رفتن به مطلب

صندلی داغ تخصصی مکانیک با حضور syngonium

ارسال های توصیه شده

خب همه چی مشخصه

عزیزان سوالات تخصصی خودشون رو از ایشون که واقعا نعمتی هستن برای انجمن بپرسن

سابقه کاری ایشون:

کارشناسی مهندسی ساخت و تولید

دانشجو و عضو تیم مهندسی دانشگاه مهندسی انرژی مسکو

ارگانهایی که فعالیت داشته اند:

آ-دانشگاه آزاد مشهد=واحد تعمیرات تجهیزات آزمایشگاهی

ب-دانشگاه آزاد بیرجند=تدریس واحدهای کنترل هیدرولیکی و نیوماتیکی مهندسی مهدن،برق و مکانیک

ج-شرکت TBSCo =همکاری مهندسی،بهینه سازی سیستمهای هیدرولیکی ماشین آلات شهری

د-شرکت خودسازان تهران=همکاری با استاد مهندس انصاری در پروژه های ساخت تجهیزات شهربازی های ایران،آنالیز و طراحی هیدرو استاتیکی وهیدرودینامیکی-مهندس ناظر

ه-شرکت فراز صنعت=مدرس دوره های هیدرولیک پایه و پیشرفته شرکت فستو آلمان

و-شرکت پرداد تهران-صنایع دریایی و شیمیایی=معاون فنی و سرپرستی پروژه های خشکی

توانایی ها:

تسلط بسیار خوب به نرم افزارهای .automation studio,fluidSim

آشنایی به زبانهای انگلیسی،روسی و آلمانی

دوستان به نکات زیر توجه فرمایند

1- حد الامکان سوالات مربوط به زمینه تخصصی ایشون باشه تا بهتر راهنمایی کنند

2-در هر پست فقط ده سوال بپرسید به منظور انسجام هرچه بیشتر تاپیک

3-برای سهولت در پاسخگویی سوالات را شماره گذاری فرمایید

موید باشید:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

سلام

اول از همه تشکر میکنم که فرصتشون رو در اختیار ما قرار دادید:icon_gol:

1-چرا مکانیک رو انتخاب کردید؟

2-چرا مسکو رو برای ادمه زندگی انتخاب کردید؟

3-غربت سخت نیست؟

فعلا همینه ،تا بحث گرم بشه بیام تخصصی تر بپرسم:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

1- مهندسی ساخت تولید یعنی چی؟

2-چرا هیدرولیک نیوماتیک؟

3-چرا مسکو؟

4-اگر بخوای به من توصیه ای داشته باشی که تا همیشه به دردم بخوره چی میگی؟

5-برای اینکه یه مهندس ساخت تولید موفقی مثل شما باشم چه پارامتر هایی باید داشته باشم؟

6-کسب درآمد از زمینه شغلیتون مهمتره یا افزایش دانش؟ کدومش پیش زمینه دیگریه؟

7-برای فراگیری زبان آلمانی خودتون چطور عمل کردید؟

فعلا همینا

بازم مزاحم میشم

• Like 11
لینک به دیدگاه

1

سلام به همه دوستان

نمیدونم به کدامین گناه این صندلی 2 بار مارو سوزاند

بهرحال خوشحالم که در جمع دوستان هستم...نمیدونم فقط این قضیه محدود به مکانیکی ها شده یا کل انجمن(:banel_smiley_52:)

شوالاتو پشت سرهم شمازه بگذارید...امیدوارم بعدی 11 باشه!

1-چرا مکانیک رو انتخاب کردید؟

خب من تمام علاقم برق بود...الانم تقریبا به الکترونیک برگشتم...قبل از ورود به دانشگاه هم اطلاعات الکترونیک خوبی داشتم.از طرفی شیمی هم عالی بود....مادرم مدرس شیمی بود....سال اول پتروشیمی قبول شدم! سال دوم مکانیک!

چون رشته ای به زیبایی و قدرت مکانیک وجود نداره (البته با احترام به همه رشته ها)

2-چرا مسکو رو برای ادمه زندگی انتخاب کردید؟

بعد از اتمام دانشگاه 2 سال کار کردم (البته از سال دوم رسما مشغول بودم) دیدم هیچی مثل تلفیق علم و کار لذت نداره...قصد به ادامه گرفتم..همزمان از 3 کشور آمریکا و اسپانیا و روسیه بهم پذیزش دادن و نتیجه آخری شد که بسیار راضیم

3-غربت سخت نیست؟

مسلما هست..اما خب من که برای هدف و انگیزه خاص خودم اومدم همینجا هم بسرعت موفق شدم..طوری که مثلا مسوولیت یک کاری رو بین 70 تا روس به من دادن...احترام خاصی هم پیش اساتید دارم که برام لذت بخشه و البته براش زحمت کشیدم

4- مهندسی ساخت تولید یعنی چی؟

به تاسیسات علاقه ای نداشتم....جامدات هم خوب بود اما من شخصیت کارگاهی دارم....بشدت

5-چرا هیدرولیک نیوماتیک؟

برمیگرده به 23 سال پیش!به بابام و توضیحاتی که روی ماشین آلات راهسازی(که عاشقشون بودم )میداد...و بعد 6 سال پیش و آشنایی من با استادم مهندس انصاری که استاد هیدرولیک هستند و منو بشدت تشویق به ادامه این راه بطور تخصصی و نه تجربی کردن...و همچنین مهندس زینلی که همیشه پشتیبان من بودند در الکترونیک ,مهندس خطیب،مهندس مروی ,مهندس مطفریان و ... که دستشونو میبوسم....

6-چرا مسکو؟

سوال 2

7-اگر بخوای به من توصیه ای داشته باشی که تا همیشه به دردم بخوره چی میگی؟

هدف -ایمان به اینکه تنها کاری که نشد داره برهم زدن اراده ی خداست....و اینکه مهربانی و بخشندگی- نظم

(هیچ ربطی به صنعت نداشت اما بنیان زندگی منه)

8-برای اینکه یه مهندس ساخت تولید موفقی مثل شما باشم چه پارامتر هایی باید داشته باشم؟

سوال کلا خطاست

یه گوش دشمن میرسه استفاده ابزاری میکنه!:icon_pf (34):

شما اول ثابت بکن من موفقم!!!!بعد

من همه پارامترهای پاسخ سوال 7 رو بکار میبندم

از همه مهمتر دقت و نظم

یه مهندس خوب خیلی دقیقه...خیلی

دقت این نیست که فقط عددای گزارشاش اعشارش زیاد باشه...رو این حرف فکر کن

9-کسب درآمد از زمینه شغلیتون مهمتره یا افزایش دانش؟ کدومش پیش زمینه دیگریه؟

دانش تا حالا بیشتر بوده اما بدون درآمد بدرد نمیخوره...پیش زمینه من علاقم بوده

10-برای فراگیری زبان آلمانی خودتون چطور عمل کردید؟

کتاب - سایت - رادیو -....بیشتر رادیو...چند تا کتاب آموزش آلمانی به خود زبان آلمانی برام فرستاد یکی از دوستام...زبان سختی نیست....نیاز به گفتگو داره....در مقایسه با روسی خیلی خیلی ساده است

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

1-بر اساس تجربه کاری زمینه شغلی برای کدوم گرایش مکانیک فراهم تره؟

2-کدوم گرایش برای ادامه تحصیل در خارج من جمله روسیه بهتره؟

3-به نظرتون بیشترین تاثیر در رزومه در داشتن سه تا پذیرش از سه کشور صنعتی کدوم گزینه بوده؟

4-میشه درباره کنترل اتوماتیک و کاربرد آن کمی در صنعیت توضیح دهید؟

5-از کدوم واحد درسی در زمان تحصیل بیشتر خوشتون میومد؟

6-در مقوله مطالعه مستمر و مفید میشه نظمی که داشتین رو برای ما تشریح کنید؟

7- برخورد اولیه کسانی که با شما در مسکو در ارتباط بودن چگونه بود؟ اگر بار منفی داشت چطور کنار آمدید؟

8-گرایش بندی رشته مهندسی مکانیک در روسیه هم به شکل ایرانه؟

9- برای داشتن مقاله داخلی و یا خارجی تلاشی کرده اید ؟ اگر خیر چرا؟با توجه به این که در رزومه خیلی تاثیر داره

10-نفر اول کنکور داشگاه ارشد آزاد بودید(اینطور یادم میاد) یه خاطره مفید از دوران کنکور؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

11-بر اساس تجربه کاری زمینه شغلی برای کدوم گرایش مکانیک فراهم تره؟

هر سه اگر فرد با پشتکار و علاقه باشه.شخصا در هر 3 گرایش ایران متخصصین ورزیده ای رو دیدم

12-کدوم گرایش برای ادامه تحصیل در خارج من جمله روسیه بهتره؟

ساختو تولید بنظر من...البته در روسیه به اندازه تمام واحد های ساخت و تولید مهندسی مکانیک هست...پس نمیشه اینطور گفت

13-به نظرتون بیشترین تاثیر در رزومه در داشتن سه تا پذیرش از سه کشور صنعتی کدوم گزینه بوده؟

سابقه کاری و تدریسم و مدیریتی

14-میشه درباره کنترل اتوماتیک و کاربرد آن کمی در صنعیت توضیح دهید؟

صرفا این نیست که اتوماتیک کنیم و نیروی کار رو بیکار

افزایش دقت سیستمها و هوشمند کردنشون

کاهش خطای انسانی و حتی تجهیزات

انعطاف پذیری سیستم

اگر علاقه مندین کتاب سیستمهای کنترل مدرن ریچارد دورف رو بخونین برای آشنایی

15-از کدوم واحد درسی در زمان تحصیل بیشتر خوشتون میومد؟

ریخته گری - عملیات حرارتی - هیدرولیک که مدرسش بودم

16-در مقوله مطالعه مستمر و مفید میشه نظمی که داشتین رو برای ما تشریح کنید؟

همیشه زبان میخوندم

خودمو اپدیت میکنم

تجهیزات و سیستمهای جدید رو میشناسم و عملکرد اونهارو جویا میشم

علوم موازی رشته ام رو هم مطالعه کردم مثل الکترونیک

17- برخورد اولیه کسانی که با شما در مسکو در ارتباط بودن چگونه بود؟ اگر بار منفی داشت چطور کنار آمدید؟

عده ای بد و عده ای خوب....اما الان اکثرا حتی همون بد بینها هم ابراز محبت میکنن

18-گرایش بندی رشته مهندسی مکانیک در روسیه هم به شکل ایرانه؟

کاملا نتفاوت با همه دنیا

19-برای داشتن مقاله داخلی و یا خارجی تلاشی کرده اید ؟ اگر خیر چرا؟با توجه به این که در رزومه خیلی تاثیر داره

خیر....به اندازه کافی متخصصین ما مقاله دادن و میدهند.دوستان بجای ما

20-kنفر اول کنکور داشگاه ارشد آزاد بودید(اینطور یادم میاد) یه خاطره مفید از دوران کنکور؟

نفر اول نبودم.اصلا کنکور ارشد شرکت نکردم. درسخون نیستم و فقط در دوران لیسانس در رشته دانشگاهم اول بودم (نتیجه کنکور)

هیچوقت شب زنده داری نکردم....شب کنکور آرنت اشتاین گوش میکردم

کنکور برام مسخره بود و هست

عربی 96%- شیمی 80%- فیزیک 100% -ریاضی 17%!!!!

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود بر مهندس بزرگوار....

من هم چند تا سوال از خدمتتون داشتم؟

21- شما بزرگترین مشکل دانشگاه و صنعت ایران را در چه میدانید؟

22- آیا این رتبه بندی های دانشگاه های دنیا را قبول دارید که مثلا دانشگاه تهران باید رتبه 550 در جهان داشته باشد؟

وبقیه دانشگاه های ایران بالای هزار !!!

23- به نظرتون یک مهندس فقط باید قسمت اعظم زندگیش وقف درس و تحقیق و پژوهش باشه،یا باید تو حوزه های فرهنــگ و ســیاست و..... هم دخالت کنه؟

24- بهترین معلم دوران تحصیلتان در مدرسه چه کسی بود و چرا؟

بهترین استاد دانشگاهتان چه کسی بود و چرا؟

25- به نظرتون بزرگترین دانشمندی که سبب پیشرفت علم مکانیک شده چه کسی بوده؟

با تشکر فراوان.......

• Like 6
لینک به دیدگاه

21- شما بزرگترین مشکل دانشگاه و صنعت ایران را در چه میدانید؟

بنده از حدی بیشترم که بخوان در این زمینه نظر بدم....فقط در یک جمله میتونم بگم ما متخصص و دانا کم نداریم....مشکل اینه که کار دست کاردان نیست و آهنگر داره نجاری میکنه و نجار کشاورزی

22- آیا این رتبه بندی های دانشگاه های دنیا را قبول دارید که مثلا دانشگاه تهران باید رتبه 550 در جهان داشته باشد؟

وبقیه دانشگاه های ایران بالای هزار !!!

بهرحال این رتبه بندی ها حاصل فاکتورهای بسیار زیادیه که متاسفانه ایران همین فاکتورهای کوچک ولی اساسی رو نداره

جالبه بدونین تو بالاترین سطوح علمی آموزشی روسیه چیزی بعنوان تخته پاک کن وجود نداره و پروفسورهای عالی رتبه دانشگاه از حوله استفاده میکنن!حالا ما تو ایران برخی اساتید بدون یک سری انکانات تدریس نمیکنن!

23- به نظرتون یک مهندس فقط باید قسمت اعظم زندگیش وقف درس و تحقیق و پژوهش باشه،یا باید تو حوزه های فرهنــگ و ســیاست و..... هم دخالت کنه؟

البته باید مقام های سیاسی که تصمیم گیرنده هستند در زمینه مثلا صنعت ، مهندس و مدیر باشند

24- بهترین معلم دوران تحصیلتان در مدرسه چه کسی بود و چرا؟

بهترین استاد دانشگاهتان چه کسی بود و چرا؟

آقای کشاورز -معلم کلاس 4 ناحیه 4 مشهد

مهندس کرمانی - معاونت دانشجویی دانشگاه ازاد بیرجند و مهندس ساخت و تولید

25- به نظرتون بزرگترین دانشمندی که سبب پیشرفت علم مکانیک شده چه کسی بوده؟

شاید نیوتون!

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام مهندس

خسته نباشید

با توجه به حضورتون درکشوری که زیربنای قدرتمندی درزمینه مباحث تئوریک ودستیابی به فرایندهای فنی رو داره میشه تحلیلتون رو از پروسه وروند تحصیلی وصنعتی روسیه برامون بازگو کنید

چه اقداماتی انجام دادن ومیدن وسرمایه گذاریهاشون چجوریه

-تعامل دانشگاه وصنعت چگونه هست اونجا ودرایران به نظرتون با چه راهکارهایی میتوان به این ارزوی دیرینه جامه عمل پوشوند

توصیتون برای دوستانی که تازه وارد رشته مکانیک میشن چیه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

با توجه به حضورتون درکشوری که زیربنای قدرتمندی درزمینه مباحث تئوریک ودستیابی به فرایندهای فنی رو داره میشه تحلیلتون رو از پروسه وروند تحصیلی وصنعتی روسیه برامون بازگو کنید

چه اقداماتی انجام دادن ومیدن وسرمایه گذاریهاشون چجوریه

مسلما نتیجه ای که وجود داره یک شبه بوجود نیومده

اولین مهم تو این کشور قانون و نظمه

اینجا ارزش علم بالاست اما ارزش مدرک بسیار پایین.در این کشور سمت برای اسم افراد وجود نداره.همه چیز در قالب وظیفه تعریف میشه

تعامل دانشگاه و صنعت بسیار زیاده و سلیقه ای عمل نمیشه

-تعامل دانشگاه وصنعت چگونه هست اونجا ودرایران به نظرتون با چه راهکارهایی میتوان به این ارزوی دیرینه جامه عمل پوشوند

اجرای قانون و اینکه هر کمپانی موظف باشه کارآموز بگیره و به اون کارآموز علم یاد بده...

از دانشگاه هم مرتبا خروجی و آپدیت شدن صنعت رو توسط دانشگاه انتظار دارن

توصیتون برای دوستانی که تازه وارد رشته مکانیک میشن چیه؟

مظالعه خارج از برنامه و اینکه به یک تخصص علاقمند بشن و اونو بخوبی مسلظ بشن....سعی کنن در اون تخصص ایده پردازی و خلاقیت داشته باشن

ضمنا مهندس بشن!

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیحات خوبتون مهندس

حالا با عنایت به تسلط فنی وعلمیتون مهندسی وفرایندهای مهندسی رو برای من وسایر دوستان یخورده تشریح کنین

ازاینکه وقتتون رو دراختیارما گذاشتید واقعا سپاسگزارم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

30- چرا syngonium؟

31- هدفتون ار تحصیل در خارج از کشور چی بود؟

32- سربازی رو چه کار کردید ؟

33- یادگیری چند زبان خارجی به طور موازی کار درستی ؟

34- رنک جهانی دانشگاه مسکو چنده ؟ به نظرتون رنک جهانی عامل مهمی در انتخاب دانشگاه هست یا نه ؟

35- قبل از اینکه برین، این ترس رو نداشتین که اطلاعاتتون کم باشه ؟ مثلا توی دروس پایه ای مثل ریاضی و یا شیمی .

36- یه جا خوندم رشته های تکنولوژیکی گرید بالاتری از زبان رو نسبت به رشته های مهندسی لازم دارن . ساخت و تولید تکنولوژِکی محسوب می شه ؟

** با تشکر بابت صرف زمان .:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا با عنایت به تسلط فنی وعلمیتون مهندسی وفرایندهای مهندسی رو برای من وسایر دوستان یخورده تشریح کنین

بنده اصلا تسلطی در این حد که میفرمایید ندارم....هنوز اول راهم

منظورتونو دفیق متوجه نشدم...یعنی چه فرایندهای مهندسی....در چه باب؟

من فقط عقیده دارم مهندسی که منظم نباشه توانایی مهندسی کردن نداره...نظم مهمتر از دانشه...الان دیکه در هیچ جای دنیا حفظ کردن فرمول ارزشی نداره..بکار بستن دقیق و بجای اون مهمه

متاسفانه دروسی در این زمینه وجود نداره در ایران (تربیت مهندس)

اینجا یک درس بسیار جالب تحت عنوان فلسفه مهندسی وجود داره که در واقع پرورش یک مهندسه نه آموزشش

• Like 4
لینک به دیدگاه

میشه درمورد نحوه پذیرش دردانشگاههایروسیه وکلا دانشگاههای معتبر خارجی توضیح بدید؟

بنظر من اول از همه در خودتون ببینین که میتونین درس بخونین یا نه

علاقه مهمترین چیزه

واقعیت اینه که افرادی که از ایران جهت تحصیل خارج میشن 4 دسته اند

1- گروهی که به بهانه تحصیل رفته و هرکاری میکنن جز تحصیل

2- گروهی که در خارج درس میخونن اما ضعیف و بی محتوا...هدفشونم بیشتر موندن و ...

3- گروهی که بورس هستن...خب اینها معمولا درس میخونن اما خب باید بازگردند...

4- گروهی که واقعا درس میخونن و با علاقه اومدن..این گروه معمولا در ایران هم شرایط بهتری داشتند

برخی کشورها درس خوندن ساده است....مثلا انگلستان، اروپای شرقی و آسیای جنوب و جنوب شرقی (البته نه همه دانشگاه هاشون)

اما واقعیت دوم اینه که اینجا واقعا درس خوندن سخته...

پس اول خودتون رو بررسی کنید...بعد با نوشتن یک نامه خوب و فرستادن اون به بخش پذیرش هر دانشگاهی در دنیا میتونین اولین گام ها رو بردارین...یک روش دیگه هم پیدا کردن یگ استاد در اون دانشگاه و قانع کردنش مبنی بر اینکه شما لایق تحصیل در اون دانشگاه هستین

قدم مهمی رو اون استاد میتونه در جهت ورود شما به اون کشور برداره

کشور روسیه یک کشور بسیار پیشرفته (خدارو شکر زیاد ایرانی اینجا وجود نداره و ایرانی ها دید خوبی به این کشور ندارن و یا میترسن)است. از نظر علمی بسیار بالا و تعداد دانشگاه بسیار زیادی داره مثلا خود شهر مسکو بالغ بر 400 دانشگاه بزرگ داره

پذیرش در دانشگاه های خوب اخیرا بسیار مشکل شده و در موارد متعددی دیگر به خارجی ها پذیرش داده نمیشه--این موضوع از 1 سال پیش آغاز و مربوط به رشته های استراتژیک میشه

شرایط زندگی سخت ، درس خوندن خیلی سخت, سیستم آزمونگیری بسیار دقیق از مشخصات اینجاست .اما خب در عوض هیچ جیز این کشور (زیبایی و تمدن و فرهنک ...) قابل قیاس با اروپا هم نیست و فقط میشه با آمریکا مقایسه کرد

هزینه زندگی در شهر های بزرگ بسیار زیاد اما رفاه و امنیت هم فوق العادست.تحصیل در تمامی مقاطع بزبان روسی میباشد

گفته میشود زبان روسی هم بعد از چینی دومین زبان مشکل است.بدوم یادگیری زبان روسی و با داشتن 2 مدرک آیلتس و تافل حتی 1 ماه هم نمیشه در این کشور زندگی کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه

30- چرا syngonium؟

اسم یک گیاه زینتیه که خیلی دوسش دارم

31- هدفتون ار تحصیل در خارج از کشور چی بود؟

رسیدن به علاقه-با اینکه در ایران موقعیت شغلی بسیار خوبی داشتم و پس از فارغ التحصیلی همزمان 8 پیشنهاد کاری داشتم! تازه فارغ التحصیل دانشگاه آزاد یک شهر کوچک هم بودم!قابل توجه بهانه گیر ها

32- سربازی رو چه کار کردید ؟

معافیت موارد خاص

33- یادگیری چند زبان خارجی به طور موازی کار درستی ؟

هر تعداد که بتونین...اما بشرطی که خوب بخونین...نه اینکه 3 زبان رو شروع کنین و هر کدوم رو سست بخونین

34- رنک جهانی دانشگاه مسکو چنده ؟ به نظرتون رنک جهانی عامل مهمی در انتخاب دانشگاه هست یا نه ؟

در بین 300 دانشگاه صنعتی برتر دنیا رتبه 96 و در بین 700 دانشگاه برتر دنیا رتبه 93 رو داره...البته این رنکینگ رو مورد قبول نمیدونن چون کلا سیستم تحصیل اینجا متفاوته

خیر رنک فقط راهنماست....شما باید ببینین در تخصصی که میخواین کجا خوبه.عوامل موثر در رنکینگ خیلی به دانش و سطح علمی ارتباط نداره

35- قبل از اینکه برین، این ترس رو نداشتین که اطلاعاتتون کم باشه ؟ مثلا توی دروس پایه ای مثل ریاضی و یا شیمی .

کمی اما بیشتر امیدم به علاقه و توانایی شخصیم بود...بسادگی منو نپذیرفتن و تا مرز برگشت پیش رفتم...چراکه حاضر نبودم برای ماندن در خارج به هر رشته ای درس بخونم...اما خب خدا کمکم کرد و مدیرگروهم که از فضانورد های روسیه هم بود قبولم کرد

36- یه جا خوندم رشته های تکنولوژیکی گرید بالاتری از زبان رو نسبت به رشته های مهندسی لازم دارن . ساخت و تولید تکنولوژِکی محسوب می شه ؟

بله...بخصوص گرایشهای تخصصیش و بخصوص مقاطع بالا...

از طرفی بدون زبان نمیشه لذت هم صحبتی با پروفسورهای بسیار قوی اینجا رو برد.

اینجا رو هر استادی که دست بگذارین یک مغز متفکره! مثلا اساتید ما تمامی نیروگاه های روسیه رو زیر نظر دازن و همه مندسین این نیروگاه ها در بخش مکانیک و برق خروجی دانشگاه ما هستند...از طرفی صنایع دفاع هم با این دانشگاه ها مرتبطه

لازم به یاد آوری نیست که چه باز عظیم علمی صنایع دفاع میطلبه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...