Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 آقایون عمرانی این چندمین باره که دارم میبینم تو ساختمونایی که شما عهده دار نظارت بر اجرای سازه اونها هستید تو بارون شدید دارن جوشکاری اسکلت فلزی انجام میدن. :w00: تو منابع درسی شما در این مورد چیزی بهتون نگفتن؟ 18
sookut 13735 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 آقایون عمرانی این چندمین باره که دارم میبینم تو ساختمونایی که شما عهده دار نظارت بر اجرای سازه اونها هستید تو بارون شدید دارن جوشکاری اسکلت فلزی انجام میدن. تو منابع درسی شما در این مورد چیزی بهتون نگفتن؟ حتما نگفتن بهشون خوب دعواشون نکنین گناه دارن 5
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 چرا به من يكي گفتند اما نمي دونم به اون كارگر هم گفته شده يا نه .... دوست عزيز اگه قرار بود تو كشورمون طبق اونچيزي كه تو كتاب ها گفته شده بود ساختمان مي ساختيم ديگه ... خب ما همش بايد فرق داشته باشيم اما در مورد ساختمان كه تو بارنگي جوشكاري ميشد حتما مهندس اجراش شرايطي رو برايش مشخص كرده بوده شما خيالت راحت آخه اون بنده خدا حداقل 3 سال كار اجرايي داشته كه تونسته بياد يه سازه رو اجرا كنه پس جاي نگراني نيست 10
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2011 چرا به من يكي گفتند اما نمي دونم به اون كارگر هم گفته شده يا نه .... دوست عزيز اگه قرار بود تو كشورمون طبق اونچيزي كه تو كتاب ها گفته شده بود ساختمان مي ساختيم ديگه ... خب ما همش بايد فرق داشته باشيم اما در مورد ساختمان كه تو بارنگي جوشكاري ميشد حتما مهندس اجراش شرايطي رو برايش مشخص كرده بوده شما خيالت راحت آخه اون بنده خدا حداقل 3 سال كار اجرايي داشته كه تونسته بياد يه سازه رو اجرا كنه پس جاي نگراني نيست امیدوارم همینطور که شما گفتید باشه. 4
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 خيلي خطر داره اما به ما نگفتند اتفاقا همین امروز دوباره دیدم زیر بارون یارو داشت جوشکاری میکرد. اتفاقا محل جوشم خیس بود کاملا. :icon_pf (34): 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 خب این نابسامانی گروه نظارت فنی مهندسی معماری و نظام مهندس اون بخش رو نشون میده...... 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 ابوالفضل جان از آنجایی که شما درس جوشکاری رو پاس نکردین طبیعیه که چیزی درباره جوشکاری تو شرایط آب ندونی(این به اون در که تبرید نخونده ایم ما) در تکنولوژی جوشکاری زیر آب از نوعی الکترود ویژه استفاده میشود و جریان منبع تغذیه مستقیم در حدود 400 امپر میباشد و گاها از گازی محافظ برای پس زدن اب استفاده میشود 4
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 ابوالفضل جان از آنجایی که شما درس جوشکاری رو پاس نکردین طبیعیه که چیزی درباره جوشکاری تو شرایط آب ندونی(این به اون در که تبرید نخونده ایم ما)در تکنولوژی جوشکاری زیر آب از نوعی الکترود ویژه استفاده میشود و جریان منبع تغذیه مستقیم در حدود 400 امپر میباشد و گاها از گازی محافظ برای پس زدن اب استفاده میشود جوشکاری زیر آب کجا بود رفیخ؟ جوشکاری اسکلت فلزی ساختمان 3 طبقه با همین الکترودهای معمولی انجام میشه. 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 جوشکاری زیر آب کجا بود رفیخ؟ جوشکاری اسکلت فلزی ساختمان 3 طبقه با همین الکترودهای معمولی انجام میشه. من کاری ندارمم مکانیزم جوشکاری اسکلت ساختمان چجوریه خواستم بگم که اگه بخوایم میشه توی بارون که سهله توی تسونامی هم میشه جوشکاری کرد 3
Abolfazl_r 20780 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 من کاری ندارمم مکانیزم جوشکاری اسکلت ساختمان چجوریه خواستم بگم که اگه بخوایم میشه توی بارون که سهله توی تسونامی هم میشه جوشکاری کرد آهان. اونو که بلتم.
ارسال های توصیه شده