تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همهدوست دارندروز ازدواجشون زیباترین شکل بشن این عروس ودومادم خودشونو خوشگل کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود........... دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عروسی شیطون پرست ها بود فکر کنم....... اونها دیگه از اونور پشت بام افتادند،تو ایران هم ملت از اینور میافتند !!!!!!!! 15 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود...........دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): فک کنم دیونه هستن 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فک کنم دیونه هستن نه به نظرم دختره مریض باشه نه ابرو داره نه مژه هی نمی دونم شایدم الکی برای جلب توجه باشه ولی یجوری هستند.............دلم براشون سوخت 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه به نظرم دختره مریض باشهنه ابرو داره نه مژه هی نمی دونم شایدم الکی برای جلب توجه باشه ولی یجوری هستند.............دلم براشون سوخت در کل خدا کمکشون کنه. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی میدونه شاید جفتشون مریض باشند.......... سرطانی چیزی آخه سرشون تابلو بی مو بود...........دوست ندارم در مورد بعضی رفتارهای افراد قضاوت کنیم:icon_pf (34): منم همچین حسی بهم دست داد 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی شکل شیطان پرستا هستن به مهموناشونم نگاه کنید تیپشون همینه خدایا توبه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من قشنگه ، یه جورایی خاصه، یه نکته خوبشون اینه که همونجوری که خواستن بودن اینقدر تو فکر چی خوبه چی بده نبودن 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول فكر كردم پسره عروسه چون كم دست از عروس ارايش نداشت ادميزاد بودن يا از پريان مي بودن چون خيلي عجيب و غريب بودن اگه مريض نبودن پس حتما خل و چل بودن 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لباس عروس سیاه بود! رضا صادقی تو یه صاحبش گفته بود دنبال زنی میگرده که حاضر باشه روز عروسی لباس سیاه تن کنه...................حیف،از دستش رفت 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عکس رو نمیبینم... ولی با این صحبت هایی که دوستان کردند فهمیدم چی میگید... نه هیچ کدومشون مریض نیستند... هیچ بیماری روانی هم ندارند... خل هم نیستند... شاید یک مقداری بیش از حد بی سواد و بی کار باشند ولی... این یک مد هست... نمیدونم... یک روشه... برید توی فیس بوک ببینید چقدر از همین مدل عروسی ها هست... اسمش رو یادم رفته... ولی خیلی دیدم... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو بازوی دختره از این شکلک ترسونکیاست :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عکس رو نمیبینم... ولی با این صحبت هایی که دوستان کردند فهمیدم چی میگید... نه هیچ کدومشون مریض نیستند... هیچ بیماری روانی هم ندارند... خل هم نیستند... شاید یک مقداری بیش از حد بی سواد و بی کار باشند ولی... این یک مد هست... نمیدونم... یک روشه... برید توی فیس بوک ببینید چقدر از همین مدل عروسی ها هست... اسمش رو یادم رفته... ولی خیلی دیدم... این آخه یجور دیگه هست ............. توی ایران عروسه با اسکیت رفته ازش فیلم گرفتن درب آموزشگاهشونو بستند...................ابتکار و نو آوری به ایرانیها هم نیومده:there: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این آخه یجور دیگه هست .............توی ایران عروسه با اسکیت رفته ازش فیلم گرفتن درب آموزشگاهشونو بستند...................ابتکار و نو آوری به ایرانیها هم نیومده:there: انیو منم دیدم ...دقیقا" این شکلی بودم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! اینجا ایران هست عزیزم ما فقط بلدیم مردم کل دنیا رو مسخره کنیم:there: 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون مثل بقیه لباس نپوشیدن خل و چل و دیوونه هستن؟ به قول عنوان تاپیک "دوست دارن خب"!!!! به کسی آسیب میزنن مگه! بحث سر اسیبش نیست بحث سر خیلی متفاوت بودنشونه. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بحث سر اسیبش نیست بحث سر خیلی متفاوت بودنشونه. اره خب خیلی متفاوتن ولی فک نمیکنم حتما دلیل بر خل بودن و دیوونه بودنشون باشه! این مدلین دیگه ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده