Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 خب تنور داره داغ میشه! من در مورد آهک چیزی نمیدونم! فقط میدونم که زیادیش خوب نیست! 4
حانی 3371 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 حس می کنم یه چیزایی داره حالیم میشه دیروز استاد هی اشک تو چشماش جمع میشد وقتی سوالاش رو جواب میدادیم اهک من میدونم از رشد برخی از گونه ها جلوگیری میکنه خاک رو غیر حاصلخیز میکنه حالا نمی دونم چقدر صحت داره چون مطلب موثقی نخوندم راجع به اهک 5
shirin.agro 6340 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 خب تنور داره داغ میشه! من در مورد آهک چیزی نمیدونم! فقط میدونم که زیادیش خوب نیست! حمید جون باعث می شه یه سری عناصر خوب جذب نشن از جمله آهن که همین عامل می تونه تو زردی برگهای درخت سرو و کاهش رشدش موثر باشه ... 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 دیروز استاد هی اشک تو چشماش جمع میشد وقتی سوالاش رو جواب میدادیم الهی! اما از چه نظر؟ ............................... راست میگی شیرین جان ... داره یه چیزایی یادم میاد! 3
حانی 3371 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 باورش نمیشد ما این اسمای اجق وجق رو یاد بگیریم فکر میکنین جمع بندی کنم یا بازم جای بحث داره؟ 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 الهی! اما از چه نظر؟ ............................... راست میگی شیرین جان ... داره یه چیزایی یادم میاد! حمید جوونم تو هم ای بابا 3
shirin.agro 6340 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 باورش نمیشد ما این اسمای اجق وجق رو یاد بگیریمفکر میکنین جمع بندی کنم یا بازم جای بحث داره؟ هر جور دوست داری به هر حال بابت تاپیک دستت درد نکنه فعلا بای دوستان :icon_pf (44): 4
bpcom 10070 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 حس می کنم یه چیزایی داره حالیم میشه دیروز استاد هی اشک تو چشماش جمع میشد وقتی سوالاش رو جواب میدادیم اهک من میدونم از رشد برخی از گونه ها جلوگیری میکنه خاک رو غیر حاصلخیز میکنه حالا نمی دونم چقدر صحت داره چون مطلب موثقی نخوندم راجع به اهک به هر حال در مورد آهک این نکته قابل ذکر هست که کلا آب قزوین هم دارای آهک هستش ، اونم به مقدار نزدیک به مقداری که در بسیاری موارد توصیه می کنند که آب را بجوشونید و بعد بخورید تا کمی از آهک آب گرفته بشه. چون به راحتی در ظروفی که آب را میجوشونیم میتونیم رسوبات آهک رو ببینیم 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 بله حرف شما هم درست ... :icon_gol: اما این نکته وجود داره که رقابت علف هرز با درخت سرو مستقر شده بوجود بیاد یا با نهال کاشته شده! ... تا اونجایی که من اطلاع دارم و تجربه درخت کاری بهم ثابت کرده نهال سوزنی برگها خیلی حساس تشریف دارن ... آفرین حمید جووونم درسته 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 باورش نمیشد ما این اسمای اجق وجق رو یاد بگیریمفکر میکنین جمع بندی کنم یا بازم جای بحث داره؟ خواستی یه جمع بندی بکن برای کاربرای دیگه! من و شیرین و هر کسی که شرکت کرده در جریان قرار گرفتیم ... اما بازم یه جمع بندی بکن تو یه پست که اینطوری بهتره! 3
حانی 3371 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 2011 نکته ی خوبی مهرداد چئن این اهک هم تو خاکه هم تو اب می تونه تاثیر زیادی داشته باشه مرسی شیرین شرکت کردی یه جمع بندی می کنم اگر بازم نکته ای بود بیاین بگید مرسی از همه بچه های گل کشاورزی و کاربر ویژه ی شهرسازی 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 11 آبان، 2012 ای کاش دشمن این زبون بسته ها فقط آفات بودن نه ما آدما...!! گوشه چشمی هم باغ اکولوژی نوشهر داشته باشیم که بخاطر منافع خود دست به نابودیشون زدیم.... 1
ارسالهای توصیه شده