shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ وقتی تو نیستی ، نگاهم حوصله نمی کند پایش را از چشمم بیرون بگذارد. . . ! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من و تــــــــو برای رسیدن به هم هیچ چیز کم نداریم به غیر از یک معجزه ...!!! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ امشب قمار می کنیم تو و من یا دلت را از تو می برم یا دلم را به تو می بازم قرارمان کنار عشق 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ بی حضور هیچ کس غرق در خلوت خویش "صدا کن مرا ، صدای تو خوب است..." 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ دنیـــا کوچکتـــر از آن اســــت کـه گُمــــشدهای را در آن یافتـــه باشی هیـــــچکَـــس اینـجـــا گُـــم نمـیشـــــود آدَمهــــا بــه همــــان خونسَــــردی کـه آمـدهانــد چـمـِدانِشـــان را میبَـندنـد و نـاپـدیـــد مـیشونــد یکـــی در مـ ـــه یکـــی در بــ ـــاران یکـــی در بـــ ــاد و بـیرحــــمتـریـنشــان در بــرفــ ــــ آنـچـــه بــر جـــا مـیمانـــد رد پــایـــیست و خـــاطــــرهای کــه هــر از گـــاه پـــس میـــزنــد مثـــل نسیـــم پــردههـــای اتــاقـ ــت را 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چــــقدر خوبــــ استــــ !.. کـه ایـــنهـَـمه آدمـ .. / همـ نامـِ / تــوانــــد..! حـالا هــرکســے ، هـــر کــجا .. /عـــزیـز دلـــش / را صـــدا کــــنـد !.. مــــن نـاخـواســــتـه… / به یــاد " تــو" / مـــے افــتــــمـ . . . / . ✖ 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هوس کوچ به سرم زده. شاید هم هجرت. نمی دانم. ز این بی دلی ها خسته شدم. دستانم رابه دستان هیچ کس می سپارم و درد دل می کنم با درختان. دیوانگی هم عالمی دارد 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ (( قند )) خون مادر بالاست . دلش اما همیشه (( شور )) میزند برای ما ؛ اشکهای مادر , مروارید شده است در صدف چشمانش ؛ دکترها اسمش را گذاشتهاند آب مروارید! حرفها دارد چشمان مادر ؛ گویی زیرنویس فارسی دارد! دستانش را نوازش میکنم ؛ داستانی دارد دستانش . مادر , سمبل مهندسی آفرینش خداست . ( به عشق همه ی مادرهای مهربان ) 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ کودک که بودم دوری با خواب سنجیده میشد مادرم میگفت اگه بخوابی صبح شود دوباره بخوابی صبح شود می آید..... من که مدام میخوابم چرا نمی آیی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یک نفرازکوچه ما عشق رادزدیده است... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ از جهان نگاه تو مرا بس بود بيژن جلالي 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ گرگ که باشی همه ی کارها حل است چرا که در آبادی ما گوسفند حکم ناسزا را دارد ------------------------------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این روزها دلم عجیب بچگی می خواهد.. خسته ام.. فقط یک قلم لطفا" می خواهم خودم را خط خطی کنم!!! 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ می روی..... تمام که نمی شوی ! تنها می روی و من ... به رد پایت که روی زندگی ام مانده خیره می شوم ...! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آرام تر سکوت کن... صدای بی تفاوتی هایت، آزارم می دهد...! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ احساس است!!! مزرعه نیست که مدام شخمش می زنید!!! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چه ساده به اعتبار دستانت زمین خوردم...... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ لا لا لا لایی لا لا لا لایی لا لا لا لایی لا لا لا لایی.................:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شاید آن روز كه سهراب نوشت"تا شقایق هست،زندگی باید كرد..." خبری از دل پر درد گل یاس نداشت!!!! باید اینطور نوشت"هر گلی هم باشی،چه شقایق،چه گل پیچك و یاس،زندگی اجباریست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده