YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واعظ مسيحي ادعا كرد: پايان دنيا 21 مه ساعت 6 عصر! :banel_smiley_4: جام جم آنلاين: روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با اشاره به اظهارات اخیر "هارولد کامپینگ" واعظ مسیحی در آمریکا نوشت: وی معتقد است فردا بیست و یکم مه 2011 در ساعت 6 بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و نابود می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه ایندیپندنت روز جمعه در گزارشی به اظهارات اخیر یک واعظ مسیحی در آمریکا اشاره کرد و نوشت: هارولد کمپینگ معتقد است فردا ساعت 6 بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و کاملا نابود می شود. این واعظ مسیحی در ایالت کالیفرنیا با داشتن 66 ایستگاه رادیویی در آمریکا توانسته این پیش بینی را به گوش میلیونها شهروند برساند. همچنین با انتشار و نصب بیش از 2 هزار بیلبورد دست به تبلیغ این ایده زده است. کمپینگ در خارج از آمریکا نیز بیکار ننشسته و با ترجمه بیانیه خود به 48 زبان زنده دنیا آنها را در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، امارات، روسیه و ترکیه منتشر کرده است. این واعظ مسیحی معتقد است بر اساس معادلات ریاضی توانسته به رازهای کتاب مقدس پی ببرد و زمان پایان جهان را تشخیص دهد. البته وی یک بار در سال 1994 نیز پایان جهان را پیش بینی کرده بود که پس از دروغ از آب در آمدن آن، ادعا کرد که نتوانسته برخی از مقاطع کتاب مقدس را به طور عمیق درک کند. 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واعظ مسيحي ادعا كرد:پايان دنيا 21 مه ساعت 6 عصر! :banel_smiley_4: جام جم آنلاين: روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با اشاره به اظهارات اخیر "هارولد کامپینگ" واعظ مسیحی در آمریکا نوشت: وی معتقد است فردا بیست و یکم مه 2011 در ساعت 6 بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و نابود می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه ایندیپندنت روز جمعه در گزارشی به اظهارات اخیر یک واعظ مسیحی در آمریکا اشاره کرد و نوشت: هارولد کمپینگ معتقد است فردا ساعت 6 بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و کاملا نابود می شود. این واعظ مسیحی در ایالت کالیفرنیا با داشتن 66 ایستگاه رادیویی در آمریکا توانسته این پیش بینی را به گوش میلیونها شهروند برساند. همچنین با انتشار و نصب بیش از 2 هزار بیلبورد دست به تبلیغ این ایده زده است. کمپینگ در خارج از آمریکا نیز بیکار ننشسته و با ترجمه بیانیه خود به 48 زبان زنده دنیا آنها را در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، امارات، روسیه و ترکیه منتشر کرده است. این واعظ مسیحی معتقد است بر اساس معادلات ریاضی توانسته به رازهای کتاب مقدس پی ببرد و زمان پایان جهان را تشخیص دهد. البته وی یک بار در سال 1994 نیز پایان جهان را پیش بینی کرده بود که پس از دروغ از آب در آمدن آن، ادعا کرد که نتوانسته برخی از مقاطع کتاب مقدس را به طور عمیق درک کند. باز قصد کرده،آبروی خودش رو ببره ما هنوز منتظریم ساعت 8 بشه،نتایج بیاد،این میگه ساعت 6 همچی تمومه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا ما فردا مهمون داریم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه بگی یه ماه صبر کنه من ببینم کنکور ارشد چیکار کردم و مقالم به کجا میرسه؟ بعدش در اختیار ایشون قرار دارم لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ناهار نخٍردیم .... نقیییییییی .... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قراره سر کلاس دنیا برام تموم بشه............. آخی یعنی دیگه کارمو کامل نکنم الکی لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28: من اون دنیا دارم از توی صف جهمیا پست می دم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خیلی هوا گرمه امروز نکنه چون ایرانی هستیم خدا گفته دیگه حساب و کتاب نمیخواد بمونید توی کشورتون انگار اومدید جهنم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خیلی هوا گرمه امروزنکنه چون ایرانی هستیم خدا گفته دیگه حساب و کتاب نمیخواد بمونید توی کشورتون انگار اومدید جهنم:icon_pf (34): :ws28: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه جوری با احساسات ما بازی کرد لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خیلی هوا گرمه امروزنکنه چون ایرانی هستیم خدا گفته دیگه حساب و کتاب نمیخواد بمونید توی کشورتون انگار اومدید جهنم:icon_pf (34): :ws28: البته به وقت جهانی باید ساعت رو چک کنیم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:البته به وقت جهانی باید ساعت رو چک کنیم خوب پس هنوز 7 دقیقه دیگه وقت داریم.......... ولی خداییش خدا بهم گفت راحت باشید جهنم گاز نداره ولی شماها گاز دارید دیگه چکاریه پاشید بیاید اینجا والله لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حیف شد ! دنیا تموم شد ، ته دیگشم به ما نرسید ! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره واقعا...نتایج اومد و دنیا تموم نشد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بشه ها مهمونمون گفت امروز نمی یاد! اما دنیا داره تموم میشه! می گما بریم بخوابیم تو خواب بمیریم...نظرتون چیه؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دروغ سیزده بوده! فقط ایشون یکم روز و ماه قاطی کرده! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده