رفتن به مطلب

دختر خانم ها جواب بدن(جلسه آشنایی قبل ازدواج)

*REZA

ارسال های توصیه شده

فرض کنید آقاپسری برای آشنایی با شما به قصد ازدواج تشریف آوردن خونتون

آشنایان هم تو مجلس هستند بهتون میگن چند کلمه بشینید باهم صحبت کنید شمام نمیتونید درخواستشونو رد کنید..وارد اتاق میشید و شروع به صحبت میکنید

.

آقا پسر به هر دلیلی از ظاهرتون خوشش نیومده(البته این اتفاق برای شما نخواهد افتاد:ws2:)... شما دوست دارین چطور تموم کنه که ناراحت نشید؟؟

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بگه: خانوم من یکی رو دوست دارم. مامانم منو به زور آورده اینجا. خدا از خواهری کمت نکنه بگو نه و دل ما دوتا قمری پرشکسته رو نشکن. یه کاری کن ما به هم برسیم. :ws28:

• Like 15
لینک به دیدگاه
بگه: خانوم من یکی رو دوست دارم. مامانم منو به زور آورده اینجا. خدا از خواهری کمت نکنه بگو نه و دل ما دوتا قمری پرشکسته رو نشکن. یه کاری کن ما به هم برسیم. :ws28:

خوب نمیشه که!! اون خانم اگر بره به بابا مامانش بگه بد میشه!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
بگو راستش من قصد ازدواج ندارم من و بزور آوردن من میدونم نمیتونم خوشبختت کنم رحم عله:ws3:

ممکن نیست بین خانواده ها ناراحتی بوجود بیاره؟؟

برا آقا هم بد میشه خوب!!! .

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب نمیشه که!! اون خانم اگر بره به بابا مامانش بگه بد میشه!!

نه دیگه..باهاش طی کن که از اتاق رفتین بیرون بگین به تفاهم نرسیدین...ازش بخواه مثل یه خواهر رازتو نگه داره.

یا نه میتونی ببینی دختره چه تیپی داره. چیزهایی بگی و شرطهایی بذاری که به تیپش نخوره و خودش بگه نه. البته این احتمال جواب دادنش 50-50 میشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من فکر می کنم بهترینش همین باشه که یه بهونه دیگه بیاره.چون زیاد جالب نیست اگه بگه من از ظاهرت خوشم نیومده!!:w58: (کلا چه دختر و چه پسر اگه از ظاهر طرف مقابل خوشش نیومد، بهتره مستقیما نگه)

• Like 5
لینک به دیدگاه
من فکر می کنم بهترینش همین باشه که یه بهونه دیگه بیاره.چون زیاد جالب نیست اگه بگه من از ظاهرت خوشم نیومده!!:w58: (کلا چه دختر و چه پسر اگه از ظاهر طرف مقابل خوشش نیومد، بهتره مستقیما نگه)

موافقم مستقیم به هم نگن:icon_gol:

.

حالا با یه بهونه همه چیز همون جا تموم شه یا اینکه جواب منفی و اصلا نگن:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه دیگه..باهاش طی کن که از اتاق رفتین بیرون بگین به تفاهم نرسیدین...ازش بخواه مثل یه خواهر رازتو نگه داره.

یا نه میتونی ببینی دختره چه تیپی داره. چیزهایی بگی و شرطهایی بذاری که به تیپش نخوره و خودش بگه نه. البته این احتمال جواب دادنش 50-50 میشه.

پس شما میگی ماجرا همون جا تموم شه...

اگر بهونه ای نگیره و صحبت و محترمانه تموم کنه ... به دختر جواب ندن تا خودش بفمه همه چیز تمومه ..

ای روش خوبه؟؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممکن نیست بین خانواده ها ناراحتی بوجود بیاره؟؟

برا آقا هم بد میشه خوب!!! .

ببین یک نه گفتن بهتر از یک عمر زجر کشیدنه :banel_smiley_4:

نترس چیزی پیش نمیاد تو که نباید با خانواده خودت رودربایسی داشته باشی حرف یک عمر زندگی بچه بازی که نیس ازدواج:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس شما میگی ماجرا همون جا تموم شه...

اگر بهونه ای نگیره و صحبت و محترمانه تموم کنه ... به دختر جواب ندن تا خودش بفمه همه چیز تمومه ..

ای روش خوبه؟؟:ws52:

خوب که نیست ولی خب چاره دیگه ای هم نیست. چون به هرحال خانواده دختر هیچ وقت زنگ نمیزنن بپرسن چی شد. اگر خبر ندیدن خودشون میفهمن یا نهایت اگر واسطه ای معرفی کرده باشه از اون سراغ میگیرن و اون طرف خودش باید جواب بده :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین یک نه گفتن بهتر از یک عمر زجر کشیدنه :banel_smiley_4:

نترس چیزی پیش نمیاد تو که نباید با خانواده خودت رودربایسی داشته باشی حرف یک عمر زندگی بچه بازی که نیس ازدواج:w00:

من به هیچ دختری نه نمیگیم دختر خانما همیشه میگن نه :ws3:

.

صحبت سر اینه چطوری آقا بدون اینکه دختر ناراحت بشه تموم کنه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بهش بگو عزیزم تو شقد بیریختی!!!

