Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع ششمین دوره مسابقه عکس باران انتخاب شد... شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-میتونید عکستون رو با سایز اصلی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید ،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز چهارشنبه 4 خرداد 90/03/4 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. نفر اول 200 امتیاز + ( نمایش مدال عکاس برتر در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز نفر چهارم 75 امتیاز نفر پنجم 50 امتیاز اگر تعداد بیشتر از 30 نفر بشه جوایز هم بیشتر میشه پ.ن : عکسهاتون رو از طریق پیغام خصوصی به یوزر Matin.Gamer ارسال کنید :icon_pf (44): 37 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :camera2::camera2: ششمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع باران :camera2::camera2: 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :camera2::camera2:[/url] ششمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع باران :camera2::camera2: از خود باران باید عکس باشه یا ابر بارانی؟!! 9 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :camera2::camera2: ششمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع باران :camera2::camera2: از خود باران باید عکس باشه یا ابر بارانی؟!! مسابقه ابر رو قبلا داشتیم . باید موضوع اصلی تصویر ارسالی باران باشه :ws2: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا بارون بارید ... ولی عکس نگرفتم ... کاش دوباره بباره ... 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينجا دائما بارونيه اما دوربينم فوله 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به زودی خواهم فرستاد هر چند آخر میشم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به زودی خواهم فرستاد هر چند آخر میشم:icon_pf (34): امیدت رو از دست نده 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک آپ این لینک رو هم در بین دوستان و آشنایان تبلیغ کنید :wubpink: :camera2::camera2: ششمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع باران :camera2::camera2: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش بگذره من فقط از زمین خیس از بارون عکس دارم 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش بگذرهمن فقط از زمین خیس از بارون عکس دارم مگه جایی داریم میریم که خوش بگذره ؟ اگه خود بارون هم توی عکست هست بفرست دیگه 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثه اینکه این سری زیاد شرکت کننده نداریم ؟! عکساتون رو بفرستین دیگه :icon_pf (34): شانس برنده شدن رفته بالا ها 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بارون اومد ولی من دوربینم پیشم نبود برم عکس بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا تو این گرما بارون از کجا بیاریم ! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ششمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع: باران 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عکسمو فرستادم:62izy85: لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه تو این موقع سال با این هوا تو اصفهان از کجا بارون بیارم 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه تو این موقع سال با این هوا تو اصفهان از کجا بارون بیارم با شیلنگ آب بارون مصنوعی درست کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده