رفتن به مطلب

قیمت تمام شده خالکوبی در تهران

shaden.

ارسال های توصیه شده

ایرانیا معمولا هیولا و خنجر و گدزیلا و جک و جونورخالکوبی میکنن که بسی زشته.

یه سری تاتوهای خیلی خوشگل و ظریف و دخترونه هست که خیلی هم قشنگه.....من دوس دارم:ws37:

اینا قشنگ نیستن به نظرتون؟

4d446960c7c2ce66ffa7223bd1d5edd9.jpg

51cdc2e288f92193951461c4184d74e3-d3awhqz.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چندش اوریش به خاطر اینه که به نظرم ادم با بدن خودش اینکارو نمیکنه.

راستش یه جورایی به نظرم بی هویتی داره و بیمعنیه و به خاطر همین رو بدن کسی ببینم شخصیت طرف برام زیرسوال میره.

یعنی حس میکنم طرف هیچی تو شخصیتش نداشته که بخواد متمایز یا برترش کنه و حالا با نقش و نگار اونم به اینشکل و با اسیب رسوندن به بدنی که اینقدر حساسه میخواد خودشو جدا از بقیه کنه که مثلا بگه من با شما فرق دارم من معمولی نیستم و.. !

و درواقع همین القاء غیرعادی بودن باعث میشه بعضا احساس رعبی ایجاد کنه که شما ازش با عنوان ابهت نام میبری.

نمیدونم چطوری بگم

مثل سوراخ کردن زبون و اویزون کردن گوشواره از زبون و ... میمونه! مثل تیپهای عجیب غریب شیطان پرستا و ... که از نظر من از هویت انسانی بدوره. ( البته اگه اونم از نظرتون قشنگ نباشه!)

درهرحال اگه منم زیباییشو بفهمم شاید نظرم برگرده!

حالا میشه بگید شما از چی اینکار خوشتون میاد؟

زیبایی این کار درچیه؟ معنیش چیه؟

والله خانم مهندس باید عارض بشم بهتره بعضی مسائل رو زیاد عمیق نگاه کنیم ..

من خودم با سوراخ کردن زبون و ... مخالفم ولی اگر کسی هم این کارو بکنه سرکوبش نمی کنم چون هر کس به قوله شما شخصیته خودشو داره ....

هر کس یه سلیقه ای داره ولی اگر از منظر شما به مسائل نگاه کنیم واقعیتا بگم بس خانوما هم باید آرایش نکنند!! زیبایی در این کار نیست یه نوع سلیقه در زندگیه کهنباید زیاد بهش گیر داد ..چون بعضی خواستنیهای بشر سلیقه ای و ظاهریه نه مفهومی و فلسفی و شخصیتی ...؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم آدمها قصدشون از انجام هر تغییری تو ظاهرشون حتما خودنمایی باشه. مگه آدم وقتی میره موهاشو رنگ میکنه اونم یه رنگ جدید یا موهای فر رو صاف میکنه یا برعکس حتما میخواد بگه من متفاوتم؟ خیلی از کسانی که خالکوبی میکنن نمیخوان خودشونو متفاوت نشون بدن. بعضیا برای قشنگی میکنن این کار رو. بعضیا اون شکل یا اون متن/واژه یه معنی خاصی براشون داره که میخوان همراهشون باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم یه دونه کوچولشو دارم به نظر من که خوبه:w16:

منم خوشم میاد اما میترسم بعدش پشیمون شم

خب اگه از نظرتون چندش اوره چرا که نه؟ نظرتونه. توهین به شخص که نکردید. عمله که چندش اور نام برده شده

تو این مورد هم من واقعا چندشم میشه میبینم! چی بگم؟ :ws51:

رو بدن؟!

نمیدونم شاید من بد برداشت کردم:icon_gol:

یه سری تاتوهای خیلی خوشگل و ظریف و دخترونه هست که خیلی هم قشنگه.....من دوس دارم:ws37:

خوشگله من خودم طرح برگ و یا دو تا بال دوست دارم:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون برگ قشنگ تر از اون دوتا دیگه بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
والله خانم مهندس باید عارض بشم بهتره بعضی مسائل رو زیاد عمیق نگاه کنیم ..

من خودم با سوراخ کردن زبون و ... مخالفم ولی اگر کسی هم این کارو بکنه سرکوبش نمی کنم چون هر کس به قوله شما شخصیته خودشو داره ....

هر کس یه سلیقه ای داره ولی اگر از منظر شما به مسائل نگاه کنیم واقعیتا بگم بس خانوما هم باید آرایش نکنند!! زیبایی در این کار نیست یه نوع سلیقه در زندگیه کهنباید زیاد بهش گیر داد ..چون بعضی خواستنیهای بشر سلیقه ای و ظاهریه نه مفهومی و فلسفی و شخصیتی ...؟

من کسی رو سرکوب نکردم فقط نظرمو گفتم

گفتم از دیدن چنین چیزی چندشم میشه و نمیپسندم.

ارایش با این فرق داره. ارایش برای جلوه بیشتر زیباییهاست نه غیرطبیعی شدنش. ولی اگه همون ارایشم نامربوط استفاده بشه مثلا خط چشم رو لب کشیده بشه یا رژ لب رو بینی!! ... و درکل فرمی غیرطبیعی و شکلی غیرطبیعی به چهره بده بله حق با شماست.

با خط اخرتونم موافق نیستم. چیزی که باعث بشه انسان از طبیعیت واقعیش فاصله بگیره بدون فلسفه و دلیل نبوده و نیست!

فکر نمیکنم آدمها قصدشون از انجام هر تغییری تو ظاهرشون حتما خودنمایی باشه. مگه آدم وقتی میره موهاشو رنگ میکنه اونم یه رنگ جدید یا موهای فر رو صاف میکنه یا برعکس حتما میخواد بگه من متفاوتم؟ خیلی از کسانی که خالکوبی میکنن نمیخوان خودشونو متفاوت نشون بدن. بعضیا برای قشنگی میکنن این کار رو. بعضیا اون شکل یا اون متن/واژه یه معنی خاصی براشون داره که میخوان همراهشون باشه.
مریم جان مثال مو رنگ کردن هم مثل همون ارایشه که بالا توضیح دادم

رنگ مو هم اگه طبیعی نباشه دقیقا همین مورد براش اتفاق میفته (به نظر من البته)

فرض کن یکی تیکه تیکه موهاشو به رنگهای مختلف بنفش و ابی و قرمز و نارنجی و زرد و ... دربیاره! این ادم به نظرت چیزی جز این هدف داره؟

اما نه یکی هست موی فر بیشتر بهش میاد و موی فر هم از طبیعت انسان دور نیست خب میره فر میکنه! یا مثلا موهاش مشکیه میره قهوه ای میکنه و ... خب چیز غیرطبیعی نیست!

و اینجا همون بحث سلیقه مطرح میشه. که سلیقه هرکس متفاوته.

واسه همراه بودن یه متن یا یه واژه خیلی راههای دیگه هست که بدون اسیب زدن به بدن میشه بهش رسید.میشه اون متن رو جایی نوشت که همیشه جلوی چشمت باشه (نه رو کمر که هیچ وقت نمیبینیش!) یا گردنبندشو بندازی یا .... یا حتی برای تصاویر برچسب خیلی از این تصاویر تو بازار هست و اگه بحث تنوعه میشه از اونها استفاده کرد که موقتیه و اسیبی هم به بدن نمیرسه و ..

درهر حال بازم میگم این نظرمن بود و دیدگاه من دراینباره.

به نظرم وقتی حتما الزامی نیست به بدن صدمه برسه و میشه با راههای دیگه چنین نیازهایی رو برطرف کرد چرا باید به بدن صدمه زد؟ و نمیتونم به ادمی که حاضره اینطور به بدنش صدمه بزنه اعتماد کنم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

بحث سلیقه است. :icon_redface:

یکی خوشش میاد و یکی خوشش نمیاد.:ws37: ولی خیلی آدمهای بدون خالکوبی و پیرسرینگ هم میبینیم که ناباب و شرور هستن. :w16:

من خودم آدمها رو اینجوری دسته بندی نمیکنم. :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

این چه عکسایی بود؟؟؟!!!!!

اسی کجایی ی ی ی ی ی ی که ببینی دارن چه میارن بر سر اسلام...

وا اسلاما...

فقط باید خون گریه کرد:ws44::ws44::ws44::ws44:

• Like 6
لینک به دیدگاه

احساس میکنم مبارزه فرهنگی با شماها جواب نمیده.....

اون آواتارهای مستهجن کم بود،این عکس ها چی بود......:ws44::icon_pf (34):

خدایا خودت شاهد باش که این دخترک شهرساز که برای ترویج فساد در انجمن از مزدوران پول میگیرد،خودش خواست که حدود بر رویش اجرا شود.

بگیرید بیاوریدش این شهرساز نابکار را....... :167:

• Like 6
لینک به دیدگاه
از چی بانو هیلاری؟

بنده دوشیزه ام:w00:

از این بشر گرفته که چه بلاها برای زیباتر شدن سر خودش نمیاره ( البته اگه واقعا زیبا بشن ) و از اینکه اگه حساب کتاب کنم حقوق من با حقوق اون دوستان گرامی په اختلاف قابل توجه ای خواهد داشت:ws44:

و الان از این هنگیدم که چرا انقدر به نام کاربری من گیر میدید:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنده دوشیزه ام:w00:

از این بشر گرفته که چه بلاها برای زیباتر شدن سر خودش نمیاره ( البته اگه واقعا زیبا بشن ) و از اینکه اگه حساب کتاب کنم حقوق من با حقوق اون دوستان گرامی په اختلاف قابل توجه ای خواهد داشت:ws44:

و الان از این هنگیدم که چرا انقدر به نام کاربری من گیر میدید:ws44:

خب آخه نام کاربریتون به دوشیزگان نمیخوره:ws3:

بیشتر به یه بانوی 50 ساله میخوره:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:sad0::sad0:

نشنیدم بلند تر بگو:167:

:brodkavelarg:

تقصیره خودتونه!!!

کج سلیقگی کردید در انتخاب نام کاربری.

الان هر کس نام hilari رو میشنوه ناخودآگاه ذهنش میره طرف یه بانوی 50 ساله.

شایدم بیشتر:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بحث سلیقه است. :icon_redface:

یکی خوشش میاد و یکی خوشش نمیاد.:ws37: ولی خیلی آدمهای بدون خالکوبی و پیرسرینگ هم میبینیم که ناباب و شرور هستن. :w16:

من خودم آدمها رو اینجوری دسته بندی نمیکنم. :ws3:

سوء تفاهم نشه

رابطه ای که گفتم مطلق و مخصوصا دوطرفه نبود!!

نگفتم کسایی که خالکوبی میکنن ناباب و شرورن و بقیه خوبن و یا هرکی خالکوبی کنه قطعا شروره! (البته منم اسمی از شرور نبردم برداشت شما بوده) همچنین نگفتم خالکوبی معیار اصلی دسته بندیه ادمهاست!!

فقط احساسمو نسبت به اینکار گفتتم که دلیلشم توضیح دادم.

نمیدونم چرا نمیتونم منظورمو برسونم.:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من با این که خودم آدم خیلی جنتلمنی هستم:ws3:دوس دارم عکس یه عقاب یا عکس چگوارا رو بازوم باشه:ws3:

ربط زیادی هم به شرارت نداره:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...