رفتن به مطلب

حق راي براي زنان

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

از اول عمرم تا بحال برايم بسيار مهالک در بر و بحر اتفاق افتاده و هيچکدام به بدنم لرزه درنيامده بود* ، آخر ما هر چه تامل مي کنيم مي بينيم خداوند قابليت در زن ها قرار نداده ست که لياقت انتخاب کردن را داشته باشند ، اينها از آن زمره ند که عقول شان استعداد ندارد و در حقيقت تحت قيوميت قرار دارند ، چطور ممکن است به اينها حق انتخاب کردن داده شود”

*در ارتباط با پيشنهاد چند تن از نمايندگان مترقي مجلس داير بر منظور کردن حق راي براي زنان در قانون اساسي مشروطيت / جلسه يازدهم شعبان سال قمري 1329

سخنراني مرحوم مدرس در مجلس

هیچی.همین دیگه.

• Like 11
لینک به دیدگاه
از اول عمرم تا بحال برايم بسيار مهالک در بر و بحر اتفاق افتاده و هيچکدام به بدنم لرزه درنيامده بود* ، آخر ما هر چه تامل مي کنيم مي بينيم خداوند قابليت در زن ها قرار نداده ست که لياقت انتخاب کردن را داشته باشند ، اينها از آن زمره ند که عقول شان استعداد ندارد و در حقيقت تحت قيوميت قرار دارند ، چطور ممکن است به اينها حق انتخاب کردن داده شود”

*در ارتباط با پيشنهاد چند تن از نمايندگان مترقي مجلس داير بر منظور کردن حق راي براي زنان در قانون اساسي مشروطيت / جلسه يازدهم شعبان سال قمري 1329

هیچی.همین دیگه.

واقعا اگر این موجود بی لیاقت نبود اون وقت همچین موجود دوپای بی خردی هم وجود نداشت و خیال همه راحت بود:w00:

• Like 6
لینک به دیدگاه

هیچی.همین دیگه.

لطفا منبع معتبر ارائه کنین.

طبق شناختی که من از مرحوم مدرس دارم بعید میدونم چنین سخنی بر زبان آورده باشن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا اینا که خیلی خوب وابرومندانه تر از تزهای فلسفی درکتب محققین برجستشون ویه سری .... هست!

به هرحال نهایت ایدئولوژی های دینی به جاهای بهترازاین ختم نمیشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
بابا اینا که خیلی خوب وابرومندانه تر از تزهای فلسفی درکتب محققین برجستشون ویه سری .... هست!

به هرحال نهایت ایدئولوژی های دینی به جاهای بهترازاین ختم نمیشه

والا سجاد جون دست و پامون بسته هست.همینم تا فردا پاک نشه کلی ازادی توش خوابیده

وگرنه تو نص صریح قران اومده که مرد مالک زن هست و این حق رو داره که اونو بزنه.

هی بابا هی.چی بگیم که الان باز همش دود میشه.

کی این چشم و گوشا میخواد باز بشه من توش موندم دیگه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
حمید جان لطف کن منبع معتبر برای این سخن مدرس بذار بدون منبع قابل قبول نیس

منتظریم مرسی

یه لحظه صبر کن الان پیدا میکنم جیگر:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حمید جان لطف کن منبع معتبر برای این سخن مدرس بذار بدون منبع قابل قبول نیس

منتظریم مرسی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بسه؟

در ضمن آیت الله مدرس نه مدرس

• Like 5
لینک به دیدگاه

بسه؟

در ضمن آیت الله مدرس نه مدرس

:ws3::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب چیزی که توی لینک زیر اومده هنوز با شناختی که من از مرحوم مدرس دارم فرق داره. شایدم شناخت من اشتباه بوده. که میرم در این مورد برای خودم تحقیق میکنم.

اینم خودنم

"گفتار مدرس منبطق با شرایط خاص فکری، دینی، فرهنگی و موقعیت خاص زن در آن محیط بود و اساسا نمی‌توان به هیچ صورتی بر وی خرده گرفت."

ادامشو میتونید از لینک زیر بخونید.

البته خوبه حرفای مصدق رو هم از همین لینک بالا خوند.

خب دیگه من میرم برای خودم تحقیق بیشتر میکنم.

از شقایق عزیز و حمید عزیزم بسیار بسیار سپاس:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب چیزی که توی لینک زیر اومده هنوز با شناختی که من از مرحوم مدرس دارم فرق داره. شایدم شناخت من اشتباه بوده. که میرم در این مورد برای خودم تحقیق میکنم.

اینم خودنم

"گفتار مدرس منبطق با شرایط خاص فکری، دینی، فرهنگی و موقعیت خاص زن در آن محیط بود و اساسا نمی‌توان به هیچ صورتی بر وی خرده گرفت."

ادامشو میتونید از لینک زیر بخونید.

البته خوبه حرفای مصدق رو هم از همین لینک بالا خوند.

خب دیگه من میرم برای خودم تحقیق بیشتر میکنم.

از شقایق عزیز و حمید عزیزم بسیار بسیار سپاس:icon_gol:

جناب شیخ من فقط حرف هایی که مدرس تو اون جلسه زده رو نوشتم.اگه دقت کنی توضیحی ندادم و یا بهش فحش ندادم که آره فلان و بهمان هست.

من شناختی از شما ندارم.اما یه چیز رو خوب میدونم.هر وقت هر کار اشتباه یا حرف اشتباهی از روحانیون یا افراد مذهبی بوده همیشه یه جواب شنیدیم

اینکه این مال اون موقع بوده.دیگه این جواب حالم و به هم میزنه.

شمام به تحقیقت برس

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

1)من تاحالا نه شنیدم ونه خوندم که بگن حرف روحانیون ومبلغان دین 100% صحیحه وهرچی میگن باید بهش عمل کرد یاقبولش کرد(به همین خاطر هست که تعداد محدودی از اینها میشن مرجع تقلید)

2)من نمیدونم چه اصراریه دینو با پیرواش بسنجیم

شما وقتی 90 درصد دانشجوهای توی یه درس میوفتن نتیجه میگیرید سرکلاس استادی درس نداده و اومده جک گفته واخر ترم همه افتادن؟یا بی سواد بوده؟

3)پیامبر میاد دست دخترشو (حضرت فاطمه)رو میبوسه اونوقت چطور میشه تحقیر مقام زن رو قبول کرد؟یاپیامبر دخترش رو ام ابیها میخونه

نه تنها درمورد حضرت فاطمه بلکه درمورد زنهای دیگه هم درتاریخ اسلام بی احترامی وجود نداره

درمورد کتک زدن هم که شما فرمودید لطفا دوباره ایه مربوطه رو با معنی وتفسیر مطالعه بفرمایید مطمئنا نظرتون تغییر خواهد کرد:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
جناب شیخ من فقط حرف هایی که مدرس تو اون جلسه زده رو نوشتم.اگه دقت کنی توضیحی ندادم و یا بهش فحش ندادم که آره فلان و بهمان هست.

من شناختی از شما ندارم.اما یه چیز رو خوب میدونم.هر وقت هر کار اشتباه یا حرف اشتباهی از روحانیون یا افراد مذهبی بوده همیشه یه جواب شنیدیم

اینکه این مال اون موقع بوده.دیگه این جواب حالم و به هم میزنه.

شمام به تحقیقت برس

حمید جان من از که ناراحت نشدم فقط منبع خواستم که تو هم دمت گرم منابع رو دادی. فقط منظورم این بود که اگه مطلب مهمیو از فرد مهمی نقل میکنیم باید منبع معتبر ارائه کنیم همین عزیزم.

در خصوص اون قسمت قرمز فقط بگم: حافظم که حافظ بود معصوم نبود چه برسه به روحانی.

در خصوص اون قسمت آبیم فقط بگم: درسته شرایط زمانی و مکانی تاثیر دارن توی دادن نظرات هم دینی هم غیر دینی, اما گفتن همین جمله ای که گفتی کافی نیست و باید دلایل رو هم ذکر کرد و با منطق بحث کرد.

رک بگم منم از گفتن این جمله آبی جهت ماسمالی کردن حرفا حالت خیلی بدی بهم دست میده.:smiley (18):

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

1)من تاحالا نه شنیدم ونه خوندم که بگن حرف روحانیون ومبلغان دین 100% صحیحه وهرچی میگن باید بهش عمل کرد یاقبولش کرد(به همین خاطر هست که تعداد محدودی از اینها میشن مرجع تقلید)

شما وقتی 90 درصد دانشجوهای توی یه درس میوفتن نتیجه میگیرید سرکلاس استادی درس نداده و اومده جک گفته واخر ترم همه افتادن؟یا بی سواد بوده؟

3)پیامبر میاد دست دخترشو (حضرت فاطمه)رو میبوسه اونوقت چطور میشه تحقیر مقام زن رو قبول کرد؟یاپیامبر دخترش رو ام ابیها میخونه

نه تنها درمورد حضرت فاطمه بلکه درمورد زنهای دیگه هم درتاریخ اسلام بی احترامی وجود نداره

درمورد کتک زدن هم که شما فرمودید لطفا دوباره ایه مربوطه رو با معنی وتفسیر مطالعه بفرمایید مطمئنا نظرتون تغییر خواهد کرد:w16:

دوس ندارم بحث اعتقادی کنم.به اندازه کافی از این بحث ها کردم.:icon_gol:

حمید جان من از که ناراحت نشدم فقط منبع خواستم که تو هم دمت گرم منابع رو دادی. فقط منظورم این بود که اگه مطلب مهمیو از فرد مهمی نقل میکنیم باید منبع معتبر ارائه کنیم همین عزیزم.

در خصوص اون قسمت قرمز فقط بگم: حافظم که حافظ بود معصوم نبود چه برسه به روحانی.

در خصوص اون قسمت آبیم فقط بگم: درسته شرایط زمانی و مکانی تاثیر دارن توی دادن نظرات هم دینی هم غیر دینی, اما گفتن همین جمله ای که گفتی کافی نیست و باید دلایل رو هم ذکر کرد و با منطق بحث کرد.

رک بگم منم از گفتن این جمله آبی جهت ماسمالی کردن حرفا حالت خیلی بدی بهم دست میده.:smiley (18):

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

موارد 1و2و3 بسیار تایید میشه.

سپاس که بجا گفتی عزیز

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوس ندارم بحث اعتقادی کنم.به اندازه کافی از این بحث ها کردم.:icon_gol:

:icon_gol:

بنده هم یه ربع با خودم کلنجاررفتم تا پست زدم.چون متاسفانه فقط یه موضوعی رو مطرح میکنیم ودوطرف میخوایم همدیگرو مجاب کنیم واین بی فایدست

چون دیدم شاید از حرف یه ادمیکه ممکنه اشتباه کنه یه نتیجه کلی درمورد دین گرفته بشه لازم دونستم از اعتقاداتم دفاع کنم

ولی از شما هم به خاطر اینکه کمک کردید با عقاید این اقا بیشتر اشنا بشم کمال تشکر رو دارم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنده هم یه ربع با خودم کلنجاررفتم تا پست زدم.چون متاسفانه فقط یه موضوعی رو مطرح میکنیم ودوطرف میخوایم همدیگرو مجاب کنیم واین بی فایدست

چون دیدم شاید از حرف یه ادمیکه ممکنه اشتباه کنه یه نتیجه کلی درمورد دین گرفته بشه لازم دونستم از اعتقاداتم دفاع کنم

ولی از شما هم به خاطر اینکه کمک کردید با عقاید این اقا بیشتر اشنا بشم کمال تشکر رو دارم:icon_gol:

هدف این نبود که نتیجه کلی در مورد دین گرفته بشه.هدف من آشنایی بچه ها با یکی از افکار این مرد بزرگ تاریخ ایران اسلامی بود

• Like 3
لینک به دیدگاه
هدف این نبود که نتیجه کلی در مورد دین گرفته بشه.هدف من آشنایی بچه ها با یکی از افکار این مرد بزرگ تاریخ ایران اسلامی بود

دوست عزیز شما چرا همه حرفارو به خودت میگیری

بنده عرض کردم شایداین نتیجه گرفته بشه(به هرحال میگن طرف روحانیه حتما حرفی که میزنه مطابق با دینه)متاسفانه از این اشتباهات زیاد بوده( توهین آيت الله مطهری به فردوسی) وگرنه وضعیت دین الان اینگونه نبود :icon_pf (34):

دقیقا منم به همین خاطر از شما ممنونم

موفق باشید
  • Like 3
لینک به دیدگاه
دوست عزیز شما چرا همه حرفارو به خودت میگیری

بنده عرض کردم شایداین نتیجه گرفته بشه(به هرحال میگن طرف روحانیه حتما حرفی که میزنه مطابق با دینه)متاسفانه از این اشتباهات زیاد بوده( توهین آيت الله مطهری به فردوسی) وگرنه وضعیت دین الان اینگونه نبود :icon_pf (34):

دقیقا منم به همین خاطر از شما ممنونم

موفق باشید

من به خودم نگرفتم.:w58::ws52:

فقط هدفم رو گفتم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...