رفتن به مطلب

شماچگونه میخواهید با همسرآینده خودآشناشوید؟

peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

مرسی... :icon_redface:

من فکر کردم منظورتون من بودم... ببخشید... :hanghead:

جناب وافن بنده پست های شما رو خوندم ولی حسش نبود از همه نقل قول بگیرم.

واسه همین این خلاصه جوابیست به پستهای شما:

منظورم این بود که لازم نیست حتما کسی که همه خصوصیاتی که شما میخواید رو داشته، از وسط آسمون بیفته پایین. منظورم این بود که ممکنه یه نفر پیدا شه حتی معیارهای شما رو عوض کنه. البته ممکنه. و ممکنه اتفاقات خیلی زیاد دیگه ای بیفته که منجر به ازدواج فردی با شما بشه.

و یه مطلب دیگه اینکه من تقریبا به این اعتقاد دارم که تا دنبال چیزی نری گیرت نمیاد. از طرفی شما میگید از تنهایی خودتون دارید لذت میبرید و مشکلی باهاش ندارید. حتی عنوان کردید که براتون سازنده هم بوده. پس میشه نتیجه گرفت شما تا حدودی علاقه ای هم به ازدواج ندارید. خب شما وقتی علاقه ای به ازدواج ندارید دنبال این ارتباط هم نمیرید. شاید موقعیت هایی هم براتون پیش اومده ولی پیگیرش نشدید. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 89
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من قبولش ندارم.واسه چی ما باید یه نیمه ای داشته باشیم که گم شده باشه:banel_smiley_4:

:ws28:

مي خواي يه نيمه اي داشته باشي كه پيدا باشه ؟ يعني از وقتي به دنيا مياي اون نيمه رو داشته باشي تا آخر عمرت؟:ws3:

مريم جون به نظرم همون كه گم باشه بهتره دلت خواست پيداش ميكني دلتم نخواست گمه ديگه واسه خودش:ws3:

از شوخي گذشته به اين اعتقاد دارم كه بعضي از آدما واسه هم ساخته شدن

• Like 7
لینک به دیدگاه
بعضی از دوستان در صحبتاشون در مورد نیمه گشده گفته بودن:ws52:آیا بنظر شما اصلا نیمه گمشده ای وجود داره؟

ما من دزدیده شده:ws3:

جدا از شوخی،نمیدونم،من بچه این محل نیستم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من قبولش ندارم.واسه چی ما باید یه نیمه ای داشته باشیم که گم شده باشه:banel_smiley_4:

هر کسی تا چیزی رو از دست نده قدرشو نمیدونه و از طرفی به قول قدیمیا باد اورده را باد میبرد.

همه نیمه گم شده دارن چون وقتی پیداش کنه براش عزیزه و قدرشومیدونه چون برا بدست اوردنش زحمت کشیده. کسایی که اینارو تجربه کردن میدونن

این نظر شخصی منه...!!!:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من بر این اصل اعتقاد دارم که بهترین زمان ممکن برای عاشق شدن و تصمیم بر ازدواج دوران دانشجویی است چون انسان در دوران دانشجویی مخصوصا ترم های آخر به یک بلوغ فکری و روانی خاص میرسه و تو این دوران بهتره خانواده از جوونهاشون در این مورد حمایت کنند

اگر این دوران بگذره و عشقی بین پسرها و دخترها شکل نگیره قطعا 80 درصد اونها به روش سنتی ازدواج میکنن که این دقیقا اون چیزیه که من ازش بدم میاد

من که فرصت رو از دست دادم

ای کاش همون سال 86................

خوب بگذریم..................

فقط یه جمله میگم:

امیدوارم یک روز نگاه بهار به قلب و دیده خزان زده ام نظر کند

ممنون از بحث جالبتون

• Like 8
لینک به دیدگاه
به نظر من ادم ازدواج نکنه راحت تره والا چه کاریه خودشو درگیر کنه:ws52:

دقيقا منم با شما موافقم!!!!:wubpink:

خوب بعدشم آدم میره دور دنیا رو می گرده و کیف می کنه فوقش نسلش منقرض میشه دیگه که اونم مهم نیست:ws2:

زنا كه قرار نيس نسلي از خودشون به جا بزارن در نتيجه بازم ازدواج نكنيم راحت تريم:w02:

من خودم به شخصه نحوه اشنایی برایم اهمیت نداشت مهم ادامه راه برای شناخت طرفم بود.اینکه سعی کنم بیشتراورادرجمع خانواده ومحیط خانه اش ببینم.جایی که شخص زیادنمیتواندهویت

اصلی خودراپنهان سازد.من

تقریباتمام راههاراآزموده ام.وحرفهایی که میزنم ازروی تجربه است نه جملات کتاب است نه حرفهای دیگران.دربین تمام مسیرهایی که رفته ام فقط به یک

جمله ایمان آورده ام.ازدواج وقت داردوقتش که برسدخودش جورمیشودفقط بایدبه نشانه هادقت کرد.حال ممکن است درخیابان باشدگاه درمحیط دانشگاه گاهی هم دریک مسیر

سنتی!یکی ازدوستانم میگفت آدمی نان قلبش رامیخورد.هرچه

قلب پاکتری داشته باشیدوهرچه بیشترخصوصیات انسانی رادرخود پرورش دهید.همسری شایسته ترنصیب شمامیشود.سقراط میگفت

ازدواج ‏کنیدبه ‏هرقیمت ‏که ‏شده ‏اگرهمسرشماخوب ‏باشدسعادتمندمیشوید

اگربدباشدفیلسوف خواهید شد

مرسي خيلي عالي بود :wubpink:

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا تا بخواي به قضاياي ازدواج از همون اول كه آشناييو ايناس فك كني تا ببيني بعده ازدواج چي ميخواد از آب در بيادو اينا آدم با فك كردن بهش پير ميشه چه برسه در جريانش قرار بگيره!!!:shame:

خواهرم ميگه هميشه يكيو واسه ازدواج انتخاب كنيد كه هيچ عيبي نداشته باشه (تو ظاهر و هر اخلاقي كه ازش ميشناسي) چون مطمئن باش وقتي بري سر زندگي باهاش مي بيني به به چقد عيب داشته كه تو اصلا اونارو نمي ديدي...:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

يه لحظه, يه نگاه يا وقتي دلت گرم صدايي شه كه تنها پناه زندگيته.

وقتي كه تو چشاش زل بزني و احساس كني قلبت داره از سينت بيرون ميزنه , وقتي صداي تپشاي قلبتو

ميشنوي و دستات سر ميشن, وقتي تموم زندگيت يه نفر ميشه و واسه رسيدن بهش حاضري از همه

عالم بگذري .

وقتي ناراحته حاضري تموم غماشو به جون بخري...... ( اين از خود گذشتگي به اوج خودش ميرسه )

و وقتي مي خنده بي هوا لبخند به روي لبهات مياد....

( اين يعني عشق )

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

سلام

به نظر من آشنایی قبلی بین دختر و پسر نباشه بهتره

همون ازدواج سنتی خوبه با ازدواج های پیشرفته مخالم نیستم

ولی عامل اصلی طلاق ها رو ازدواج پیشرفته می دونم

طرف از چت روم یه دوست پسره پیدا می کنه تا یه مدت باهم چت می کنم بعدش ازدواج

و الاخره هم به طلاق ختم میشه اونم با داشتن بچه

این وسط بچه دچار بحران میشه

• Like 2