spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميگويند حدود ٧٠٠ سال پيش، در اصفهان مسجدي ميساختند. روز قبل از افتتاح مسجد، کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرين خرده کاري ها را انجام ميدادند. پيرزني از آنجا رد ميشد وقتي مسجد را ديد به يکي از کارگران گفت: فکر کنم يکي از مناره ها کمي کجه! کارگرها خنديدند. اما معمار که اين حرف را شنيد، سريع گفت : چوب بياوريد ! کارگر بياوريد ! چوب را به مناره تکيه بدهيد. فشار بدهيد. فششششششااااررر...!!! و مدام از پيرزن ميپرسيد: مادر، درست شد؟!! مدتي طول کشيد تا پيرزن گفت : بله ! درست شد !!! تشکر کرد و دعايي کرد و رفت... کارگرها حکمت اين کار بیهوده و فشار دادن مناره را پرسيدند ؟! معمار گفت : اگر اين پيرزن، راجع به کج بودن اين مناره با ديگران صحبت ميکرد و شايعه پا ميگرفت، اين مناره تا ابد کج ميماند و ديگر نميتوانستيم اثرات منفي اين شايعه را پاک کنيم... اين است که من گفتم در همين ابتدا جلوي آن را بگيرم ! 28 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایی این پیر زنها خیلی نمکن انقدر جوک بلتم از شون ولی خارج از اسپم هیچ وقت نمیشه جلوی حرف مفت ملت و گرفت ملت بیکارن تا یک کلاغ وچهل کلاغ کنن 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28: یعنی وقتی ما هم پیر شدیم اینجوری میشیم؟؟ 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمار خوب به اين ميگن!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خداکنه من تاوقتی زنده باشم که عذاب ندم دیگرانو. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا ادم که پیر میشه ایراد گیر میشو حراف 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شقي برام بفرست نه شقی براش نفرست 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا ادم که پیر میشه ایراد گیر میشو حراف اوستااااااااد ميفرموديه نه شقی براش نفرست شما چرا حرف زدي ؟ مگه سكوت نيستي ؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوستااااااااد ميفرموديه شما چرا حرف زدي ؟ مگه سكوت نيستي ؟ من سکوت بی سکوتم اینجا همه میدونن شما جدید اومدی؟ خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:یعنی وقتی ما هم پیر شدیم اینجوری میشیم؟؟ تو پیر نشده مثل اینی!!! مگه تو 79 سالت نبود راستی؟!!:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من سکوت بی سکوتماینجا همه میدونن شما جدید اومدی؟ خوش اومدی جديدا دست به كار شدم . از باشگاه كوچ كردم . البته اونجا هم خيلي وقته نرفتم اسم : پيشه : قصدت از آبجي شدن ما : 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو پیر نشده مثل اینی!!!مگه تو 79 سالت نبود راستی؟!!:jawdrop: :ws28: شما مگه منو میشناسی:w00: نه اشتباه گفتی من 90 سالمه جديدا دست به كار شدم . از باشگاه كوچ كردم . البته اونجا هم خيلي وقته نرفتم اسم : پيشه : قصدت از آبجي شدن ما : شما هم از باشگاه اومدی؟ مگه اونجا چه جور جایی بوده که همتون از اونجا کوچ میکنین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم:سیما پیشه: فعلا از سر کار انداختنم بیرون نمیدونم چی بشه آبجی شما بشم؟:w00: باید از داداش محمدم اجازه بگیرم بعد 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این پیرزنه احیانه همون ننه قمر شکرستان نبوده من این قصه رو اونجا دیدم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایی این پیر زنها خیلی نمکن انقدر جوک بلتم از شونولی خارج از اسپم هیچ وقت نمیشه جلوی حرف مفت ملت و گرفت ملت بیکارن تا یک کلاغ وچهل کلاغ کنن شقی جون دخترم تو هم خوب میشی!! 2 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:شما مگه منو میشناسی:w00: نه اشتباه گفتی من 90 سالمه شما هم از باشگاه اومدی؟ مگه اونجا چه جور جایی بوده که همتون از اونجا کوچ میکنین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم:سیما پیشه: فعلا از سر کار انداختنم بیرون نمیدونم چی بشه آبجی شما بشم؟:w00: باید از داداش محمدم اجازه بگیرم بعد آره از اونجا اومدم . دو سه بار يوزرمو بستن ديگه نرفتم اونا . دعوامون شد 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:شما مگه منو میشناسی:w00: نه اشتباه گفتی من 90 سالمه شما هم از باشگاه اومدی؟ مگه اونجا چه جور جایی بوده که همتون از اونجا کوچ میکنین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم:سیما پیشه: فعلا از سر کار انداختنم بیرون نمیدونم چی بشه آبجی شما بشم؟:w00: باید از داداش محمدم اجازه بگیرم بعد آره یادت نمیاد مگه ننه جون!!!باشگاه مهندسان سال 1388 لحظه تحویل سال اونجاپلاس بودی....خوب بس از من 2 سال کوچیکی!!! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره از اونجا اومدم . دو سه بار يوزرمو بستن ديگه نرفتم اونا . دعوامون شد ببین چیکار کردی دیگه:ws28::ws28: آره یادت نمیاد مگه ننه جون!!!باشگاه مهندسان سال 1388 لحظه تحویل سال اونجاپلاس بودی....خوب بس از من 2 سال کوچیکی!!! من که اصلا اونجا عضو نبودم:w00: شما دوتا براد پیت چی از جون من میخواین؟:w00: :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببین چیکار کردی دیگه:ws28::ws28: من که اصلا اونجا عضو نبودم:w00: شما دوتا براد پیت چی از جون من میخواین؟:w00: :ws28::ws28: من براد پیته قدیمی هستم من سلامتی ننه بزرگم رو میخوام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده