afa 18504 ارسال شده در 16 مرداد، 2011 مواد لازم: کدو سبز رنده شده 450 گرمآرد گندم سبوس دار 3 قاشق غذاخوری سرپر (75 گرم)تخم مرغ 1 عددروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریروغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازمروش تهیه کدو را در ظرف مناسبی ریخته، روی آن مقداری نمک بریزید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.سپس، آرد الک شده، زرده ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و 3 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را یا یکدیگر خوب مخلوط کنید.پس از اینکه مخلوط یکنواختی بدست آمد، کدو را به آن اضافه کنید. در انتها نیزسفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط بالا اضافه نمایید. در نهایت همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و دو طرف کوکو را خوب در روغن سرخ کنید. 3
fanous 11130 ارسال شده در 13 آذر، 2012 من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 آذر، 2012 من دیدم که پیاز سرخ شده هم به مایعه ی گفته شده اضافه میکنن در کل غذای چربی هستش ما پیاز خام می زنیم 1
fanous 11130 ارسال شده در 14 آذر، 2012 ما پیاز خام می زنیم مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه بد نمیشه ها ولی چرب میشه 2
fanous 11130 ارسال شده در 14 آذر، 2012 من خودم کدوی اب پز شده با نمک رو کنار مرغ سوخاری دوست دارم ولی خیلی برا سلامتی خوبه 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 آذر، 2012 مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزهبد نمیشه ها ولی چرب میشه چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه 2
fanous 11130 ارسال شده در 15 آذر، 2012 چرا چرب میشه ؟ ما پیاز خام میریزم شبیه کوکوی سیب زمینی میشه والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 آذر، 2012 والا مادر شوهر من پیاز سرخ کرده میریزه فکر کنم با روغنش هم میریزه اونقدر چرب میشه که نگو احتمالا همون با روغن میریزه :icon_pf (34): وگرنه کدو زیاد روغن نمی بره.البته نباید در ماهیتابه رو گذاشت. 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آذر، 2012 مامانم ایناااااااااااااااااااااااااااااااا اسمایل ناخن سوهان کشیدن :girl_blush2::boos: 1
ارسال های توصیه شده