رفتن به مطلب

واقعا برای صداوسیمای ج .ا. متاسفم

m.sarmast

ارسال های توصیه شده

انتظار پخش مستقیم مراسم تدفین یکی از اسطوره های محبوب و مردمی رو از این رسانه میلی ندارم چون اصلا چنین انتظاری رو نمی رفت از این به ظاهر آدم ها ولی اطلاع رسانی برای مراسم چنین مردی وظیفه صداوسیما بود که انجام نشد.

واقعا براشون متاسفم و واقعا از این قضیه عصبیم.

واقعا امروز عقاب از شهر کلاغ ها پر کشید.خوش به حالت ناصر خان

parvaz.jpg

• Like 26
لینک به دیدگاه

امجدیه میشه آزادی

امامزاده پنج تن میشه بهشت زهرا

خمینی میشه علپور

اینا ینی از جنازشم ترسیدن !

خوش ب حالش ک دیگه تو این هوای مسموم نفس نمیکشه

• Like 10
لینک به دیدگاه

روح ناصر خان شاد :icon_gol:

یه رفیق داشتیم تو مهندسان به اسم "تک و تنها"

آواتورش خیلی قشنگ بود ...

آرم صدا و سیما بود که بجای اون الله بالا ، کله ی پینو کیو بود با دماغ درازش........

• Like 13
لینک به دیدگاه

با اوون که فوتبالی نیستم اما ناصر خان و دوس داشتم... خیلی دلم میخواست تو مراسم تدفینش باشم اما متاسفانه مشهد بوودم.کلی دعا کردم واسش:w821::w821:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اسمش رسانه ملیه اما رسمش رسانه دولتیه

تا آقایون هستن که بیان جلوی دوربین و خودی نشون بدن و یه سری دروغ سر هم کنن که دیگه جایی برای امثال حجازی نمی مونه :icon_pf (34):

همون بهتر که از رسانه دورغ خبری در این باب پخش نشد !

• Like 7
لینک به دیدگاه

آتیلا حجازی امروز گفت: من از تمام مردم كه در مراسم پدرم شركت كردند، تشكر می‌كنم. واقعا سنگ تمام گذاشتند و گله دارم از صدا و سیما كه در طول این چند روز، یک بار در برنامه‌های تلویزیونی اعلام نكردند كه مراسم پدرم چه زمانی برگزار می‌شود. اگر زمان مراسم امروز اعلام می‌شد، جمعیت بیشتری به ورزشگاه آزادی می‌آمد و مراسم با شكوه بیشتری برگزار می‌شد.

وی خطاب به رییس سازمان صداوسیما گفت: آقای ضرغامی! پدرم مرد! آیا پس از مرگ، هنوز هم او ممنوع‌التصویر است؟

گفتنی است، ناصر حجازی بعد از انتقاداتی كه به عملكرد دولت و وضعیت فعلی داشت، ممنوع‌التصویر شده بود!

• Like 12
لینک به دیدگاه

درود بي پايان به روح ان جاويد

ناصرخان 2سال پيش تقريبا هفته يه بار ميديدم واقعا مرد متواضع بود كلاس ادبش يه چيز ابهتش ادمو ميگرفت از كسي بد نگفت حيف حيف

صداوسيما كه فقط اسمش مونده تنها ابروش همون فوتبال و برنامه نود هست كه با ناصرخان ها داره اندك بيننده رو براي دو ساعت سرگرم ميكنه

صدا و سيما كه 5تا شبكه همشون اذان ميگن وسط فوتبال مستقيم ول نميكنن از اينا چه انتظاري ميشه داشت جز تمجيد از دولت خدمتگذار

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...