به شما نشونش بده یا عکسشو نشون بده ..همینطوری که آدم پا نمیشه بره خواستگاری..نه معرف داشته نه خودتون دیدینش ....!!! اگه ظاهر که خیلی معمولی ترین اطلاعاته رو ندارین .سن و سال..تحصیلات..شغل ..؟ پس این اطلاعات چی میشه؟ ظاهر سلیقه ای هست.. هرکسی سلیقه مخصوص به خودش رو داره.. در آوردن اطلاعات مربوط به سن و شغل و ایناخیلی راحتر هست.. . موافقم ظاهر طرف رو قبل از جلسه آشنایی ببینیم .. ولی بعضی وقتا ممکنه کمی سخت و وقتگیر باشه .. میشه از آشنای نزدیک که سلیقمون بهم شبیه هست هم کمک گرفت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شرمنده .. افتخار آشنایی با شمارو نداشتیم:ws2:اتفاقا همین فمینیستا بیشتر از مردا خوششون میاد اینم یه طور ابراز محبت کردنه دیگه نمیشه کاریش کرد خوب دیگه این افتخار نصیب هر کسی نمیشه:ws2: اااااااااااااااااااا:w74: زرشک:w589: پس با این حساب سر انگشتی از گفته های شما من الان باید 110 بار ...فمنیسم داریم تا فمنیسم نمااااااااااا:femenist: میکشمت...:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا تا100 سال که نمیشه!! بعضیا وسواسین باید درمان بشن راجع به آدمای عادی داریم صحبت میکنیم . روش شما هم مناسب هست .. برای دخترا که زیاد حق انتخاب ندارن بیشتر کاربرد داره .. مثلا ببینیم دختر یا پسر از لحاظ ظاهری معمولیه ولی از لحاظ اخلاقی عالی .. اخلاق میتونه ضعف ظاهرو جبران کنه آها یعنی دختر طفلکی چون باید بشینه بیان بپسندنش دیگه نباید پرروبازی دربیاره و رو قیافه حساس باشه ولی پسر چون میتونه 1000 جا بره میتونه خوشگلی رو ملاک بذاره :icon_pf (34): ناراحت نباش :icon_gol: مگه میشه نبود؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه این افتخار نصیب هر کسی نمیشه:ws2: اااااااااااااااااااا:w74: زرشک:w589: پس با این حساب سر انگشتی از گفته های شما من الان باید 110 بار ...فمنیسم داریم تا فمنیسم نمااااااااااا:femenist: میکشمت...:brodkavelarg: نکنه این مدال افتخارم برای افکار فمنیستیه . من افکار فمنیستارو قبول ندارم دختر و پسر باید همدیگرو دوست داشته باشن .. بعدشم .. خانم ها بهتره به کسانی که قراره بهشون آرامش هدیه بدن احترام بگذارن 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ آها یعنی دختر طفلکی چون باید بشینه بیان بپسندنش دیگه نباید پرروبازی دربیاره و رو قیافه حساس باشه ولی پسر چون میتونه 1000 جا بره میتونه خوشگلی رو ملاک بذاره:icon_pf (34): مگه میشه نبود؟ حالا چرا انقدر شاکی هستی؟ دخترا که ماشاا... 10تا 10 تا خواستگار رد تعداد جاهایی که یک پسر میره خواستگاری با تعداد خواستگارایی که دختر رد میده زیاد باهم تفاوت نداره لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی منطقی بگی من با اصرار خانوادم اومدم ما بهم نمیخوریم یا اینکه شرایطی براش بذاری که واقعا بدونی نمیتونه براوردشون کنه خودش بت میگه نه. 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی منطقی بگی من با اصرار خانوادم اومدم ما بهم نمیخوریم یا اینکه شرایطی براش بذاری که واقعا بدونی نمیتونه براوردشون کنه خودش بت میگه نه. مرسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده