Neutron 60966 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظر شما چیه؟ 8
soheiiil 24252 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 کذب محضه! کار انجام میگیره.....روز و شب من دیدم ....به وضوح مشاهده کردم.....جناب رئیس جمهور هم ماشاءلله بدوی هم نمیتونی بهش برسی.....همچین پر انرژی 5
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2011 کذب محضه! کار انجام میگیره.....روز و شب من دیدم ....به وضوح مشاهده کردم.....جناب رئیس جمهور هم ماشاءلله بدوی هم نمیتونی بهش برسی.....همچین پر انرژی منم همینو میگم. اینارو کی درست میکنه؟ به نظرم دلشون کهریزک میخواد. 2
eder 13732 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 این ماله پارساله! امسال یه ساعت جهاد اقتصادی هم بهش اضافه شده 5
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 ولی سال 87 که من رفته بودم کارآموزی تو شهرداری، هر ماه اندازه کار کارمندهارو با یه نمودار میدادن بیرون بعد اینا سرش بحث میکردن که فلانی بیشتر کار کرده چشم و ابرو میومدن 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 متاسفانه فقط سیاه نمایی و عوام فریبی.... الان کسی هم که اون عکس را درست کرده،توسط سربازان گمنام آغا،بازداشت شده. ولی تو غرب همچون برنامه ریزی برای کارمندان هست !!! . . . . . . حالا این عکس جدا از شوخی کمی اغراق داشت فقط،من این مسئله را به عینه هم تو دانشگاه و هم چند تا شرکت دولتی که رفته ام دیدم. خانم کارمند دانشگاه ما،نشسته پشت میز داره چیپس و ماست میخوره،بهش میگم کار دارم خانم،میگه صبر کنید کار دارم با کامپیوتر........ بعد من هم منتظر نشسته بودم،پشت کامپیوتر این خانم آینه ویترین بود،نگاه کردم داره تو کامپیوتر مد لباس نگاه میکنه !!! 7
pari daryayi 22938 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 راسته به خدا تو مخابرات که زن عموی من کار می کنه یه روز تا 3 عروسی بودیم گفتم حیوونی تو چجوری می خوای بری سر کار گفت ما اونجا می ریم تفریح کار نمی کنیم که خونه خسته می شم که باید واسه عموت غذا بپزم بعد می رم شرکت استراحت....:icon_pf (34): منم گفتم خواستی استعفا بدی یا یکی بده منو معرفی کن 6
SH E I KH 18713 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 تازه الآنم که شده تا 2:30 کارشونم فشرده شده همه این کارا رو باید تو زمان کمتری انجام بدن. نمیشه که خلق الله را انجام ندن. :icon_pf (34): 2
EOS 14528 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 پس فکر کردی برای چی باید خدا بیاد پارتیت بشه که توی یه ارگان دولتی بتونی کار کنی ؟ در ضمن یادتون هم باشه که ما همه پیشرفت مملکتمون رو مدیون همین کارمندان فعال و ساعی هستیم دیگه با این همه تلاش دنیا هم به گردمون نمی رسه :icon_pf (34): 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2011 هرچقدر توی دفاتر دولتی ملت حال میکنن، تو دفاتر خصوصی پدر آدمو در میارن. 3
ارسال های توصیه شده