مطمئنا همونجا قضیه تموم میشه البته ممکن نقش و نگارهای بادمجانی رنگی توسط پدر برادر هنرمند اون خانم روی صورتتون حک بشه:persiana__hahaha:

نه بدون شوخی من اگه پسر بودم میرفتم خواستگاری یکی ازش بدم میومد یکم باهاش حرف میزدم بعد اون هر چی میگفت من عقیدمو برعکسش نشون میدادم و یکاری میکردم ازم خوشش نیاد بعد کاملا جدی بهش میگفتم به نظرم افکار ما با هم فاصله زیادی داره فکر میکنم شما هم متوجه شده باشید (جوابو میذارم تو دهنش:ws50:)

دختره هم که دیگه آویزون نیست وقتی میبینه تو خوشت نمیاد اونم میگه بله منم موافقم

• Like 6
لینک به دیدگاه

اولا که شما حتما حتما باید قبل از این که برین جایی به منظور خواستگاری خود دختر رو قبلش ملاقات کرده باشین (یا حداقل دورا دور دیده باشینش )

چون به هر حال شما هر دلیل و بهانه ای هم که بعد برای دختر بیارین خیلی زود متوجه می شه و خب بی احترامی واقعا غیر قابل تحمله

اما اگر حالا کار از کار گذشته بهترین راه اینه که به طرفتون بگین که من از قبل با شما آشنایی نداشتم و به پیشنهاد خانواه ام برای آشنایی مزاحمتون شدیم

من برای شما احترام زیادی قائلم و به عقایدتون احترام می ذارم...... (خلاصه که زبون بازی مخصوص پسرا یا به قول خودشون بازی با کلمات استفاده کنین ) اما الان با صحبت هایی که شدفکر می کنم ما زیاد با هم تفاهم نداریم و .......

به هر جهت هم راستش رو گفتین و هم موضوع رو جوری بیان کردین که دختره بهش بر نخوره :ws37:

ولی اگه این یکی به خیر گذشت دیگه این کار رو با هیچ دختری نکن آقا رضا :ws25:

• Like 5
لینک به دیدگاه
باید قبل از اینکه به خونه طرف بری یه جایی دیگه دیده باشی تا از ظاهر مطمئن شی بعد بری جلو،اینجوری که نمیشه:ws3:

خوب .. اول باید آمار طرفو دربیاری .. کی میزنه بیرون کی مید خونه

مثل فیلمای پلیسی:ws3:

تازه بازم نمیتونی با دقت و از نزدیک نگاش کنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهش بگو عزیزم تو شقد بیریختی!!!

مطمئنا همونجا قضیه تموم میشه البته ممکن نقش و نگارهای بادمجانی رنگی توسط پدر برادر هنرمند اون خانم روی صورتتون حک بشه:persiana__hahaha:

نه بدون شوخی من اگه پسر بودم میرفتم خواستگاری یکی ازش بدم میومد یکم باهاش حرف میزدم بعد اون هر چی میگفت من عقیدمو برعکسش نشون میدادم و یکاری میکردم ازم خوشش نیاد بعد کاملا جدی بهش میگفتم به نظرم افکار ما با هم فاصله زیادی داره فکر میکنم شما هم متوجه شده باشید (جوابو میذارم تو دهنش:ws50:)

دختره هم که دیگه آویزون نیست وقتی میبینه تو خوشت نمیاد اونم میگه بله منم موافقم

:ws3:

شما خیلی دوست داشتی پسر باشیا

.

این هم روش بدی نیست:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فرض کنید آقاپسری برای آشنایی با شما به قصد ازدواج تشریف آوردن خونتون

آشنایان هم تو مجلس هستند بهتون میگن چند کلمه بشینید باهم صحبت کنید شمام نمیتونید درخواستشونو رد کنید..وارد اتاق میشید و شروع به صحبت میکنید

.

آقا پسر به هر دلیلی از ظاهرتون خوشش نیومده(البته این اتفاق برای شما نخواهد افتاد:ws2:)... شما دوست دارین چطور تموم کنه که ناراحت نشید؟؟

بهش بگو من لیاقتتو ندارم،ارزشت بیشتر از این حرفاست،نمیتونم خوشبختت کنم(البته ممکنه این حرفا نتیجه عکس بده و یه دل نه شونصد دل عاشقت بشه ها):ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اولا که شما حتما حتما باید قبل از این که برین جایی به منظور خواستگاری خود دختر رو قبلش ملاقات کرده باشین (یا حداقل دورا دور دیده باشینش )

چون به هر حال شما هر دلیل و بهانه ای هم که بعد برای دختر بیارین خیلی زود متوجه می شه و خب بی احترامی واقعا غیر قابل تحمله

اما اگر حالا کار از کار گذشته بهترین راه اینه که به طرفتون بگین که من از قبل با شما آشنایی نداشتم و به پیشنهاد خانواه ام برای آشنایی مزاحمتون شدیم

من برای شما احترام زیادی قائلم و به عقایدتون احترام می ذارم...... (خلاصه که زبون بازی مخصوص پسرا یا به قول خودشون بازی با کلمات استفاده کنین ) اما الان با صحبت هایی که شدفکر می کنم ما زیاد با هم تفاهم نداریم و .......

به هر جهت هم راستش رو گفتین و هم موضوع رو جوری بیان کردین که دختره بهش بر نخوره :ws37:

ولی اگه این یکی به خیر گذشت دیگه این کار رو با هیچ دختری نکن آقا رضا :ws25:

من چنین کاری نمیکنم طلا خانم :-) .. این اتفاق ممکنه برای هر پسری پیش بیاد.. مطرح کردم چون واقعا مفید هست تو این زمینه اطلاعات داشته باشیم... . افکار من و شما به هم نزدیکه.. ولی با دختر از فاصله 2متری صحبت کنی خیلی چیزها میبینی .. قبل از جلسه آشنایی یکی از خانم های فامیل که با سلیقه پسر آشنا هست دختر رو ببینه هم بد نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...