hodaa 5488 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2011 یه بار تو ماهواره تو یه برنامه ای نشون میداد این مانکن ها برای اینکه نفسشون نسبت به غذا کشته بشه اول همون غذا رو میدن بعد وادارشون می کنن گلاب به روتون انگشت تو حلق کرده و هرچی خورده بودن رو .....درضمن تنها این مانکن ها نیستند تو خود همین کشور ما چه دخترها و خانومهایی هستن که با داروهای این دکتر تقلبی (مظاهری )میخوان به این سایز برسن من نمیدونم هیکل مترسکی ( به قول بابام ادم اینارو می بینه یادعروسکای 5 قرونی اون زمون می افته ) چه زیبایی داره اخه دقیقا..... خیلی از دخترها واسه وزن کم کردن قرص هایی مصرف میکنن که اصلا نمیدونن توش چی هست.....یا بدون مشاوره با پزشک رژیم های سختی میگیرن.....که باعث خیلی بیماری ها میشه....کمترین آسیبش اینه که باعث ریزش مو میشه 6
کتایون 15176 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 بخوای یه 5 کیلویی دم دست اضافه دارما با كمال میل پذیرای این 5 کیلو هستم... 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 یک دلیلی که باعث میشه قضیه لاغر شدن انقدر برای دخترا مهم باشه اینکه اغلب لباس هایی که تو بازار هست برای لاغرها مناسبه. :w00: 3
داريوش 2148 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 متاسفانه وقتي كه راه ميرن ادم دلش ميسوزه براي اين مانكن ها كه چرا اينقدر لاغرن تا حدي كه هر لحظه ادم فكر ميكنه از شدت ضعف الانه كه بيافته پايين اخه ادمي كه دنده ها و استخون هاش معلوم باشه كه نميشه گفت زيبا 5
EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 اين بيماری هر روز داره گسترده تر میشه این روزا...دخترا همه از چاقی می ترسن...و من در حسرت 5 کیلو وزنم... me 2 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده دقیقا". هر کی هم بهش می گفت چرا این کار؟ می گفت درامدش خوبه ...کار مورد علاقمه :w821: فکر کن کسی که تو یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران 7 ترمه درسشو تموم خونده!!! این بشر فردا می خواد مادر شه. بدنش می کشه؟ 4
EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 یه بار تو ماهواره تو یه برنامه ای نشون میداد این مانکن ها برای اینکه نفسشون نسبت به غذا کشته بشه اول همون غذا رو میدن بعد وادارشون می کنن گلاب به روتون انگشت تو حلق کرده و هرچی خورده بودن رو .....درضمن تنها این مانکن ها نیستند تو خود همین کشور ما چه دخترها و خانومهایی هستن که با داروهای این دکتر تقلبی (مظاهری )میخوان به این سایز برسن من نمیدونم هیکل مترسکی ( به قول بابام ادم اینارو می بینه یادعروسکای 5 قرونی اون زمون می افته ) چه زیبایی داره اخه نگو سارا کاملا موافقم که اینا کارشون اشتباهه به نظر من بهترین راه برای کاهش وزن ورزشه که نه برگشت داره و نه عوارضی اما خیلی ها به قول تو هیکل مترسکی یا از نظر من هیکل قلمی رو دوست دارن ،نمونه اش خود من یکی چاقی رو دوست داره یکی لاغری رو (به نظرم یه دیدگاه شخصیه ) 4
EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 دقیقا". هر کی هم بهش می گفت چرا این کار؟ می گفت درامدش خوبه ...کار مورد علاقمه :w821:فکر کن کسی که تو یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران 7 ترمه درسشو تموم خونده!!! این بشر فردا می خواد مادر شه. بدنش می کشه؟ از نظر من هیچ چیزی توی دنیا ارزش این رو نداره که بخوای حتی 1% سلامتیت رو به خطر بندازی بگو ادم عاقل خب درآمدش خوب اما فردا که 1000 تا درد اومد سراغت باید چند برابر این پولی رو که داری به دست میاری بدی تا تازه اگه به حال اولت برگردی توی این کار معمولا پول و شهرت آدم رو کور می کنه ؛اما بعد از این که آتیشا خوابید و هم پول به دست اومد و هم شهرت تازه فهمیدن چه چیزای مهم دیگه ای رو از دست دادن 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده خب بگو يهو هر روز روزه بگيرن!!!! تا در عوض به قول اينا اجر اخروي ودنيوي ببينن 3
EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 خب بگو يهو هر روز روزه بگيرن!!!!تا در عوض به قول اينا اجر اخروي ودنيوي ببينن البته این جوری فکر می کنیم که کار سختیه اما بعد از 2 هفته خیلی عادی می شه چون بدن به این سیستم عادت می کنه اما رفته رفته تحلیل می ره:icon_pf (34): اجر اخروی و دنیوی رو بخشیدن به اینا که یه وقت اون دنیا جاشون تنگ نشه :persiana__hahaha: 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 البته این جوری فکر می کنیم که کار سختیه اما بعد از 2 هفته خیلی عادی می شه چون بدن به این سیستم عادت می کنه اما رفته رفته تحلیل می ره:icon_pf (34): اجر اخروی و دنیوی رو بخشیدن به اینا که یه وقت اون دنیا جاشون تنگ نشه :persiana__hahaha: خب اينا قبلاً مثل فودال ها جهنم رو بنام خودشون كردن كه ايشاالله هر چه زودتر به اون ديار مسافرت كنن.... نه تو بگو روز بگيرن من ضامنشون ميشم برن بهشت 2
EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 خب اينا قبلاً مثل فودال ها جهنم رو بنام خودشون كردن كه ايشاالله هر چه زودتر به اون ديار مسافرت كنن.... نه تو بگو روز بگيرن من ضامنشون ميشم برن بهشت انشــــــــاا................. :ws21: باشه می گم (هر چند اگه بفهمن با این کار چه جای خوبی در کنار چه شخصیت های والایی توی اون دنیا نصیبشون می شه کلا از کار انصراف می دن )اما می گم شما که ضامن می شی خودت رو تا جلوی در بهشت راه میدن :persiana__hahaha: 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 انشــــــــاا................. :ws21: باشه می گم (هر چند اگه بفهمن با این کار چه جای خوبی در کنار چه شخصیت های والایی توی اون دنیا نصیبشون می شه کلا از کار انصراف می دن )اما می گم شما که ضامن می شی خودت رو تا جلوی در بهشت راه میدن :persiana__hahaha: نه من و راه نمیدن ولی تو چیکار داری من ضامن میشم 1
EOS 14528 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 نه من و راه نمیدن ولی تو چیکار داری من ضامن میشم طرف رو توی ده راه نمی دادن دنبال خونه کد خدا می گشت ؛ این هم شده حکایت شما 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 طرف رو توی ده راه نمی دادن دنبال خونه کد خدا می گشت ؛ این هم شده حکایت شما خب من فرق دارم من موبایل کدخدا رو دارم زنگ میزنم از ده بیاد بیرون...:jawdrop:..تو حالا بهشون بگو 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 من دوست ندارم مانکن باشم من دوست دارم ولی قدم کوتاه و استخوان بندیم درشته... 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 من دوست دارم ولی قدم کوتاه و استخوان بندیم درشته... اشکالی ندارد اصل نیت انسان است.....حضرت جاوید(ره) 1
ارسال های توصیه شده