vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ روحشون شاد! ولی صدا و اهنگ های هیچ کدومشون خوب نیس ! ادم سر درد میگیره... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ روحشون شاد! ولی صدا و اهنگ های هیچ کدومشون خوب نیس ! ادم سر درد میگیره... گوش کردنش آهنگاشون فـــاز داره هر آهنگی جایی داره فقط ممکنه سردردت به خاطر محتوی سنگین آهنگ باشه که گوشهای ما عادت کرده که آهنگ گوش بدیم نه صدا ... 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دیگه ضبط ماشینمم نا نداره بخونه همه cdهامو پیچوندن.... دلم یه خورده هایده میخواد با شمال و رفیقای قدیم و سیگار مالبرو زندگی همش برای عاشقاس..اما خدایا....بس ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم به هرچی میخوام میرسم به هرچی میخوام میرسم... در حد خودکشی این آهنگ منو تحت تاثیر قرار میده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هایده یک خاصیتی که داره، اینه که شادهاش واقعا شاده و غمگین هاش واقعا غمگین، واسه اکثر حس هات جواب میده. مهستی هم چندتا شعر خوب داره، نمیدونم چرا زیاد باهاش ارتباطی نگرفتن، تو این مسابقه شعر یادت نره هم هیشکی نمیگه مهستی. ( دل کوچولو دل دیوونه، دیگه نرو از خونه) . . . اما با این آهنگ هایده همیشه حال میکنم، مخصوصا کلیپش که با همه خواننده ها توی باغ نشستن و دارن آش رشته میخورن و ستار اینا فنچ هستند : آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقی دوری به سر اومد . از او خبر اومد چشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشن وا کن در ایوون . کو گل واسه گلدون دیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومد زاری نکن ای دل . شیون نکن ای دل این لحظه دیداره . پایان شب تاره غوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دل خسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته ام خسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته ام حالا که از ما گذشت . اومدن یارو باش کار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش بعد یه عمری صبوری . کنارم میاد اشکای شوق تو جشمام . که یارم میاد وای که پشیمون شده . زار و پریشون شده وای که پشیمون شده . زار و پریشون شده حالا که از ما گذشت . اومدن یارو باش کار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش بعد یه عمری صبوری . کنارم میاد اشکای شوق تو جشمام . که یارم میاد 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من خوشم نمیاد از جفتشونم تو ماشینم میذارن عزا میگیرم تا تموم شه اون تحریرای کژژژژژژژژژژ داره هایده خارج از حد تحمله 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من خوشم نمیاد از جفتشونم تو ماشینم میذارن عزا میگیرم تا تموم شه اون تحریرای کژژژژژژژژژژ داره هایده خارج از حد تحمله کلا نه صدای خوبی دارن نه اهنگسازیشون خوبه نه فضاسازی نه کیفیت اهنگاشون و ... به نظرم فقط شعر هاشون با معنی هست که اونم ربطی به خودشون نداره ! اکثرا هم که گوش میدن به خاطر اینکه قدیمی هستن و با این اهنگ ها خاطره دارن 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ نصف عمرتون فناست اونایی که با آهنگای این خوانندها خاطره درست نکردن برا خودشون سخت در اشتباهن آهنگ هایده رو بزار و گوش کن روزایی که دور همین روزایی که حال ندارین اصلا روزای عروسی بعد از جند سال که آهنگاشونو میشنوین یک تجدید خاطره ای براتون میکنه که حد نداره اصلا خاصیت این دو عزیز اینه که رو دست صداشون نیومده بعد میگین صدا نداره اون زمان بهترین نوازدها میکشتن بخوان یه آهنگ براشون بزنن یعنی تو کل دوران بشریت این دو نفر یه دونه بودن هستن و میمونن خدا بیامرزتشون دل من و خیلی از رفیقای منو زمان دانشجویی شاد کردن زندگی کردم با آهنگاشون 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تار و بزن تار بزن تا بخونم با تو آواز بی خریدار بزن تار و بزن تار برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم برای تو برای من برای هر کی مثل ما داره میخونه غمگینم بزن تار همیشه با منو از من قدیمی تر واسه اونکه تو کار عاشقی میمونه غمگینم بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تار و بزن تار بزن تا بخونم با تو آواز بی خریدار بزن تار و بزن تار براه عاشقی بردن به خنجر دل سپر کردن واسه هرکی که آسون نیست برای جاودان بودن واسه عاشق دیگه راهی بجز دل کندن از جون نیست بزن تا بخونم همینو میتونم برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم برای تو برای من برای هر کی مثل ما داره میخونه غمگینم بزن تار همیشه با منو از من قدیمی تر واسه اونکه تو کار عاشقی میمونه غمگینم بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تار و بزن تار بزن تا بخونم با تو آواز بی خریدار بزن تار و بزن تار بزن تار و بزن تار بزن تار و بزن تار بزن تار و بزن تار 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هایده تنها خواننده ایه که هر آهنگی ازش پلی شه دلم نمیاد بزنم بعدی! اون کسی هم که با آهنگاش حال نمیکنه احتمالا به ساسی مانکن خیلی حال کنه 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هایده تنها خواننده ایه که هر آهنگی ازش پلی شه دلم نمیاد بزنم بعدی!اون کسی هم که با آهنگاش حال نمیکنه احتمالا به ساسی مانکن خیلی حال کنه ممد تو که بلتی یه آهنگ ازش اینجا آپ کن دلم شاد شه آهنگ درحواستی هم میزاری؟ نه به سلیقه خودت یه خوشگلشو بزار صفا کنیم 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ ممد تو که بلتی یه آهنگ ازش اینجا آپ کن دلم شاد شه آهنگ درحواستی هم میزاری؟نه به سلیقه خودت یه خوشگلشو بزار صفا کنیم بیا دادا [FLASH=width=140 height=26] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ یعنی محمد رضا معلوم شد یه مهندس معدنیی:icon_pf (17): تا میحواستیم لب معشوق و ببوسیم پریدیم کهچشمی بهم زدیم و دنیا گرشت دنبال هم امروز فردا گذشت این شعر یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زندگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بزن سلامتی محمد رضا که با پیانوش یه روز میخواد این آهنگ و واسمون بزنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ به سلامتی چه حال میده ادم از سر کار که میاد تو سرویس شرکت هایده بزارن یا موقع رفتن 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ هایده تنها خواننده ایه که هر آهنگی ازش پلی شه دلم نمیاد بزنم بعدی!اون کسی هم که با آهنگاش حال نمیکنه احتمالا به ساسی مانکن خیلی حال کنه نخیرم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ Silence ربطی به ساسی مانکن نداره . اونا رو من ادمم حساب نمیکنم چه برسه به خواننده معمولا اگه بخوام ایرانی گوش کنم یه اهنگ داریوش رو به تموم اهنگهای این 2 تا ترجیح میدم به هر حال بحثی نیس ... شما خوشت میاد گوش کن و لذت ببر ! 2 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ من خیلی خوشم نمیاد ازشون ولی شعرای قشنگی واسه خوندن انتخاب کردن خودم همیشه تو غم و شادی شاهین نجفی رو به بقیه خواننده ها ترجیح میدم و روزی هزار بار هم ترانه هاشو گوش بدم خسته نمیشم 3 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ آخ که عاشق مهستی و هایده ام... خیلی با آهنگاشون حال میکنم...سوار ماشین که میشم ضبطم روشن میکنم....هایده و مهستی میخونن توی خونه حوصلم سر میره...بخصوص اگه دلم گرفته باشه... مخصوصا عاشق اون آهنگایی هستم که مهستی واسه هایده خونده صدا..صدا بود وقتی که میخوندی کار روزگار بود رفتی و نموندی رفتی ولی اسمت رو لبها مونده صدایی جز صدای تو نمونده....:4564: .... ای پادشه خوبان....داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شست پایاب شکیبایی.... ( آخ که چقدر عاشق این آهنگشم...) 2 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه غم با من زاده شده منو رها نمیکنه این آهنگ هایده رو خیلی دوست دارم. از مهستیم شایدم وقتی رسد وقتی چشماش منو دید باز دوباره بشه عاشق با نگاهش بده دنیا رو به من 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده