خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمدرضا شریفی نیا با رز رضوی ازدواج کرد بعد از طلاق دادن خانم آزیتا حاجیان ازدواج مجدد کردند دوستان من از صحت و سقم این قضیه اطلاعی ندارم عكس زير بريده اي از مجله تماشا هست .... راست و دروغش به اين مجله مربوط ميشه (اینو هم از یه سایت دیدم) 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خوش اشتها ازين كم سنو سال تر پيدا نكرد؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شایعات چیه بابا :w00: اِ اِ اِ چرا میزنی:banel_smiley_52: .. خوبه گفتم از صحت و سقمش بی اطلاعم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اِ اِ اِ چرا میزنی:banel_smiley_52: .. خوبه گفتم از صحت و سقمش بی اطلاعم آدم از چیزی که خبر نداره دادار دودور نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدم از چیزی که خبر ندارهدادار دودور نمیکنه اااا بچه ها به هم توهين نكين بنده خدا خودشم نوشت كه نميدونم درسته يا نه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اااا بچه ها به هم توهين نكين بنده خدا خودشم نوشت كه نميدونم درسته يا نه مساله آبروی آدماست 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدم از چیزی که خبر ندارهدادار دودور نمیکنه :w410: چیز بدی که نگفتم عجباااااااااااااااااا:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مساله آبروی آدماست لابد شما تو فرهنگتون به این میگید بی آبرویی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لابد شما تو فرهنگتون به این میگید بی آبرویی نه تو فرهنگ من بلکه همه فرهنگها از قول کسی خبری گفتن که با آبروش بازی بشه تازه صحت و سقم اون خبر هم مشخص نباشه کار درستی نیست لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مساله آبروی آدماست به قول اون ضرب المثله تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها حالا من معذرت ميخوام 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به قول اون ضرب المثله تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزهاحالا من معذرت ميخوام 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:................................... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شنیدم اه از این رز رضوی خوشم نمیاد همون آزیتا بهتر بوده که........ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما تو کار خودمون موندیم به اینا چی کار دارین شایعس به نظرم. 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه همین که بگیم شایعس....نه اینکه یه پتک برداریم محکم بکوبیم تو سر اونی که بعد قرنی یه تاپیک زده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده