am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ متخصص آروم علاقه مند به کارهای گروهی یه معلم خوب خوش برخورد و خنده رو دارای شم مدیریتی بالااااا و خیلی چیزای خوب دیگه 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی ستاره جان.......لطف کردی اومدی........ ما که با اینکه همشهری هستیم ولی هنوز افتخار دیدار حضوری پیدا نکردیم ولی به شدت مشتاق دیدار هستیم ........ من نیز به همچنین... :girl_blush2: حتی اون عکس نمایشگاه تهران بود،من آخرش تخیص ندادم شما کدوم یکی هستی!!!! تعداد بیش از اسامی بود!!!!!!!!!!!!!!!:ws52: 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ متخصصآروم علاقه مند به کارهای گروهی یه معلم خوب خوش برخورد و خنده رو دارای شم مدیریتی بالااااا و خیلی چیزای خوب دیگه مرسی امین جون ....... آقا مدیر حسابی چاکریما........... :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من نیز به همچنین... :girl_blush2:حتی اون عکس نمایشگاه تهران بود،من آخرش تخیص ندادم شما کدوم یکی هستی!!!! تعداد بیش از اسامی بود!!!!!!!!!!!!!!!:ws52: حالا بعد امتحانا یه قرار میزاریم بیا دیگه......... تو اون عکسه اگه درست یادم باشه من دومی از چپ بودم ....... 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام تحلیلت کنم الان من؟:w00: تا قبل از این نمیتونستم تحلیلی انجام بدم ++++++++++++++++++++++++++++ 1-آقای بسیار محترمی هستند 2-هم جدی هست و هم شوخ،سخته باهاش جور شیخنده هاش رو هم دوست میدارم 3-من فکر کنم به زور باهاش جور شدم توی تور کاشان 4-یه خورده فکر کنم گوشه گیر هست 5-کم حرف،کشت منو تا حرف بزنه 6-صبور 7-آرام 8-دیر عصبانی میشه 9-با فکر و تامل زیاد حرف میزنه 10-با معرفته،البته بی معرفتچون به من نگفت قراره مورد تهاجم یک عده با آب قرار بگیرم:w00: 11-تصمیمات عجیب غریب و یکدفعه ای هم زیاد میگیره احتمالا،ما یه دونشون رو دیدیم فقط 12-همینا دیگه،کلا دوست خوبیه برا من:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ ببخشید دیر اومدم به نظر من یه پسر مودب و مهربون به موقعش شوخه و به موقعش جدیه مسئولیت پذیره و...... (این ... بعدا تکمیل میشود) من واقعا دوس دارم اگه کسی رو تحلیل میکنم عیباشم بگم ولی خب تو این برخوردای مجازی و اون چند دفعه برخورد حقیقی چیز بدی ندیدم ازت 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامتحلیلت کنم الان من؟:w00: تا قبل از این نمیتونستم تحلیلی انجام بدم ++++++++++++++++++++++++++++ 1-آقای بسیار محترمی هستند 2-هم جدی هست و هم شوخ،سخته باهاش جور شیخنده هاش رو هم دوست میدارم 3-من فکر کنم به زور باهاش جور شدم توی تور کاشان 4-یه خورده فکر کنم گوشه گیر هست 5-کم حرف،کشت منو تا حرف بزنه 6-صبور 7-آرام 8-دیر عصبانی میشه 9-با فکر و تامل زیاد حرف میزنه 10-با معرفته،البته بی معرفتچون به من نگفت قراره مورد تهاجم یک عده با آب قرار بگیرم:w00: 11-تصمیمات عجیب غریب و یکدفعه ای هم زیاد میگیره احتمالا،ما یه دونشون رو دیدیم فقط 12-همینا دیگه،کلا دوست خوبیه برا من:icon_gol: سلام حمید جان....... مرسی که اومدی......... آخه ترسیدم بهت بگم خودم هم مورد تهاجم قرار بگیرم......... شرمنده دیگه یه اتفاق غیر منتظره افتاد مجبور شدم بی خبر برم...........:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده