shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نذر کــَـــردم سفره ای پهــن کـُنم از حــَـــ ـــ ـرف های نگفتــه ی دلم ...... اگـــــ ـــ ــر برگـــَـــردی .... !!! 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همه ی شکلات های من برای تو فقط باز هم بخند! از ته دل! برای من !!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ بآ مـَـن از بــــودنـ بـــــگو ... گوشــــمـ را ڪـر ڪرده ، هـیـآهوی ِ نـبــــودنـــــتـ ! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آلپرازولام هم جواب نداد خسته ام میخواهم بخوابم کجایییییییی آرامش؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ کـــــــــــاش گــــــاهـــــــے زنــــــــــــــــــدگــــے [◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►] داشتـــــــ .../. ✖ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من و تو برای رسیدن به هم هیچی کم نداریم ... به غیر از… یه معجزه… 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ دلـ♥ــتـنـگـــ شــدنـــ .. حس ِ نبـــودن ِ کســـے استـــــ کــهـ .. /تَـمــامـ ِ وجـــودَتـــــ / .. بــهـ یــکـبـار .. تمنــــای ِ بودنـــش را مــے کنــــد! .../. ✖ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ آسمان اینجا آبی ست!! من بین غریبه ها نیستم...همه آشنایند! میدانی؟ پوسیده است... دلم بین همه آشنایان غریبه! احساس حباب را حالا میفهمم... وقتی روی آب نگران ترکیدن است!!! 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ می خواهم اعتماد کنم .. اما بد جایی دنیا آمده ام زمین ، جایگاه مارهای خوش خط و خالی که هر روز نیشم می زنند....... 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ جـــــــــا بَـــرای ِ مَــن ِ گنجـشـــکــــ .. زیــــــاد استـــــــ وَلـــــــے .. به دِرَختــــــــانِ خیـابـــانِ تـــــــ♥ـــــــو .. عـــــــــادَتــــ کـــردهـ ام .../. ------------ سیـــرابـم مےکنے ؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ گاهیــــــــ باید آدمای اطرافتــــــــ رو کنـــــــــــار بذاری! بعضیارو برای یکــــــــــ ساعتـــــــــ و بعضیارو برایـــــــــ همیشــــــــــــه… 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ میـــــبینـــــی ؟!!!! بـــــزرگـــــتریـــــن آرزوی مـــــن چـــــه کـــــم حـــــرف اســـــت ..... : " تــ❤ـــو " 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ می خواهم با کسی رهسپار شوم که دوستش می دارم نمی خواهم بهای این همراهی را با حساب و کتاب بسنجَم یا در اندیشه خوب و بَدَش باشم. نمی خواهم بدانم دوستم می دارد یا نه. می خواهم بروم با آنکه دوستش می دارم........ 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ گاهــــے اوقاتــــ فکــر کردن به بعضیـــها .. / ناخـــودآگـــاهـ / لـبـخنـــدی .. روی ِ لبانتـــــ مـــے نشانــــد .. دوستـــــ دارَم این لبخنـــــدهای ِ بیــگاهــ .. و ایــن / بـعـضـ♥ــے ها را / .../. 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ لــــــــحظه های ســــکوتم؛ پـــــر هیاهــــــــــو ترین دقــــایق زندگیم هستند مــــــملو از آنــــــچـــه مــــی خواهم بـــــــــــــــگویم و نــــــــــــمی گـــــویم.... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ از روزیــــــــــــــــ کــه اســـــمــت مــلــکــه ی ذھــنــم شــــد!!! احــــســــاســـــــــــــ مـــی کـــنــــم جــمــجــمــه ام بـــا شـــکـــوه تـــریـــن امـــپــراتــوری دنــیــاســت!!! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ همه...!!! . مرا...!!! . با خنده های بلند...!!! . میشناسند...!!! . اما...!!! . این...!!! . بالش بیچاره...!!! . با گریه های بی صدا...!!! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ امان از خنــــده هایی کـــه در لابـــه لای آن بغض دردنـــــاکی گلویــت را بفشـــــارد... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده