تینا 15116 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 همهدوست دارندروز ازدواجشون زیباترین شکل بشن این عروس ودومادم خودشونو خوشگل کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود........... دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): 10
Ehsan 112346 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 عروسی شیطون پرست ها بود فکر کنم....... اونها دیگه از اونور پشت بام افتادند،تو ایران هم ملت از اینور میافتند !!!!!!!! 15
تینا 15116 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2011 کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود...........دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): فک کنم دیونه هستن 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 فک کنم دیونه هستن نه به نظرم دختره مریض باشه نه ابرو داره نه مژه هی نمی دونم شایدم الکی برای جلب توجه باشه ولی یجوری هستند.............دلم براشون سوخت 6
تینا 15116 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2011 نه به نظرم دختره مریض باشهنه ابرو داره نه مژه هی نمی دونم شایدم الکی برای جلب توجه باشه ولی یجوری هستند.............دلم براشون سوخت در کل خدا کمکشون کنه. 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود...........دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): منم همچین حسی بهم دست داد 4
shaden. 18583 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 ولی شکل شیطان پرستا هستن به مهموناشونم نگاه کنید تیپشون همینه خدایا توبه 3
هوتن 15061 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 به نظر من قشنگه ، یه جورایی خاصه، یه نکته خوبشون اینه که همونجوری که خواستن بودن اینقدر تو فکر چی خوبه چی بده نبودن 8
داريوش 2148 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 اول فكر كردم پسره عروسه چون كم دست از عروس ارايش نداشت ادميزاد بودن يا از پريان مي بودن چون خيلي عجيب و غريب بودن اگه مريض نبودن پس حتما خل و چل بودن 7
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 لباس عروس سیاه بود! رضا صادقی تو یه صاحبش گفته بود دنبال زنی میگرده که حاضر باشه روز عروسی لباس سیاه تن کنه...................حیف،از دستش رفت 6
Waffen 15118 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 من عکس رو نمیبینم... ولی با این صحبت هایی که دوستان کردند فهمیدم چی میگید... نه هیچ کدومشون مریض نیستند... هیچ بیماری روانی هم ندارند... خل هم نیستند... شاید یک مقداری بیش از حد بی سواد و بی کار باشند ولی... این یک مد هست... نمیدونم... یک روشه... برید توی فیس بوک ببینید چقدر از همین مدل عروسی ها هست... اسمش رو یادم رفته... ولی خیلی دیدم... 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 من عکس رو نمیبینم... ولی با این صحبت هایی که دوستان کردند فهمیدم چی میگید... نه هیچ کدومشون مریض نیستند... هیچ بیماری روانی هم ندارند... خل هم نیستند... شاید یک مقداری بیش از حد بی سواد و بی کار باشند ولی... این یک مد هست... نمیدونم... یک روشه... برید توی فیس بوک ببینید چقدر از همین مدل عروسی ها هست... اسمش رو یادم رفته... ولی خیلی دیدم... این آخه یجور دیگه هست ............. توی ایران عروسه با اسکیت رفته ازش فیلم گرفتن درب آموزشگاهشونو بستند...................ابتکار و نو آوری به ایرانیها هم نیومده:there: 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 این آخه یجور دیگه هست .............توی ایران عروسه با اسکیت رفته ازش فیلم گرفتن درب آموزشگاهشونو بستند...................ابتکار و نو آوری به ایرانیها هم نیومده:there: انیو منم دیدم ...دقیقا" این شکلی بودم 4
ooraman 22216 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! 10
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! اینجا ایران هست عزیزم ما فقط بلدیم مردم کل دنیا رو مسخره کنیم:there: 6
تینا 15116 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2011 چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! بحث سر اسیبش نیست بحث سر خیلی متفاوت بودنشونه. 2
ooraman 22216 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 بحث سر اسیبش نیست بحث سر خیلی متفاوت بودنشونه. اره خب خیلی متفاوتن ولی فک نمیکنم حتما دلیل بر خل بودن و دیوونه بودنشون باشه! این مدلین دیگه ! 4
ارسال های توصیه شده