رفتن به مطلب

قیمت تمام شده خالکوبی در تهران

shaden.

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من میخوام یک پلنگ بکشم رو بازوم چند در میاد؟:banel_smiley_4:

عزیزم شما پوست چقر هستش روش نمیشه تتو کرد

شیر بهتره بندازی:دی

میگم یه باغ وحش رو بکشه خیلی هم بهش میاد :ws28::ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در كل خالكوبي كار خطر ناكيه عوارض بدي به همراه داره بعضي ها هم دكان باز كردن فلان قدر ميگيرن كه خال بزنند ولي هنرمندن بلا مرده شون

يكي از فاميلام داره خالكوبي هاشو پاك ميكنه چن جلسه هي ميره ليزر و دادشم ميره اسمون هر جلسه اي هم پول زيادي ميگيرن تا پاك كنند

به عذابش نمي ارزه

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک آقایی رو لب ساحل نور دیدم...

تقریبا تمام دستش رو از مچ تا شانه هاش خالکوبی کرده بود... موهاش رو طلاعی رنگ کرده بود و یک عینک دودی هم زده بود...

یعنی در حقیقت خودش رو مثل چستر خواننده ی لینکین پارک در آورده بود...

به این میگند غرب زدگی صد در صد... :shame:

chester_bennington_linkin_park_tattoos%5B1%5D.jpg

orig-953291.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
خالکوبی واقعا چندش اوره!

من نمیدونم یه سری چرا دوست دارن!

واقعا نمیتونم درک کنم!!

من دوست دارم

سلیقه ای هست

ممکنه شما هم یه چیزی دوست داشته باشید من نداشته باشم دلیل نمیشه بگم چندشه:icon_gol::icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
یک آقایی رو لب ساحل نور دیدم...

تقریبا تمام دستش رو از مچ تا شانه هاش خالکوبی کرده بود... موهاش رو طلاعی رنگ کرده بود و یک عینک دودی هم زده بود...

یعنی در حقیقت خودش رو مثل چستر خواننده ی لینکین پارک در آورده بود...

به این میگند غرب زدگی صد در صد... :shame:

chester_bennington_linkin_park_tattoos%5B1%5D.jpg

orig-953291.jpg

این اقا واسه خوش الگو انتخاب کرده بود همین:ws2: شما دوست داری یه جور مدل مو بزاری یا ساده باشی ایشون دوست ندارن:ws2:

جالب بود این نظر از شما :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خالکوبی واقعا چندش اوره!

واقعا نمیتونم درک کنم!!

مریم دستت درد نکنه دیگه.البته من تاتو دوست دارم.مثلا 6 ماهه.البته من دوست دارم جایی باشه که وقتی لباس بیرونی میپوشم معلوم نباشه.چون واسه خودم این کار و میخوام انجام بدم نه اینکه بقیه ببینن

• Like 4
لینک به دیدگاه
مریم دستت درد نکنه دیگه.البته من تاتو دوست دارم.مثلا 6 ماهه.البته من دوست دارم جایی باشه که وقتی لباس بیرونی میپوشم معلوم نباشه.چون واسه خودم این کار و میخوام انجام بدم نه اینکه بقیه ببینن

منم یه دونه کوچولشو دارم به نظر من که خوبه:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خالکوبی واقعا چندش اوره!

واقعا نمیتونم درک کنم!!

والله اینم نظره شماست ولی من تو سربازی که منطقه قصر شیرین بودم سربازها زیاد از این کارا می کردند ..نمی دونم یه جورایی ابهت می یاورد..!!! نمی دونم هر کسی از یه چیزی خوشش میاد ...من خودم یدونه زیر ساق پا داارم یادگار سربازیه ولی نمی دونم چرا داره از بین میره ولی اصلا یه جورایی ازش خوشم میاااد ..کجاش چندش آوره ...نمی دونم.؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من دوست دارم

سلیقه ای هست

ممکنه شما هم یه چیزی دوست داشته باشید من نداشته باشم دلیل نمیشه بگم چندشه:icon_gol::icon_redface:

خب اگه از نظرتون چندش اوره چرا که نه؟ نظرتونه. توهین به شخص که نکردید. عمله که چندش اور نام برده شده

تو این مورد هم من واقعا چندشم میشه میبینم! چی بگم؟ :ws51:

هان؟:ws3:

خب جدی بدم میاد خیلی!! :whistle:

رو بدن هرکی هم ببینم کلا نظرم نسبت بهش عوض میشه!!:icon_pf (34):

ولی حالا جدی میشه بگی چیش برات جذابیت داره؟ طرحش؟ یا ..؟؟؟

اگه طرحه خب اون طرح رو میتونی رو دیوار اتاقت بچسبونی و همیشه ببینی و لذت ببری چرا رو بدن؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
والله اینم نظره شماست ولی من تو سربازی که منطقه قصر شیرین بودم سربازها زیاد از این کارا می کردند ..نمی دونم یه جورایی ابهت می یاورد..!!! نمی دونم هر کسی از یه چیزی خوشش میاد ...من خودم یدونه زیر ساق پا داارم یادگار سربازیه ولی نمی دونم چرا داره از بین میره ولی اصلا یه جورایی ازش خوشم میاااد ..کجاش چندش آوره ...نمی دونم.؟
چندش اوریش به خاطر اینه که به نظرم ادم با بدن خودش اینکارو نمیکنه.

راستش یه جورایی به نظرم بی هویتی داره و بیمعنیه و به خاطر همین رو بدن کسی ببینم شخصیت طرف برام زیرسوال میره.

یعنی حس میکنم طرف هیچی تو شخصیتش نداشته که بخواد متمایز یا برترش کنه و حالا با نقش و نگار اونم به اینشکل و با اسیب رسوندن به بدنی که اینقدر حساسه میخواد خودشو جدا از بقیه کنه که مثلا بگه من با شما فرق دارم من معمولی نیستم و.. !

و درواقع همین القاء غیرعادی بودن باعث میشه بعضا احساس رعبی ایجاد کنه که شما ازش با عنوان ابهت نام میبری.

نمیدونم چطوری بگم

مثل سوراخ کردن زبون و اویزون کردن گوشواره از زبون و ... میمونه! مثل تیپهای عجیب غریب شیطان پرستا و ... که از نظر من از هویت انسانی بدوره. ( البته اگه اونم از نظرتون قشنگ نباشه!)

درهرحال اگه منم زیباییشو بفهمم شاید نظرم برگرده!

حالا میشه بگید شما از چی اینکار خوشتون میاد؟

زیبایی این کار درچیه؟ معنیش چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم یه دونه کوچولشو دارم به نظر من که خوبه:w16:

آفرین آفرین.چه طرحی؟کجات؟

هان؟:ws3:

خب جدی بدم میاد خیلی!! :whistle:

رو بدن هرکی هم ببینم کلا نظرم نسبت بهش عوض میشه!!:icon_pf (34):

ولی حالا جدی میشه بگی چیش برات جذابیت داره؟ طرحش؟ یا ..؟؟؟

اگه طرحه خب اون طرح رو میتونی رو دیوار اتاقت بچسبونی و همیشه ببینی و لذت ببری چرا رو بدن؟!

آخه تو چرا میگی چندشه؟مگه سوسکه؟طرح خاصی مد نظرم نیست.اما دوست دارم رو بازوم.یا مثلا کمرم یه طرح ایجاد کنم.

تو چرا بدت میاد؟چرا باعث میشه نظرت راجع به طرف مقابل عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم از موقتیش بدم نمیاد. برای تنوع.

یه طرح ساده و کوچیک.

ولی هر چیزی به اندازه و معقولش خوبه.

البته برای درست کردن خودم خیلی کار دارم. اگه یه روزی احساس کردم تا حد معقولی تکمیلم میرم یه دونه از این خاکوبیا میزنم رو کتف یا شونم که معلوم هم نشه.

ولی هرکس خواست دائمی انجام بده بدونه دور از جون عین حماقته.

چون ندیدم و نشنیدم کسی از خالکوبی پشیمون نشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...