m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ انتظار پخش مستقیم مراسم تدفین یکی از اسطوره های محبوب و مردمی رو از این رسانه میلی ندارم چون اصلا چنین انتظاری رو نمی رفت از این به ظاهر آدم ها ولی اطلاع رسانی برای مراسم چنین مردی وظیفه صداوسیما بود که انجام نشد. واقعا براشون متاسفم و واقعا از این قضیه عصبیم. واقعا امروز عقاب از شهر کلاغ ها پر کشید.خوش به حالت ناصر خان 26 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ چه توقع دیگه ای داشتین! فقط کسانی استحقاق منت رسانه ملی رو دارن که بصیرت داشته باشن!!!!!!! 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ تاسف برای یک بیمار روحی که غرق در ساندیــس انگور است،فایده ای ندارد........ 18 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ امجدیه میشه آزادی امامزاده پنج تن میشه بهشت زهرا خمینی میشه علپور اینا ینی از جنازشم ترسیدن ! خوش ب حالش ک دیگه تو این هوای مسموم نفس نمیکشه 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ روح ناصر خان شاد یه رفیق داشتیم تو مهندسان به اسم "تک و تنها" آواتورش خیلی قشنگ بود ... آرم صدا و سیما بود که بجای اون الله بالا ، کله ی پینو کیو بود با دماغ درازش........ 13 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ عقاب از شهر کلاغ ها پرید... خیلی مرد بود.. 9 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ با اوون که فوتبالی نیستم اما ناصر خان و دوس داشتم... خیلی دلم میخواست تو مراسم تدفینش باشم اما متاسفانه مشهد بوودم.کلی دعا کردم واسش:w821::w821: 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اسمش رسانه ملیه اما رسمش رسانه دولتیه تا آقایون هستن که بیان جلوی دوربین و خودی نشون بدن و یه سری دروغ سر هم کنن که دیگه جایی برای امثال حجازی نمی مونه :icon_pf (34): همون بهتر که از رسانه دورغ خبری در این باب پخش نشد ! 7 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آتیلا حجازی امروز گفت: من از تمام مردم كه در مراسم پدرم شركت كردند، تشكر میكنم. واقعا سنگ تمام گذاشتند و گله دارم از صدا و سیما كه در طول این چند روز، یک بار در برنامههای تلویزیونی اعلام نكردند كه مراسم پدرم چه زمانی برگزار میشود. اگر زمان مراسم امروز اعلام میشد، جمعیت بیشتری به ورزشگاه آزادی میآمد و مراسم با شكوه بیشتری برگزار میشد. وی خطاب به رییس سازمان صداوسیما گفت: آقای ضرغامی! پدرم مرد! آیا پس از مرگ، هنوز هم او ممنوعالتصویر است؟ گفتنی است، ناصر حجازی بعد از انتقاداتی كه به عملكرد دولت و وضعیت فعلی داشت، ممنوعالتصویر شده بود! 12 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ درود بي پايان به روح ان جاويد ناصرخان 2سال پيش تقريبا هفته يه بار ميديدم واقعا مرد متواضع بود كلاس ادبش يه چيز ابهتش ادمو ميگرفت از كسي بد نگفت حيف حيف صداوسيما كه فقط اسمش مونده تنها ابروش همون فوتبال و برنامه نود هست كه با ناصرخان ها داره اندك بيننده رو براي دو ساعت سرگرم ميكنه صدا و سيما كه 5تا شبكه همشون اذان ميگن وسط فوتبال مستقيم ول نميكنن از اينا چه انتظاري ميشه داشت جز تمجيد از دولت خدمتگذار 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ رشتیاش بیان تو مسجد خیابون سعدی دارن واسش سوم میگیرن روحش شاد یادش گرامی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده