hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه بار تو ماهواره تو یه برنامه ای نشون میداد این مانکن ها برای اینکه نفسشون نسبت به غذا کشته بشه اول همون غذا رو میدن بعد وادارشون می کنن گلاب به روتون انگشت تو حلق کرده و هرچی خورده بودن رو .....درضمن تنها این مانکن ها نیستند تو خود همین کشور ما چه دخترها و خانومهایی هستن که با داروهای این دکتر تقلبی (مظاهری )میخوان به این سایز برسن من نمیدونم هیکل مترسکی ( به قول بابام ادم اینارو می بینه یادعروسکای 5 قرونی اون زمون می افته ) چه زیبایی داره اخه دقیقا..... خیلی از دخترها واسه وزن کم کردن قرص هایی مصرف میکنن که اصلا نمیدونن توش چی هست.....یا بدون مشاوره با پزشک رژیم های سختی میگیرن.....که باعث خیلی بیماری ها میشه....کمترین آسیبش اینه که باعث ریزش مو میشه 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بخوای یه 5 کیلویی دم دست اضافه دارما با كمال میل پذیرای این 5 کیلو هستم... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یک دلیلی که باعث میشه قضیه لاغر شدن انقدر برای دخترا مهم باشه اینکه اغلب لباس هایی که تو بازار هست برای لاغرها مناسبه. :w00: 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه وقتي كه راه ميرن ادم دلش ميسوزه براي اين مانكن ها كه چرا اينقدر لاغرن تا حدي كه هر لحظه ادم فكر ميكنه از شدت ضعف الانه كه بيافته پايين اخه ادمي كه دنده ها و استخون هاش معلوم باشه كه نميشه گفت زيبا 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اين شبيه مانكن يا ميت؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اين بيماری هر روز داره گسترده تر میشه این روزا...دخترا همه از چاقی می ترسن...و من در حسرت 5 کیلو وزنم... me 2 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده دقیقا". هر کی هم بهش می گفت چرا این کار؟ می گفت درامدش خوبه ...کار مورد علاقمه :w821: فکر کن کسی که تو یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران 7 ترمه درسشو تموم خونده!!! این بشر فردا می خواد مادر شه. بدنش می کشه؟ 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار تو ماهواره تو یه برنامه ای نشون میداد این مانکن ها برای اینکه نفسشون نسبت به غذا کشته بشه اول همون غذا رو میدن بعد وادارشون می کنن گلاب به روتون انگشت تو حلق کرده و هرچی خورده بودن رو .....درضمن تنها این مانکن ها نیستند تو خود همین کشور ما چه دخترها و خانومهایی هستن که با داروهای این دکتر تقلبی (مظاهری )میخوان به این سایز برسن من نمیدونم هیکل مترسکی ( به قول بابام ادم اینارو می بینه یادعروسکای 5 قرونی اون زمون می افته ) چه زیبایی داره اخه نگو سارا کاملا موافقم که اینا کارشون اشتباهه به نظر من بهترین راه برای کاهش وزن ورزشه که نه برگشت داره و نه عوارضی اما خیلی ها به قول تو هیکل مترسکی یا از نظر من هیکل قلمی رو دوست دارن ،نمونه اش خود من یکی چاقی رو دوست داره یکی لاغری رو (به نظرم یه دیدگاه شخصیه ) 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا". هر کی هم بهش می گفت چرا این کار؟ می گفت درامدش خوبه ...کار مورد علاقمه :w821:فکر کن کسی که تو یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران 7 ترمه درسشو تموم خونده!!! این بشر فردا می خواد مادر شه. بدنش می کشه؟ از نظر من هیچ چیزی توی دنیا ارزش این رو نداره که بخوای حتی 1% سلامتیت رو به خطر بندازی بگو ادم عاقل خب درآمدش خوب اما فردا که 1000 تا درد اومد سراغت باید چند برابر این پولی رو که داری به دست میاری بدی تا تازه اگه به حال اولت برگردی توی این کار معمولا پول و شهرت آدم رو کور می کنه ؛اما بعد از این که آتیشا خوابید و هم پول به دست اومد و هم شهرت تازه فهمیدن چه چیزای مهم دیگه ای رو از دست دادن 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مانکن ها معمولا برای حفظ اندامشون شاید روزی یه وعده بیشتر غذا نمی خورن ، در نتیجه رفته رفته این قدر معده اشون کوچیک می شه که اگر خودشون هم بخوان بیشتر بخورن معده اشون قبول نمی کنه و پس می زنه به هر حال کسی که وارد دنیای مد می شه با آگاهی از همه این ها به راهش ادامه می ده خب بگو يهو هر روز روزه بگيرن!!!! تا در عوض به قول اينا اجر اخروي ودنيوي ببينن 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خب بگو يهو هر روز روزه بگيرن!!!!تا در عوض به قول اينا اجر اخروي ودنيوي ببينن البته این جوری فکر می کنیم که کار سختیه اما بعد از 2 هفته خیلی عادی می شه چون بدن به این سیستم عادت می کنه اما رفته رفته تحلیل می ره:icon_pf (34): اجر اخروی و دنیوی رو بخشیدن به اینا که یه وقت اون دنیا جاشون تنگ نشه :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ البته این جوری فکر می کنیم که کار سختیه اما بعد از 2 هفته خیلی عادی می شه چون بدن به این سیستم عادت می کنه اما رفته رفته تحلیل می ره:icon_pf (34): اجر اخروی و دنیوی رو بخشیدن به اینا که یه وقت اون دنیا جاشون تنگ نشه :persiana__hahaha: خب اينا قبلاً مثل فودال ها جهنم رو بنام خودشون كردن كه ايشاالله هر چه زودتر به اون ديار مسافرت كنن.... نه تو بگو روز بگيرن من ضامنشون ميشم برن بهشت 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خب اينا قبلاً مثل فودال ها جهنم رو بنام خودشون كردن كه ايشاالله هر چه زودتر به اون ديار مسافرت كنن.... نه تو بگو روز بگيرن من ضامنشون ميشم برن بهشت انشــــــــاا................. :ws21: باشه می گم (هر چند اگه بفهمن با این کار چه جای خوبی در کنار چه شخصیت های والایی توی اون دنیا نصیبشون می شه کلا از کار انصراف می دن )اما می گم شما که ضامن می شی خودت رو تا جلوی در بهشت راه میدن :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ انشــــــــاا................. :ws21: باشه می گم (هر چند اگه بفهمن با این کار چه جای خوبی در کنار چه شخصیت های والایی توی اون دنیا نصیبشون می شه کلا از کار انصراف می دن )اما می گم شما که ضامن می شی خودت رو تا جلوی در بهشت راه میدن :persiana__hahaha: نه من و راه نمیدن ولی تو چیکار داری من ضامن میشم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ نه من و راه نمیدن ولی تو چیکار داری من ضامن میشم طرف رو توی ده راه نمی دادن دنبال خونه کد خدا می گشت ؛ این هم شده حکایت شما 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ طرف رو توی ده راه نمی دادن دنبال خونه کد خدا می گشت ؛ این هم شده حکایت شما خب من فرق دارم من موبایل کدخدا رو دارم زنگ میزنم از ده بیاد بیرون...:jawdrop:..تو حالا بهشون بگو 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست ندارم مانکن باشم من دوست دارم ولی قدم کوتاه و استخوان بندیم درشته... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم ولی قدم کوتاه و استخوان بندیم درشته... اشکالی ندارد اصل نیت انسان است.....حضرت جاوید(ره) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده