شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مدادهای رنگیم را بیاورید از تکرار روزهای خاکستریم خسته ام ! این روزهــــا عجیب دلم بچــــگی میخــوا هــــــد... خستــــه ام ! یک قلم لطفـــا ؟! میــخوا هم خـــود م را خطــــ خطی کنــــــم! 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آرزویی کن ... گوشهای خدا پر از آرزوست.. ودستهایش پر از معجزه... آرزویی کن... شاید کوچکترین معجزه اش ... بزرگترین آرزوی تو باشد... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خسته ام از هر روز گلایه و گریه خسته ام از هر روز بودن و مردن خسته ام از هر روز شکستن و بستن خسته ام می فهمی؟ از اینکه می خواهم و نیست از اینکه هست و نمی خواهم می داند میمیرم میدانم مرده است! خسته ام.... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یـن جـا هـاے خـالـے کـه نـبـودنـت را به رُخـم مـے کـشـنـد چـه مـے دانـنـد . . فـرهـادتـــ شـده اَم ، بـا تـمـام زنـانـگـے اَم و چـه شـب هـا کـه خـواب ِ شـیـریـنـَت را نـمـے بـیـنـَم .... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یـن جـا هـاے خـالـے کـه نـبـودنـت را به رُخـم مـے کـشـنـد چـه مـے دانـنـد . . فـرهـادتـــ شـده اَم ، بـا تـمـام زنـانـگـے اَم و چـه شـب هـا کـه خـواب ِ شـیـریـنـَت را نـمـے بـیـنـَم .... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مدادهای رنگیم را بیاورید از تکرار روزهای خاکستریم خسته ام ! این روزهــــا عجیب دلم بچــــگی میخــوا هــــــد... خستــــه ام ! یک قلم لطفـــا ؟! میــخوا هم خـــود م را خطــــ خطی کنــــــم! مداد نمیخواد بیا خودم خط خطیت میکنم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چشمــانــت کــارنــاوال آتــش بــازیســت! یــک روز در هــر سال بــرای تمــاشــایــش مــی روم و بــاقــی روزهــایــم را، وقــف خــامــوش کــردن آتشــی مــی کنــم کــه زیــر پــوستــم شعلــه مــی کشــد . . . 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ دلتنگ که باشی ، آدم ِ دیگری میشوی... خشنتر.. عصبیتر.. کلافه تر و تلخ تر ! و جالبتر اینکه ، با اطراف هم کاری نداری.. همه اش را نگه میداری و دقیقا" سر ِ کسی خالی میکنی ، که دلتنگ اش هستی ...!! 7 لینک به دیدگاه
petram 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ دلتنگ که باشی ، آدم ِ دیگری میشوی... خشنتر.. عصبیتر.. کلافه تر و تلخ تر ! و جالبتر اینکه ، با اطراف هم کاری نداری.. همه اش را نگه میداری و دقیقا" سر ِ کسی خالی میکنی ، که دلتنگ اش هستی ...!! balakhare manam in klid tashkor ra peyda kardam , in gooshe ghayem shode bood 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ستاره را دوست دارم به شرطی که سهیل نباشد دیگر از اینکه سالها منتظر یک آمدن و رفتن خالی بمانم خسته ام... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چهقدر شراب ریختهای به چشمهات مگر که هر روز میگیرندَم به جُرمِ مستی؟! 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نیاز به خوابیدن دارم تا اطلاع ثانوی . . . سکوت محض تا اطلاع ثانوی . . . قرص های آرام بخش کنارم تا اطلاع ثانوی . . . 13 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تن خسته ای ولی... خوابت نمی بره، این حس لعنتی از مرگ بد تره ... 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ فکر می کردیم عاشقی هم بچگیست... اما حیف این تازه اول یک زندگیست... زندگی چیزیست شبیه یک حباب.. عشق آبادیه زیبایی در سراب... فاصله با آرزو های ما چه کرد... کاش می شد در عاشقی هم توبه کرد 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خسته ام . . . کرکره های زندگی را بکشید .... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خستهاَم ............. میخواهم کمی در شبِ چشمهات بخوابم... لالاییاَم را بخوان مادر....! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ خوابیدم اما با چشم های باز خیالت راحت باشد هر چقدر دوست داری بی وفایی کن ...... میگذارم پای کابوس هایم.......! 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ می خواهم مدتی بخوابم....تا شاید رویایت را ببینم...در بیداری و انتظار که نیامدی...شاید در رویا باز نگاهم به نگاهت برسد... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ به خوابی هزار ساله نیازمندم تا فرسودگی گردن و ساق هایم را از یاد ببرم و عادت حمل درای کهنه دل را از خاطر چشم ها و پاها پاک کنم دیگر هیچ خدایی از پهنه مرا به گردنه نخواهد رساند و آسمان غبار آلود این دشت را طراوت هیچ برقی تازه نخواهد کرد... حسین پناهی 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ خنـــــده دار است....نــه؟! که تو هـــــی مرا دور بزنــــی و مـــــن دلـــــم را خوش کنـــــم که در محــــــاصره توام ...!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده