سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ چند ساله که با یه پسری دوسته همسن خودشه اما پسره یه سال زودتر ازش وارد دانشگاه شده. میگه خیلی پسره خوبیه و جونش برای من درمیره ! نه اهل دود و دمه نه اهل کثافت کاری تاحالا هم با حرمت و احترام رابطه مونو ادامه دادیم یه رابطه کاملا سالم میگه پسره از یه خونواده خیلی خوبیه با اصل و نسب همشهریمه پسره خیلی کاریه از همون دوره دانشجویی واسه خودش کار نیمه وقت داشته و با هدف و برنامه ریزی میره جلو قراره دوسال دیگه باهم برن زیر یه سقف وقتی که دختره فوقشو تموم کرد و پسره تونست یه مقدار پول پس انداز کنه وقتی برنامه روزانه پسره رو واسم تعریف کرد واقعا کف کردم بهش گفتم اگه اینجور که میگی هست پس باید بهت تبریک بگم چون تو یکی از اون پسرای کمیاب این دوره زمونه رو تور کردی خیلی خوش بحالش شد گفت میدونه و خیلی دوستش داره دم به ساعت رابطه اس ام اسی و تلفنی بینشون برقراره . . . . . . امروز اما یه چیزی کشف کردم دختره با یه پسر تهرونی دوسته باهاش بیرون هم میره و ............ دنبال راهیم تا فقط یه سوال ازش بپرسم چرا؟ چرا اینکارو می کنه؟ به نظر شما چرا دختر پسرای ما نه اصلا ما ایرانی ها اینقدر همه چیزمون تناقض داره مردزن دار یه زن تو خونه داره چن تا اون بیرون زن شوهردار با بقال سرکوچه - مرد همسایه بالاییه و...... دخترا ده ده تا دوست پسر دارن پسرا هوارتا هوار تا هوارتا پسره میره خواستگاری سیگار می کشه نمیگه معتاده نمیگه مشروب می خوره نمیگه اصلا سرتاپاش گنده ولی نمیگه طرفدار مشی 30 آ30 موافقه ولی وقتی تو جمع مخالفاست خوشو هم رنگ جماعت میکنه پیرهن 20 تومنی رو میگه 100 تومن خریدم بچه یه خونواده متوسط کارمندیه ولی خودشو قد یه تاجرزاده معرفی می کنه واقعا به نظرتون تو همچین جامعه ای که همه زندگی های یواشکی دارن میشه حرفی از اعتماد زد؟ راهکار چیه؟ 39 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بنده به این نتیجه رسیدم که بحث در مورد این چیزها بی فایده هست... برای هر چیزی معمولا این افراد یک راه فراری پیدا میکنند... و کلا هر چیزی رو به گند میکشند... چون حوصله ی بحث ندارم فقط همین رو میگم که انتظار نداشته باشید همه آدم باشند... 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بنده به این نتیجه رسیدم که بحث در مورد این چیزها بی فایده هست... برای هر چیزی معمولا این افراد یک راه فراری پیدا میکنند... و کلا هر چیزی رو به گند میکشند... چون حوصله ی بحث ندارم فقط همین رو میگم که انتظار نداشته باشید همه آدم باشند... ممنون داداشی از اینکه اومدی و حوصله به خرج دادی و بی حوصله گی هاتو اینجا و اونجا بیان کردی منم نخواستم با یه تاپیک جامعه را اصلاح کنم !!!! 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون داداشی از اینکه اومدی و حوصله به خرج دادی و بی حوصله گی هاتو اینجا و اونجا بیان کردی منم نخواستم با یه تاپیک جامعه را اصلاح کنم !!!! منم نگفتم میخواید جامعه رو اصلاح کنید که... نظرم رو گفتم... بی حوصله نیستم... همونطور که گفتم نمیشه انتظار داشت همه با اخلاق باشند و براساس اون رفتار کنند... خیلی ها حتی نمیدونند چی هست... دلیلی نمیشه برای این رفتار ها آورد چون پایه ای ندارند... در نتیجه گفتم بحث در این مورد فایده ای نداره... این نظر منه... همین... منظوری نداشتم که... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ منم نگفتم میخواید جامعه رو اصلاح کنید که... نظرم رو گفتم... بی حوصله نیستم... همونطور که گفتم نمیشه انتظار داشت همه با اخلاق باشند و براساس اون رفتار کنند... خیلی ها حتی نمیدونند چی هست... دلیلی نمیشه برای این رفتار ها آورد چون پایه ای ندارند... در نتیجه گفتم بحث در این مورد فایده ای نداره... این نظر منه... همین... منظوری نداشتم که... بحث سر با اخلاق بودن همه نیس طرف می تونه هر خصیصه اخلاقی داشته باشه ولی خیلی راحت اونو بیان کنه بحث رو تناقض درون و بیرونمونه تو بیشتر کشورا هیچ کس خودشو رفتارا و اخلاقیات خودشو سانسور نمی کنه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ من که به اکثر مردم حق میدم همه کارشون یواشکی باشه. بچه ای را که از بچگی بزنن تو سرش،وقتی بزرگ میشه و شما دستت را میاری بالا،ناخودآگاه سرشو میدزده و میترسه..... حکایت امروز اکثر جوانان ما هم تو این مملکت همینه. از بس تو اکثر زمینه ها تحقیر شدن و بهشون توهین شده،خودشون نمیفهمند از زندگی چی میخوان. 15 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بحث سر با اخلاق بودن همه نیس طرف می تونه هر خصیصه اخلاقی داشته باشه ولی خیلی راحت اونو بیان کنه بحث رو تناقض درون و بیرونمونه تو بیشتر کشورا هیچ کس خودشو رفتارا و اخلاقیات خودشو سانسور نمی کنه خوب اینم خودش بخشی از اخلاق هست... اگر اشتباه نکنم توی هرم مازلو هم جزو self-actualization بود... کاملا به اخلاق و منش فرد ربط داره... در مورد کشور های دیگه هم نمیتونیم ما بیاییم با این همه اطمینان نظر بدیم... حتی یک جامعه شناس هم نمیتونه با این اطمینان نظر بده... چیزی که میتونیم بگیم اینه که به دلایلی رسیدن به اخلاق و رشد فکری در اون کشور ها راحت تر هست... همین... نه بیشتر... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون ببخشید تاپیک زدم مثل اینکه اشتباه از من بود همه علامه دهر شده اند و من یکی این ته صف موندم حالا که هیچ چیزی جای بحث نداره خب گفتگوی ازاد هم معنی نداره 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون ببخشید تاپیک زدم مثل اینکه اشتباه از من بودهمه علامه دهر شده اند و من یکی این ته صف موندم حالا که هیچ چیزی جای بحث نداره خب گفتگوی ازاد هم معنی نداره سارا خانوم چرا اینقدر ناراحت میشی من که چیزی نگفتم... اصلا تاپیک برای همینه دیگه... هر کس میاد نظرش رو میگه... شما ممکنه موافق باشی ممکنه مخالف باشی... منم نگفتم چیزی جای بحث نداره... گفت نتیجه ای نداره... دلیلش رو هم گفتم... حالا شاید غلط باشه... لازم نیست اینقدر ناراحت بشید که... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سارا خانوم چرا اینقدر ناراحت میشی من که چیزی نگفتم... اصلا تاپیک برای همینه دیگه... هر کس میاد نظرش رو میگه... شما ممکنه موافق باشی ممکنه مخالف باشی... منم نگفتم چیزی جای بحث نداره... گفت نتیجه ای نداره... دلیلش رو هم گفتم... حالا شاید غلط باشه... لازم نیست اینقدر ناراحت بشید که... باشه مرسی اون جور که شما میگید هیچ چیز تو این دنیا ارزش بحث نداره ولی موندم چرا .......... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ غیر از اون مساله خیانت، بقیه یواشکی بودن ها به خاطر اینه که ما اگر خودمون باشیم از طرف بقیه واکنش خوبی نمیبینیم. فکر میکنیم اگر خودمون باشیم کافی نیست. 9 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع بحث مملکت ایران هست!مملکتی که این مسائل شاکله اصلی اون رو تشکیل میده!نه تو این مملکت اعتماد مطلق نمی گم اصلا ولی بوجود نخواهد امد به هیچکس مگر مواردی!پدر و مادر!و برخی افراد کمیاب ملت ما در یک بیراهه به نظر شخص من غیر قابل بازگشت قدم گذاشته که هر ادمی هر انسانی رو ناخواسته هم رهسپار این مسیر پوچ و باطل خواهد کرد!واقعیتش امروز کتابخانه رفیق و هم محلیمون رو دیدم عجیب حالش گرفته بود!وقتی از جریان با خبر شدم برگشتم به گذشته و خودم همون اتفاقات رو تجربه کردم!از خودم بی خودم انگار با مشکلاتش دارم زندگی میکنم واقعا سفر افرینش ایران و ایرانی غمنامه ای هست که حتی خالق ان را هم تاب تحمل نیست زندگی از دید من یک تراژدی بود با هدفی نا معلوم! عجب خواب پریشانی است دنیا. . . 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ امروز رفتم کتاب جامعه شناسی گیدنزرو خریدم خیلی باحال بود ومطالعش واقعا ارزشمنده ولی هرچی میخونم میبینم اصلا ایا واژه اجتماع برامون تعریف شده هست؟ اصلا مدنیت هست؟ اگه پاسخ واقعی وبه دور ازاحساسات رو درنظر بگیریم شاید راحتتر بشه درک کرد که چرا تو ایران اتفاقاتی که میتونه هرجای دیگه دنیا هم رخ بده با توان n ام داره روی میده شاید جواب خیلی ازچرا هامونو پیدا کنیم 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ بنظر من هم این حرفا بی فایده هست البت زدنشون بی اشکاله من نهایتا به این نتیجه رسیدم که آدم باید خودش رو بسازه! وقتی که خودت رو بسازی و همه جوره درست باشی همه چیزت جوره همه خوبیا همه فرصتای خوب خوشبختی و... همه چی میاد سراغت! چون تو خوبی و خوب فکر میکنی این خیلی مهمه والسلام... 13 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من فقط یه راهکار پیدا کردم اونم اینه که از خودم شروع کنم. خیلی با اون نهایتی که دوست دارم بهش برسم, فاصله دارم. اما راهی است که باید خودمون تک تک بریم تا کم کم جامعه اصلاح بشه. 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا مصداق این موضوع رو در چند ماه اخیر زیاد دیدم. با یکی از رفیقام داشتم حرف میزدم که با دختری برای ازدواج قرار داشت. بعد دختره مچشو گرفته بود و رابطه شون داغون شده بود. اومدم بهش دلداری بدم پیش خودم گفتم حتما خیلی دختره رو نمیخواسته رفته دنبال کسی دیگه. بنابراین گفتم عیبی نداره بابا چیزی که زیاده دختر. برگشت گفت آخه هیچکس فلانی نمیشه. :jawdrop: خب اگه هیچکس برات فلانی نمیشه برای چی رفتی دنبال یکی دیگه :w00: به نظر من این نسل تکلیفش با خودش مشخص نیست. اصلا با موضوع اخلاقی قضیه کاری نداریم. این تناقض رفتاری واسم عجیبه. :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا به حس اعتماد هم مثل خیلی از احساسات سرکوفت شده دیگه ما پاسخ درستی نمیدن دقیقا مثل نیاز ما با داشتن ارتباط با جنس مخالفمون یا اصلا حتی داشتن س ..ک..س. با اونها محدودیت و فشاری که بیرون وچود داره به مرور به داخل و درون ما هم هم رخنه میکنه ومامیشیم ادمایی که ازادی نداریم و برای خودمون حق ازادی قایل نیستم در نتیچه سعی میکنیم همه رفتارمون یواشکی و مخفیانه باشه.. مهم اینه که حداقل خودمون کمی فشار های و محدودیت های بیرون رو به درون و فکر و روانمون راه ندیم وکمی ازاد تر بیاندیشیم و رهاتر رفتار کنیم نترسیم تا صلدق باشیم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فعلا شبکه فارسی 1 همه رفتارا(دخترا مخصوصا) رو تحت الشعاع قرار داده 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻦ"ﻣﺴﻮﺍﮎ"ﺿﺮﺭ ﺩﺍﺭﻩ،ﺍﻻﻥ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺩﺭﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ ... !!! همه دور هم جمع میشدیم یواشکی مسواک میزدیم. چرا همه ما ایرانی ها هرچیزو که فکر میکنیم بده یواشکی انجام میدیم،جای سئواله. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده