رفتن به مطلب

چی کنم من با این انجمن؟

Abolfazl_r

ارسال های توصیه شده

به خاطر همینه عذاب وجدان هم گرفتم. میگم نکنه من نوعی دارم جلوی تعالی و رشد انجمنو میگیرم.

فیسبیل الله پست بزن عذاب ادمین شاملت نشه

ولی الکی عذاب وجدان داری :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فیسبیل الله پست بزن عذاب ادمین شاملت نشه

ولی الکی عذاب وجدان داری :banel_smiley_4:

آخه میبینم بچه ها انقدر دارن زحمت میکشن واسه تالار مکانیک شرمنده میشم. :icon_pf (34):

ادمین بیا منو حلال کن. :w821:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کسی می دونه چرا من وقتی کسی تو انجمن نیست به شدت فعالیت تخصصیم بالا می ره؟ :w58:

راست میگه هر وقت نصفه شب بودم شما هم بودید.

برای اینکه گفتگوی آزاد نیاز به طرف گفتگو داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
راست میگه هر وقت نصفه شب بودم شما هم بودید.

برای اینکه گفتگوی آزاد نیاز به طرف گفتگو داره.

اصلا" دست خودم نیستا. تا می بینم انجمن خلوت شد می رم آموزش نرم افزار می نویسم :w58:

دیشم تا 2 بیدار بودم داشتم همین کارو می کردم. یعنی می شه 10 صبح ایران!

بعد فکر کردم وقعا" چرا اینجوریه؟ :ws52:

بعد به هیچ نتیجه ای نرسیدم :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بفرمایید پست اسی در پاسخ به این تاپیک نمونه بارز فعالیت بیش از حد در تالار مکانیک:

اگه در اوج خوشحالی بی هیچ دلیلی از خود بیخود میشی،به نظر من سرت را محکم بکوبون به دیوار.......

آخه این دیگه چه مشکلیه !!!!!

.

.

.

یاد این حکایت افتادم:

طرف میره دکتر،میگه آقای دکتر ریشم درد میکنه.

دکتر بهش میگه چی خوردی پدر جان،طرف میگه نان و یخ.

دکتر هم بهش میگه نه دردت درد است و نه غذایت،غذا.......

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب به نظر من هم دنیای واقعی این قدر درگیری (روحی و جسمی) برای آدم ایجاد می کنه که نمی شه دنیای مجازی رو هم با این مسائل درگیر کرد

به قول شما اون زمان این جا هم بوی الرحمن می گیره

اما می شه این فعالیت رو تقسیم کرد (مثلا 50 بخش عمومی 50 بخش تخصصی حالا کمتر یا بیشتر بسته به توانایی خود شخصه )و جوری توی تالار های تخصصی فعالیت کرد که جنبه تفریح هم داشته باشه و تنها به یه چشم یه وظیفه یا یه بخش خشک و غیر قابل انعطاف نگاه نکرد

نه افراط و نه تفریط :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب به نظر من هم دنیای واقعی این قدر درگیری (روحی و جسمی) برای آدم ایجاد می کنه که نمی شه دنیای مجازی رو هم با این مسائل درگیر کرد

به قول شما اون زمان این جا هم بوی الرحمن می گیره

اما می شه این فعالیت رو تقسیم کرد (مثلا 50 بخش عمومی 50 بخش تخصصی حالا کمتر یا بیشتر بسته به توانایی خود شخصه )و جوری توی تالار های تخصصی فعالیت کرد که جنبه تفریح هم داشته باشه و تنها به یه چشم یه وظیفه یا یه بخش خشک و غیر قابل انعطاف نگاه نکرد

نه افراط و نه تفریط :a030:

موافقم. متاسفانه یه اخلاق بدی که دارم اینه که وارد هر محیطی بشم دیگه احساس دین میکنم نسبت به اون محیط.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام :girlhi:

خب بستگي داره به چه دليلي اومده باشين اينجا و چه هدفي ازش داشته باشين. البته اين در طول زمان تغيير مي كنه ها...

به هر كدوم از اينا امتياز بدين. بر اساس وقتي كه ميتونين اينجا صرف كنين تقسيم بندي كنين.

مثلا من اكثر وقتمو تو تالار تخصصي ميگذرونم. چون همون جا به اندازه ي كافي وقتمو مي گيره. ديگه به تالار آزاد و قسمتاي تفريحاتي! اينجا نميرسم.

اينم به خاطر اينه كه نياز به تفريحمو ترجيح مي دم با كتاب و موسيقي و ... تامين كنم.

اينجا هم اگه تاپيك خوبي باشه مي خونم ولي شايد چند هفته اي يه بار برسم سر بزنم...

لزومي نداره به خاطر عذاب وجدان يا همچين مسائلي خودتونو اذيت كنين.

بالاخره 10 تا پست تو تالار آزاد زدين، اگه يكيم تو تالار مكانيك بزنين خودش خيليه.

ولي مهم اينه كه باشه... نه اينكه به خاطر اينكه مثلا پيوسته نميتونين اونجا باشين كامل رهاش كنين.

واقعا خيلي وقتا ممكنه يه پستي از نظر ما كم اهميت بياد، ولي مشكل يه نفر ديگه رو ميتونه حل كنه...

تو تالاراي تخصصي اين خيلي مهمه...

هر تصميمي كه مي گيرين اميدوارم موفق باشين :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام :girlhi:

خب بستگي داره به چه دليلي اومده باشين اينجا و چه هدفي ازش داشته باشين. البته اين در طول زمان تغيير مي كنه ها...

به هر كدوم از اينا امتياز بدين. بر اساس وقتي كه ميتونين اينجا صرف كنين تقسيم بندي كنين.

مثلا من اكثر وقتمو تو تالار تخصصي ميگذرونم. چون همون جا به اندازه ي كافي وقتمو مي گيره. ديگه به تالار آزاد و قسمتاي تفريحاتي! اينجا نميرسم.

اينم به خاطر اينه كه نياز به تفريحمو ترجيح مي دم با كتاب و موسيقي و ... تامين كنم.

اينجا هم اگه تاپيك خوبي باشه مي خونم ولي شايد چند هفته اي يه بار برسم سر بزنم...

لزومي نداره به خاطر عذاب وجدان يا همچين مسائلي خودتونو اذيت كنين.

بالاخره 10 تا پست تو تالار آزاد زدين، اگه يكيم تو تالار مكانيك بزنين خودش خيليه.

ولي مهم اينه كه باشه... نه اينكه به خاطر اينكه مثلا پيوسته نميتونين اونجا باشين كامل رهاش كنين.

واقعا خيلي وقتا ممكنه يه پستي از نظر ما كم اهميت بياد، ولي مشكل يه نفر ديگه رو ميتونه حل كنه...

تو تالاراي تخصصي اين خيلي مهمه...

هر تصميمي كه مي گيرين اميدوارم موفق باشين :icon_gol:

بابت راهنمایی خوبتون ممنونم دوست گرامی. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر شما چی کنم؟

وقتم داره هدر میره اینجا؟

برم تو تالار تخصصی خودم؟

شما چطور با این موضوع کنار میاید؟

چند درصد از وقتتون در بخش عمومی میگذره؟

برنامه خاصی برای کنترل فعالیتتون زمانی که در انجمن هستید دارید؟

درود بر شما:icon_gol:

تالار تخصصی خودتان که حتما تشریف بیارید(از آب گل آلود ماهی گرفتن:ws3:)

البته این بستگی به هدف شما و برنامه ریزی هاتون داره.شرکت در گفتگوی آزاد اگر هدفمند و مشخص باشه بسیار مفیده.

اما کلا برای حضورتون در انجمن سعی کنید برنامه داشته باشیدمثلا خودم از زمانی که حضورم رو به ساعات خاصی محدود کردم راندمانم بالاتر رفت.

شما هم بنظرم زمانتون رو بودجه بندی کنید و اینکه چقدرش رو صرف هر تالاری کنید.

بی شک تالار تخصصی به سواد و تجربه شما نیاز داره.:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من که تو تالار تخصصی نمیرم

خب میام تا وقتم و بگذرونم و از فشار و استرس دور باشم بنظر من تو هم تو آزاد باش و فعالیت کن خودم دارمت میشی کاربر ویژه!:ws3:

ببین شقی تو همش میای مهره های کلیدی تالارهای تخصصی مخصوصا مکانیک رو میدزدی :w00:

بذار لایحه حذف آزاد رو ببرم مجلس بعدا درک میکنی :gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب اول ببین چند ساعت در روز رو تو انجمن هستی که طبق همون برنامه بریزی که وقتت هم به هدر نره و از طرفی خسته هم نشی.

تو میگی غرق فعالیت تو تالار تخصصی بشی، دیگه گیر کردی توش. ولی اینجوری نیست :ws3: شاید اولش اینطوری فکر کنی، اما وقتی بیفتی توش می بینی نه، خیلی عادیه و غرقم نمیشی :ws3: غریق نجات زیاده تو انجمن :ws3:

تالار آزاد به تنهایی کسل کننده میشه و تالار تخصصی هم خسته کننده. این دوتا باید متعادل کنار هم باشن.

یه روز فعالیت تو تالار تخصصی زیاده، یه روز فعالیت تو گفتگوی آزاد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

هر وقت انرژی داشتی بیا تالار مکانیک هر وقت اگزرژی داشتی بیا تالار آزاد:ws3:

آدم صرفا ربات نیست که فقط محدود به حدود خاصی باشه

به نظرم آدم باید با این تفکر کاری بکنه که همیشه مفید باشه

این مفید بودن به آدم آرامش میده

حالا چه تو محیط مجازی چه حقیقی

ببین کدوم ارزش تو اولویته همونو انجام بده حتی شده کمک به مردم بدبخت بحرین:دی

• Like 4
لینک به دیدگاه

من واسه اینکه از درس و فشار و استرس دور بشم میام:banel_smiley_4: اونم یا اینجا یا تالار عکس مهندسان:w16: به ندرت میرم یه مقاله تو صنایع اگه چشممو بگیره میخونم

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اول ببین چند ساعت در روز رو تو انجمن هستی که طبق همون برنامه بریزی که وقتت هم به هدر نره و از طرفی خسته هم نشی.

تو میگی غرق فعالیت تو تالار تخصصی بشی، دیگه گیر کردی توش. ولی اینجوری نیست :ws3: شاید اولش اینطوری فکر کنی، اما وقتی بیفتی توش می بینی نه، خیلی عادیه و غرقم نمیشی :ws3: غریق نجات زیاده تو انجمن :ws3:

تالار آزاد به تنهایی کسل کننده میشه و تالار تخصصی هم خسته کننده. این دوتا باید متعادل کنار هم باشن.

یه روز فعالیت تو تالار تخصصی زیاده، یه روز فعالیت تو گفتگوی آزاد.

تو که کلا" غرقی :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...