رفتن به مطلب

برنامه کاری کارمندان ادارات دولتی در ایران

Neutron

ارسال های توصیه شده

کذب محضه!

کار انجام میگیره.....روز و شب من دیدم ....به وضوح مشاهده کردم.....جناب رئیس جمهور هم ماشاءلله بدوی هم نمیتونی بهش برسی.....همچین پر انرژی:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

کذب محضه! کار انجام میگیره.....روز و شب من دیدم ....به وضوح مشاهده کردم.....جناب رئیس جمهور هم ماشاءلله بدوی هم نمیتونی بهش برسی.....همچین پر انرژی

منم همینو میگم. اینارو کی درست میکنه؟ به نظرم دلشون کهریزک میخواد. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws28:

ولی سال 87 که من رفته بودم کارآموزی تو شهرداری، هر ماه اندازه کار کارمندهارو با یه نمودار میدادن بیرون بعد اینا سرش بحث میکردن که فلانی بیشتر کار کرده چشم و ابرو میومدن :ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

متاسفانه فقط سیاه نمایی و عوام فریبی....

الان کسی هم که اون عکس را درست کرده،توسط سربازان گمنام آغا،بازداشت شده.

ولی تو غرب همچون برنامه ریزی برای کارمندان هست !!!

.

.

.

.

.

.

حالا این عکس جدا از شوخی کمی اغراق داشت فقط،من این مسئله را به عینه هم تو دانشگاه و هم چند تا شرکت دولتی که رفته ام دیدم.

خانم کارمند دانشگاه ما،نشسته پشت میز داره چیپس و ماست میخوره،بهش میگم کار دارم خانم،میگه صبر کنید کار دارم با کامپیوتر........

بعد من هم منتظر نشسته بودم،پشت کامپیوتر این خانم آینه ویترین بود،نگاه کردم داره تو کامپیوتر مد لباس نگاه میکنه !!!

• Like 7
لینک به دیدگاه

راسته به خدا

تو مخابرات که زن عموی من کار می کنه یه روز تا 3 عروسی بودیم گفتم حیوونی تو چجوری می خوای بری سر کار

گفت ما اونجا می ریم تفریح کار نمی کنیم که خونه خسته می شم که باید واسه عموت غذا بپزم بعد می رم شرکت استراحت....:icon_pf (34):

منم گفتم خواستی استعفا بدی یا یکی بده منو معرفی کن:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

تازه الآنم که شده تا 2:30 کارشونم فشرده شده همه این کارا رو باید تو زمان کمتری انجام بدن. نمیشه که خلق الله را انجام ندن. :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

پس فکر کردی برای چی باید خدا بیاد پارتیت بشه که توی یه ارگان دولتی بتونی کار کنی ؟ :banel_smiley_4:

در ضمن یادتون هم باشه که ما همه پیشرفت مملکتمون رو مدیون همین کارمندان فعال و ساعی هستیم

دیگه با این همه تلاش دنیا هم به گردمون نمی رسه :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...